Widok
Filmowanie, cena, namiary?
Czy ktoś mógłby mi podesłać namiary na kogoś w niskiej cenie? Wiem, że zaraz ktoś się odezwie, że jak chcę mieć dobry film, to muszę sporo zapłacić. Sęk w tym, że mi na tym filmie nie zależy, ja chcę mieć dobre zdjęcia i za nie słono zapłacę. Film ma być tylko pamiątką dla rodziców. Znacie kogoś taniego?
Nasze wesele filmował Piotr z Fotokin. Patrząc na wesela filmowane przez innych na innych weselach to nasze, jak to mój mąż powiedział "petarda". Co do ceny to już nawet nie pamiętam ile to było, a co do namiarów: 503 005 737 fotokin@wp.pl
pozdrawiam
allegro Majka22-GDY ZAPRASZAM!!!FAJNE CIUSZKI ZA GROSZE
pozdrawiam
allegro Majka22-GDY ZAPRASZAM!!!FAJNE CIUSZKI ZA GROSZE
Osobiście wolałabym wydać pieniążki na profesjonalną sesję fotograficzną ślubną, natomiast w zamian za kamerzystę zakupić dobrej jakości kamerę i poprosić znajomego lub osobę, która nie jest zaproszona na ślub jako gość, aby najważniejsze chwile podczas ślubu uwieczniła na waszej kamerce za symboliczną kwotę. W cenie kamerzysty będziecie mieli wtedy kamerę i to nie na jedną noc:)
film to nie tylko trzymanie kamery w ręce. To sposób nagrywania ujęć, montaż i muzyka. Dla mnie film musi być dobry albo wcale.
To tak jak pójść do kina na polskiego gniota albo film Almodowara.
Od jakości zależy czy będziesz to chciała oglądać i pokazywać innym.
Mam film od AVmedia i drugi nakręcony przez mojego tatę zwykłą kamerą. Rożnica jest przeogromna.
To tak jak pójść do kina na polskiego gniota albo film Almodowara.
Od jakości zależy czy będziesz to chciała oglądać i pokazywać innym.
Mam film od AVmedia i drugi nakręcony przez mojego tatę zwykłą kamerą. Rożnica jest przeogromna.
Spełnij marzenie chorego dziecka www.trzebamarzyc.org
u Pani Klary Langi 1.100 w 2 kompletach tj. oryginał i kopia.Wesele na 4 płytach DVD po 1 godzinie, w formacie 16:9, filmowane kamęrą full HD.Oczywiście cena obejmuje całkowity koszt wykonania usługi z obróbką tj.różne przeróbki typu jak niegdyś benny hill itp. itd. Jeśli chodzi o fotografie to 500 zł z wywołaniem 70 zdjęć 18x21 cm plus 2 portretowe formatu A-3, reszta na płycie.
Taką wiadomość na ich temat dostałam nr. telefonu 58 663 00 77
Taką wiadomość na ich temat dostałam nr. telefonu 58 663 00 77
no ja polecam video teresa z wejherowa osobiście wybra łam kamerzystę bo zależy mi bardziej na filmie niż zdięciach i ich biorą wszyscy nasi znajomi i wszyscy są z nich bardzo zadowoleni za film płacę 1700 a zdięcia chcą1000 bez pleneru ale idzie się dogadać mają punkt na kaszubach obok hali i na sobieskiego