Widok

Fiat Stilo

Hatchback Stilo należy do segmentu C, który jest mocno obsadzony konkurencją. Ford Focus, Toyota Corolla, Opel Astra II, Peugeot 307, Honda Civic lub Volkswagen Golf nie ułatwiają życia nowym konstrukcjom, a jednak przed Stilo postawiono zadanie dorównania, a nawet przebicia oferty rywali.Nadwozie auta wskazuje jednoznacznie: docelowym klientem ma być człowiek młody duchem, otwarty na ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spoko furka...

Ty "spec" nie masz pojęcia o motoryzacji.
Bardzo ładna linia auta.Stylistycznie Włosi robią dzieła sztuki,ale elektronikę mają jak Francuzi_czyli do dupy...

mi sie nawet podoba,fajna bryka :]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

@stilo 1.8 16v (gaz)

mateusz, moglbys napisac cos wiecej o samochodzie ktory posiadasz ? jakiej marki masz instalacje ? jak się sprawuje ? jak ze spalaniem ?

Pytam, gdyz wlasnie jestem na kupnie, stilo w dokladnie takiej konfiguracji :]

Pozdrawiam, dzieki!

stilo 1.8 16v (gaz)

posiadam taki samochodzik od roku i złego słowa nie dam powiedzieć na temat stilo wszystko działa w 100% :) radość z jazdy i to jaka no i najważniejsze nie jestem 6 miliardowym właścicielem golfa :P niezawodnego niemieckiego auta które podobno się nie psuje:D ps pozdrawiam wszystkich użytkowników fiacika

Fiat Stilo

LEPSZY NIŻ INNE MODELE ZNANYCH FIRM. 1.9 multijet kombi 120KM

Stilo 1,6 16V

No jak dla mnie bomba. Jak ktoś się zatrzymał na fiatach 125p, czy 126p uzna Stilo za złom. Takimi się nie przejmujmy. Natomiast co do Stilo to auto jest wygodne, miejsca jest tak dużo, że aż się zdziwiłem. Bagażnik ok, silniczek bardzo ładnie radzi sobie z tym autem. Mógłby mniej palić w mieście, ale na trasie nie jest źle. Z niezawodnością też jest ok, choć zdarzają się przepalone żarówki, czy wariujące bez powodu kontroli (np. airbag)! Na to pomaga wykasowanie błędu poduszki w serwisie Fiata (170 zł netto).

Mam problem ze wspomaganiem, kupiłem właśnie auto z taką usterka i nie chodzi mi wspomaganie, ponoć chodzi o jakąś pompe jakiś czujnik czy coś takiego. Ktoś wie może co to może byc? Bardzo prosze o pomoc, nie wiem czy mam wymieniać całą pompe czy to tylko jakas czesc? prosze o kontakt na adres marta-rafal1@tlen.pl

awaryjnosc

a widzial ktos auto co sie nie psuje,no chyba takie co tylko w garazu stoi.heee!mam obok siebie mechanikow i wiem jakie auta najczesciej zagladaja golf3,4, opel astra,zafira,a fiat to jakis 1 na tydzien a tamtych na 10tki.

opinia

moge tylko tyle ocenic bo tylko jeczalem za pasazera,jestem ciekaw ile pali w rzeczywistosci 1.8(133KM)?super autko mucha nie siada

Stilo nie takie złe

spec od czego ? chyba od buraków he he :). Stilo ma swoje wady ale i plusy. Fiat niby złom ale w warsztacie jak naprawiam auta to fiaty maja raczej wady mało znaczne a części są tanie. Jak dba się o auto a nie jak szczeniak ile fabryka da to do warsztatu się nie zagląda. Znam gościa co wpada do mnie na warsztat ma seicento z 99r to tylko wymieniam płyny no i ostatnio tarcze kostki przód i tył tyle tylko roboty zero rdzy ale trzeba dbać. A w stilo jak mam w servisie to nie za bardzo co mam robić w nich płyny i takie bzdety. Wiec jak ktoś chce kupić polecam zapytać o opinie w servisie byle jakim. To jest młode auto a nie z 95 jak pewnie ma spec. Sam mam audi A6 i nie jestem zadowolony a niby Niemiec.

