Widok

Fiona

Dostalam, wlasnie odpisuje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sylwester

Przepraszam, nie mogłam wam wczoraj odpisać. A tak w ogóle to Kar nie masz racji! Nie potrzebuję męskiej koszulki do otarcia łez ale super kompana do imprezowania!!!

sylwester

Moniu, to ja byl bym w sam raz, ale w tej chwili juz mam plany i piekna kobiete na sylwestra. ale sie wytanczymy, na maksa

zapytanie?

Co się stało z naszym starym HP?
Pisałam kiedyś tam ale z braku czasu zawaliłam no i teraz nie wiem co się stało.
Plagiacie, dobra duszyczko co się z tym HP stało?
Czy jest tu gdzieś może stary scandalista?

Z.C.

HydePark nie żyje bo nas tam nie chciano. Nie zyje bo nie mieli tam dla nas miejsca. Najpierw nas zaprosili a pozniej nas stamtad wyrzucili.
Scandalista byl DeFacto jesli jeszcze nie wiesz. a mozesz sie z nim skontaktowac na AWF.
Poza tym pozdrowienia.
W wolnym czasie skrobnij cos na @.

sylwester

dzieki kar moze innym erazem baw sie dobrze pa

sylwester

na pewno jeszcze niezle sie zabawimy. do tego czasu jednak zycze ci znalezienia super fantastycznego kompana i udanego sylwestra. wszak jeszcze troche czasu jest, a tylu przystojniakow nie ma planow na sylw :). bardzo cieplutko pozdrawiam

Plagiat

Możliwe, że już niebawem będę miała kasetę (wer.jap. z ang. napisami)
Mam nadzieję, że to już niedługo...
Nie mogę się doczekać.

KzP

a o jakim Crazy'm myslisz ?

mixerus

Hehe przeciez o to mi chodzi
zapluje ci caly ekran i nie bedziesz nic widzial :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
krabate boginka ciemnosci

crazy

hmmm
no to pogadalismy
i co teraz
???
tylko zostaw aparat w domu

krabate

hmm
a cos musi teraz byc ?

Mixer(us)

mam racje ? jak milo, czasem mi sie to zdarza :))) Po 3 razach jestes wykonczony ??? A, przepraszam, 3 razach czego ? Czyzby koncoweczka/i jednak do wymiany ? Ihihi ;))))))

Manson & Mixer(us)

Pozwolcie, ze sama zadecyduje, kto moze mnie dotykac, a kto nie :))))))) To na razie tyle na ten temat, nio, chyba, ze jeszcze cos wyczytam za chwilke, ihihihi :)))

Fiona

A jesli chodzi o instrukcje obslugi Mixera, to pozwol, ze zostanie utajona :))) Pewien typ zdjec rowniez... ;)))))

Manson

Fajna laska? Miiisssiuuu... ja jak wszystko na tym swiecie sie rozwijam i jest ze mnie ( chos wydawaloby sie to nie realne) jeszcze fajniejsza laska. Nawet... powiem Ci w sekrecie: cycki mi urosly ;-))))))
A tak poza tym to mieszkam teraz (od prawie roku) w STOLICY !!! A to chyba o CZYMS swiadczy! ;-))))Ha ha ha ha .
Pozdrowienia i usciski!

Manson

Ostatnie zdanie nalezy do mnie, tak ? Hmmm, to milutko. Ale dlaczego tylko ostatnie ??? Moze powiem tylko, ze najwazniejsza jest dla mnie wolnosc osobista :))) Zostawianie mnie w spokoju zalezy ode mnie, ihihihi ;)))))

Manson

Myszorku ;)))) Nie wiem, czemu sie Ciebie Mixerusek czepia... ;))))) Ihihihi, nie wiem, czy jest cos, o czym nie wiesz... Tzn. pewnie chodzi Ci o to, o czym mysle... otoz, moze nie tak publicznie, ihihihi :)))) A wiesz, ze to jest (albo robi sie) nawet calkiem interesujaco-intrygujace... ;))))

Sylwester 2001

Kto z was będzie na sylwka przed Gemini w Gdyni

Do Starej Geardii!!!

Fajnie by bylo, gdybysmy mogli spotkac sie na jakims czacie, no i sobie pouzywac! ;-))
Dlatego najpierw proponuje Wam sciagniecie sobie Odigo, abysmy mogli sie nawzajem namierzac, a potem juz tylko umowic sie o okreslonej godzinie na okreslonym czacie.
Pozdrawiam serdecznie i czekam na pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji :-)))))

31.XII.2000/01.I.2001

Bede wtedy w Poznaniu. Zycze wszystkim Cudownej Zabawy, udanego wejscia w Nowy Rok, Stulecie i Wiek za 1m razem... :)))) Niech Nowa Era bedzie dla Was era zabawy, milosci i pokoju. Szczegolne zyczenia dla wszystkich kochanych Gratkowiczow :)))

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (108 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (150 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (74 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

do góry