Widok

Firma TRIK Kowale rolety

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Polecacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mamy rolety z tej firmy :) jesteśmy bardzo zadowoleni :)

w tym roku wymieniamy pozostałe 2 okna i w dużym pokoju też założymy rolety z tej firmy :)

sąsiadka też ma w całym mieszkaniu :) (Ona nam polecała)
Dzieki Aga, na poniedziałek umówiam się z Panem, który wymierzy i wyceni rolety, też polecia mi ta firme koleżanka, ale Wy jesteście niezawodne w opiniach;)A jak cenowo?Ok?
mam takie rolety http://trik.gda.pl/produkty_rolety_tekstylne_prestiz.html :) (prestiż)

za rolety na okno rozmiar 146x143cm zapłaciłam 239zł :) (w sierpniu zeszłego roku)

współpracują z MK OKNA - a od nich zamawialiśmy okno ;) z którego też jesteśmy bardzo zadowoleni :)
Potrzebuje rolet cakowicie zaciemniających, mam 8 okien w tym duże balkonowe, mam nadzieję,ze w granicach 2,5 tyś się zmieszczę.
nie mam pojęcia czy się zmieścisz w tej kwocie :P

my wybraliśmy rolety gładkie, jasny granat/chaber :) i w pokoju jest fajny półmrok :)
Szczerze mówiąc to nie mam pojecia ile kosztuja rolety, jak wycenią to się przekonam.
I obym się nie zdziwiła;)
Majka nie jest tak zle, my mamy juz w kolejnym mieszkaniu rolety od nich, niedawno wlasnie zamawialismy do calego mieszkania, w tym 4 okna balkonowe i 7 innych i placilismy jakos 1700.
Uffff, z tego co piszesz jeszcze może mi reszta zostanie;)Byłoby fajnie:)
I zaskoczył mnie dzisiaj Pan który robił pomiar, fakt,ze był baaardzo niezorganizowany jak dla mnie,ale cena jaką podał za rolety do wszystkch okien i rabat 25% bardzo mnie ucieszyy. Nawet nie była to połowa tego, co planowałam wydać na rolety.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

krem nawilżający do twarzy (45 odpowiedzi)

Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka...

wycieczki objazdowe (26 odpowiedzi)

Szukam informacji o wycieczkach objazdowych w Europie. Chodzi nam o zwiedzanie np. autokarem...

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (177 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

do góry