Widok
Manson
Fajna laska? Miiisssiuuu... ja jak wszystko na tym swiecie sie rozwijam i jest ze mnie ( chos wydawaloby sie to nie realne) jeszcze fajniejsza laska. Nawet... powiem Ci w sekrecie: cycki mi urosly ;-))))))
A tak poza tym to mieszkam teraz (od prawie roku) w STOLICY !!! A to chyba o CZYMS swiadczy! ;-))))Ha ha ha ha .
Pozdrowienia i usciski!
A tak poza tym to mieszkam teraz (od prawie roku) w STOLICY !!! A to chyba o CZYMS swiadczy! ;-))))Ha ha ha ha .
Pozdrowienia i usciski!
Manson
Myszorku ;)))) Nie wiem, czemu sie Ciebie Mixerusek czepia... ;))))) Ihihihi, nie wiem, czy jest cos, o czym nie wiesz... Tzn. pewnie chodzi Ci o to, o czym mysle... otoz, moze nie tak publicznie, ihihihi :)))) A wiesz, ze to jest (albo robi sie) nawet calkiem interesujaco-intrygujace... ;))))
Do Starej Geardii!!!
Fajnie by bylo, gdybysmy mogli spotkac sie na jakims czacie, no i sobie pouzywac! ;-))
Dlatego najpierw proponuje Wam sciagniecie sobie Odigo, abysmy mogli sie nawzajem namierzac, a potem juz tylko umowic sie o okreslonej godzinie na okreslonym czacie.
Pozdrawiam serdecznie i czekam na pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji :-)))))
Dlatego najpierw proponuje Wam sciagniecie sobie Odigo, abysmy mogli sie nawzajem namierzac, a potem juz tylko umowic sie o okreslonej godzinie na okreslonym czacie.
Pozdrawiam serdecznie i czekam na pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji :-)))))