Widok
Filmowanie, cena, namiary?
Czy ktoś mógłby mi podesłać namiary na kogoś w niskiej cenie? Wiem, że zaraz ktoś się odezwie, że jak chcę mieć dobry film, to muszę sporo zapłacić. Sęk w tym, że mi na tym filmie nie zależy, ja chcę mieć dobre zdjęcia i za nie słono zapłacę. Film ma być tylko pamiątką dla rodziców. Znacie kogoś taniego?
Nasze wesele filmował Piotr z Fotokin. Patrząc na wesela filmowane przez innych na innych weselach to nasze, jak to mój mąż powiedział "petarda". Co do ceny to już nawet nie pamiętam ile to było, a co do namiarów: 503 005 737 fotokin@wp.pl
pozdrawiam
allegro Majka22-GDY ZAPRASZAM!!!FAJNE CIUSZKI ZA GROSZE
pozdrawiam
allegro Majka22-GDY ZAPRASZAM!!!FAJNE CIUSZKI ZA GROSZE
Osobiście wolałabym wydać pieniążki na profesjonalną sesję fotograficzną ślubną, natomiast w zamian za kamerzystę zakupić dobrej jakości kamerę i poprosić znajomego lub osobę, która nie jest zaproszona na ślub jako gość, aby najważniejsze chwile podczas ślubu uwieczniła na waszej kamerce za symboliczną kwotę. W cenie kamerzysty będziecie mieli wtedy kamerę i to nie na jedną noc:)
film to nie tylko trzymanie kamery w ręce. To sposób nagrywania ujęć, montaż i muzyka. Dla mnie film musi być dobry albo wcale.
To tak jak pójść do kina na polskiego gniota albo film Almodowara.
Od jakości zależy czy będziesz to chciała oglądać i pokazywać innym.
Mam film od AVmedia i drugi nakręcony przez mojego tatę zwykłą kamerą. Rożnica jest przeogromna.
To tak jak pójść do kina na polskiego gniota albo film Almodowara.
Od jakości zależy czy będziesz to chciała oglądać i pokazywać innym.
Mam film od AVmedia i drugi nakręcony przez mojego tatę zwykłą kamerą. Rożnica jest przeogromna.
Spełnij marzenie chorego dziecka
u Pani Klary Langi 1.100 w 2 kompletach tj. oryginał i kopia.Wesele na 4 płytach DVD po 1 godzinie, w formacie 16:9, filmowane kamęrą full HD.Oczywiście cena obejmuje całkowity koszt wykonania usługi z obróbką tj.różne przeróbki typu jak niegdyś benny hill itp. itd. Jeśli chodzi o fotografie to 500 zł z wywołaniem 70 zdjęć 18x21 cm plus 2 portretowe formatu A-3, reszta na płycie.
Taką wiadomość na ich temat dostałam nr. telefonu 58 663 00 77
Taką wiadomość na ich temat dostałam nr. telefonu 58 663 00 77