STILO?-b.dobre auto

Mam "STILO" od 2002r - 1,2 16V 80KM -"przebieg"55.000km ale wystarczy by ocenić auto:nic się nie psuje,[do tej pory wym.łącznik stabiliz., tuleje wachaczy.Koszt npr.wraz z częściami ok.300zł.to b.mało na przejechane km i swoje już lata..0-rdzy,wygląd jak prawie z salonu.Zawieszenie:miękko-sprężyste,czyli OK.czyli GOLF 3. przy STILO to jak decha do prasowania.Dalej,nic nie trzeszczy,piszczy itp.Duży plus to b.bogaty "wypas"w standardzie.Moje auto jak i inne z 2002r ma 6pp.Wady? zbyt małe lust.,b.zły dostęp do żarówek reflek..Ogólnie sumując,bardzo dobre auto.

Bardzo dobre auto mimo złych opinii o Fiacie.

Nabyłem to autko w grudniu 2008, autko z 2004 roku z salonu (uzywane, przebieg 59tys.). Slyszałem same złe opinie od znajomych o Fiacie (pewnie myślami byli przy Faiatch z 80-90 roku, heh), ale postawiłem na swój nos i się nie zawiodłem póki co.
Mam wersję 5d 1.4 16V. Przyśpieszenie w miarę, komfort wysoki. Widoczność dobra, jak dla mnie to za małe lusterka boczne.
Strasznie mi się podoba deska rozdzielcza, jest po prostu świetna.
Jednak cos albo nie moge wyczuc auta czy coś bo czasami mi gaśnie na skrzyzowaniu jak stoje na światłach i chcę ruszyć. W takim wypadku niby gaśnie ale komputer jest włączony i wtedy nie wiem co robić. Generalnie to robię tak iż w stacyjce przekrecam kluczyk na off i znów odpałam autko.

Jesli chodzi o komfort to mogę dodac iz mam 190cm wzrostu i nigdzie nie hacze, samochód rewelacyjny :)

Posiadam stilo 1.9 jtd 115 2002r. 82000 km,autko dobrze się prowdzi jest bogato wyposażone z bardzo dobrym silnikiem o niskim spalaniu(max 6l/100),jak dotąd bez awaryjne.
Poleca -za małe pieniądze można mieć fajny samochód
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

były właściciel vw

stilo jest super. fiat popłynął na stilo bo było za porządnie zrobione, a nikt za fiata nie chciał zapłacic jak za vw. Zyskali tylko ci co kupili Stilo za przystępną cenę i mogą teraz długo cieszyć się fajnym autkiem. Wszystkie mity o wadach fiatów nie dotyczą Stila.

stilo 2.4 20V

Spec ty chyba sie wogole na autach nie znasz tak wynika z twojej wypowiedzi

poj...ny

ej ty radul nie masz fiata to glosu nie zabieraj stilo to calkiem dobre auto

prezyzja

Uważam że to świetny samochód, mam kombika i za nie długo kupuje jeszcze hatchback ponieważ to auto z silnikiem disla 1,9 pali na trasie 4,6! jest niesamowite, polecam wszystkim

stilo

kupilam stilo 2.4 20v tiptronik klima no wszystko ma i uwazam ze klasa auto wygodne i wogole a do zlomu to mu daleko zlom to mozna powiedziec na mercedesa ktory gnije w oczach a fiat nawet 99r nie ma nawet rdzewki!!ciekawe

stilo

kupilam stilo 2.4 20v kalsa auto wygoda i wogole a do zlomu mu dakeko !!zlom to mozna nazwac vw ktore gnija w oczach a fiaty nawet te 99 nie maja rdzewki ciekawe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

skoro tak

Skoro tak to czemu WW cichaczem wyszedł z pompowtryskiwaczy i zastosował technologie wywodząca sie od Fiata.Co by powiedzieli ci najlepsi inzynierowie z Niemiec takiemu naiwniakowi jak Ty.Ze lansowana i wychwalana przez nich technologia przez lata jest po prostu do bani ?