Widok

Filmik - podziękowania dla rodziców. Kto robił?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chcę zrobić podziękowania rodziców w formie filmiku. Jestem zachwycona jak to fajnie wygląda i bardzo mi się to podoba.

Kto coś takiego robił? jak wyszło? albo wie jaka firma to robi w trójmieście?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja bede robic taki film
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na jaką firmę się zdecydowałaś? i i le płacisz? jak wyświetlasz? masz na sali TV, projektor ?? czy to tez sama organizujesz?
coolartpro coś takiego robi w 3mieście, też chciałam, ale cena mnie trochę odstraszyła, choć ogólnie robią piękne filmiki, ale myślę, że większość kamerzystów coś takiego Wam zrobi za mniejszą kwotę, mój kamerzysta ma też taką pozycję w swojej ofercie za 400zł :)
tez bede miala podziekowania wyswietlane na projektorze i to mi zaproponowal DJ ktorego mam i nic nie place za to!!!!pozdrawiam
ja sama bede robic ten filmik
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie że można samemu to zrobić, o ile ktoś ma pojęcie. Mój brat ostatnio sam zęba wyrwał i nie potrzebował dentysty.
W gruncie rzeczy każdy nieszablonowy kamerzysta powinien to zrobić o ile będzie mu się chciało (kwestia kasy). Coś takiego najlepiej wyświetlać na projektorze wtedy jest najlepszy efekt. U nas uzgodniliśmy z kamerzystą ze studioamor zrobienie takiego filmiku plus dodatkowy film stanowiący zaproszenie na wesele. Fajna sprawa i zawsze to coś innego. Acha jeszcze cena, filmiki po 200 zł.
No ale może faktycznie taniej wyrwać zęba samemu i może coś z tego wyjdzie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
ale ... piszecie o filmiku zrobionego ze slajdów zdjęć ? + do tego jakiś podkład muzyczny czy jakiś innych ? ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
bez przesady, pokaz slajdów z podkładem - faktycznie nie potrzeba do tego specjalisty montażysty, kilka zdjęć jest wkomponowanych, na filmie my się pojawiamy i to my składamy podziękowania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nam zrobiła taki filmik firma Studio Art-Video. Był on zrobiony w formie teledysku filmowego + dodaliśmy do niego wspólne zdjęcia. Nic za to nie płaciliśmy. Wyświetlaliśmy na projektorze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jestem ciekawy jak to wyszło.
Może wklej na youtube.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Szokujecie mnie tymi cenami 200-400 PLN za film. Wyobrażam sobie ze za tyle to nie może być nic więcej niż pokaz zdjęć który się robi 2 godzinki. Przyzwoite podziękowanie to jeden dzień zdjęciowy i dwa dni na montaż więc jakby nie patrzeć trzy dniówki dla operatora/montażysty a w dniu zdjęciowym to jeszcze i coś dla asystenta by się przydało. I niby co? Ci ludzie mają pracować 3 dni za 400 PLN, używając jeszcze całej góry sprzętu? Wybaczcie, ale moja sprzątaczka bierze więcej.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry