Widok
Pewnie że można samemu to zrobić, o ile ktoś ma pojęcie. Mój brat ostatnio sam zęba wyrwał i nie potrzebował dentysty.
W gruncie rzeczy każdy nieszablonowy kamerzysta powinien to zrobić o ile będzie mu się chciało (kwestia kasy). Coś takiego najlepiej wyświetlać na projektorze wtedy jest najlepszy efekt. U nas uzgodniliśmy z kamerzystą ze studioamor zrobienie takiego filmiku plus dodatkowy film stanowiący zaproszenie na wesele. Fajna sprawa i zawsze to coś innego. Acha jeszcze cena, filmiki po 200 zł.
No ale może faktycznie taniej wyrwać zęba samemu i może coś z tego wyjdzie.
W gruncie rzeczy każdy nieszablonowy kamerzysta powinien to zrobić o ile będzie mu się chciało (kwestia kasy). Coś takiego najlepiej wyświetlać na projektorze wtedy jest najlepszy efekt. U nas uzgodniliśmy z kamerzystą ze studioamor zrobienie takiego filmiku plus dodatkowy film stanowiący zaproszenie na wesele. Fajna sprawa i zawsze to coś innego. Acha jeszcze cena, filmiki po 200 zł.
No ale może faktycznie taniej wyrwać zęba samemu i może coś z tego wyjdzie.
Szokujecie mnie tymi cenami 200-400 PLN za film. Wyobrażam sobie ze za tyle to nie może być nic więcej niż pokaz zdjęć który się robi 2 godzinki. Przyzwoite podziękowanie to jeden dzień zdjęciowy i dwa dni na montaż więc jakby nie patrzeć trzy dniówki dla operatora/montażysty a w dniu zdjęciowym to jeszcze i coś dla asystenta by się przydało. I niby co? Ci ludzie mają pracować 3 dni za 400 PLN, używając jeszcze całej góry sprzętu? Wybaczcie, ale moja sprzątaczka bierze więcej.