Widok

Fiat Stilo

Hatchback Stilo należy do segmentu C, który jest mocno obsadzony konkurencją. Ford Focus, Toyota Corolla, Opel Astra II, Peugeot 307, Honda Civic lub Volkswagen Golf nie ułatwiają życia nowym konstrukcjom, a jednak przed Stilo postawiono zadanie dorównania, a nawet przebicia oferty rywali.Nadwozie auta wskazuje jednoznacznie: docelowym klientem ma być człowiek młody duchem, otwarty na ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

stilo

Mam stilo mw, od 4 miesięcy 1,9 jtd
2004 na razie spoko

STILO 1.6 16V 2002R

Warty polecenia? Podobno Stilo cechuje duża awaryjność i wysokie spalanie, prawda? Bardzo proszę o opinię na temat tego modelu

Stilo 1.8

Witam, mam Stilo 1.8 , jeżdzę nim od nowości juz 13 lat , nie miałem żadnej poważniejszej awarii normalne wymiany w przebiegu ponad 200tys do dzisiaj tarcze klocki,łożyska tylne,wachacze przód ,amortyzatory dwukrotnie(najlepsze są Sachs do niego) trzeba było wyłączyć wagę na siedzeniu pasażera (błędy airbaga),raz padła cewka świecy , oczywiście rozrząd tez był zmieniany, teraz czeka mnie niestety regeneracja przekładni kierowniczej, a poza tym bez większych problemów a nogę mam ciężka .

Stilo 1,9 JTD rocznik 2002

Kupiłem go dokładnie rok temu z przebiegiem 230.000 km.
Wymieniłem chłodnicę i zawieszenie (wahacze, końcówki drążków, łaczniki stabilizatora). Gdyby poprzedni właściciel na bieżąco dbał o auto, wymieniał wszystko na czas, to koszty utrzymania tego auta byłyby na prawdę niewielki.
Auto sprawdza się na trasie, spalanie poniżej 5 l/100 km.

Zdemontuj koło a dojdziesz bez problemu do źaruwek

?

po jaki grzybek wstawiasz tego rupiecia do tego salonu?
albo Ty głupi albo ja, TO nawet na taczke sie nie nadaje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

stilo 5D 1.2 2002

mam go 5 miesięcy i wystawiam mu 5 super się prowadzi

Super auto

Najlepsze jakim jeździłem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ciao.mialam ten sam problem i poradzilam sobie z nim sama.pod 2 przednimi fotelami masz zolte wiazki kabli polaczone chyba czerwonymi kostkami.odetnij te kostki i kazdy kabel polacz na krotko.juz nie bedziesz mial problemow z lampkami air back.serdecznie pozdrawiam.

ciao.tez mam stilo 1,8,2003 rok.jezdzilam na oleju mobil 1 i tez na niecaly 1000 km spalal mi ponad 1 litr.zmienilam olej na 5w4o i moj samochod w obecnej chwili na 1 litrze robi 2000 km.eureka !! po prostu masz za rzadki olej do tego samochodu. a juz myslalam ze cos sie dzieje z silnikiem. proponuje bys zmienil olej,serdecznie pozdrawiam.

tragedia

najgorszy samochód jakim jezdziłem pękające sprężyny,przepalające się żarówki średnio co 2 tygodnie,i siedzi się za wysoko jak na mój gust częsta usterka poduszki powietrznej pasażera
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

mam jedno konkretne pytanie ... ile tak naprawde leje sie oleju do silnika 1.6 16 v całe 4 litry ..???? prosze o potwierdzenie. pozdro

super stilak białystok

Autko bardzo fajne,ekonomiczne 4,6 litra trasa 90-140km/h miasto 7,5litra.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

1,2 może być...

Fiat stilo fajnie wygląda (ale tylko wersja 3 -drzwiowa ) jest wygodny w użyciu.
Na minus daję słaby silnik (wersja 1,2) , całkowicie zawodna i niemożliwa do naprawy elektronika , głośny silnik -kiepskie wyciszenie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

to jest to czego się oczekuje od auta.

Jest super autem!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam

jestem zainteresowany zakupem takiego stila 2.4 abarth
i chciałbym prosic na co zwrócic uwage przy zakupie
i czy spokojnie mozna kupic ten silnik 2.4 z sellspeed
wszelkie wiadomosci poprosze na email globensoft@gmail.com

fiat stilo abarth 5d

witam wszystkich stilo maniaków od niedawna jestem posiadaczem stilo abrth.auto pochodzi ze Szwajcarii wyposażenie auta jest super do minusów muszę zaliczyć skrzynie biegów jest odrobinę za wolna ale można się do tego przyzwyczaić .spalanie jest na umiarkowanym poziomie uzależnione z resztą od fantazji kierującego ale można zejść do 8l na trasie bez problemu auto jak na razie nie zawodne jak za te pieniądze polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

ok jest
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oprócz zawieszenia i ogrzewania w wersji bez klimatyzacji nie ma się do czego przyczepić ,silnik w dislu19 bardzo ekonomiczny i od 8lat mnie nie zawiódł