Widok

Fiat Stilo

Hatchback Stilo należy do segmentu C, który jest mocno obsadzony konkurencją. Ford Focus, Toyota Corolla, Opel Astra II, Peugeot 307, Honda Civic lub Volkswagen Golf nie ułatwiają życia nowym konstrukcjom, a jednak przed Stilo postawiono zadanie dorównania, a nawet przebicia oferty rywali.Nadwozie auta wskazuje jednoznacznie: docelowym klientem ma być człowiek młody duchem, otwarty na ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stilo 1,9 JTD rocznik 2002

Kupiłem go dokładnie rok temu z przebiegiem 230.000 km.
Wymieniłem chłodnicę i zawieszenie (wahacze, końcówki drążków, łaczniki stabilizatora). Gdyby poprzedni właściciel na bieżąco dbał o auto, wymieniał wszystko na czas, to koszty utrzymania tego auta byłyby na prawdę niewielki.
Auto sprawdza się na trasie, spalanie poniżej 5 l/100 km.

Stilo 1.8

Witam, mam Stilo 1.8 , jeżdzę nim od nowości juz 13 lat , nie miałem żadnej poważniejszej awarii normalne wymiany w przebiegu ponad 200tys do dzisiaj tarcze klocki,łożyska tylne,wachacze przód ,amortyzatory dwukrotnie(najlepsze są Sachs do niego) trzeba było wyłączyć wagę na siedzeniu pasażera (błędy airbaga),raz padła cewka świecy , oczywiście rozrząd tez był zmieniany, teraz czeka mnie niestety regeneracja przekładni kierowniczej, a poza tym bez większych problemów a nogę mam ciężka .

STILO 1.6 16V 2002R

Warty polecenia? Podobno Stilo cechuje duża awaryjność i wysokie spalanie, prawda? Bardzo proszę o opinię na temat tego modelu

stilo

Mam stilo mw, od 4 miesięcy 1,9 jtd
2004 na razie spoko