Widok

Firma/ obróbka stali

Mój mąż prowadzi zakład ślusarski. Ostatnio napotkał problem podczas obróbki stali dlatego poszukuje sprawdzonej firmy, która zajmuje się tego typu rzeczami i będzie mógł uzyskać tam kompleksową pomoc. Może polecicie kogoś kto zna się obróbce stali?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam ArcelorMittal . Oddziały na całym świecie także nawet podczas letniego wypadu nie powinno być problemu z dostępnością.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale jaki problem? Sprzęt mu padł czy jakiś problem techniczny? Bo jeśli chodzi o remonty to wiem, że Promet się tym zajmuje. Oferują remonty frezarek - http://prometobrabiarki.pl/remonty-frezarek/ , szlifierek, wiertarek... Może oni pomogą?

Zadzwoń do hali. ona ma du....e ze stali.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Obecnie liderem w zakresie globalnych rozwiązań w łańcuchu dostaw stali nierdzewnej i aluminium jest firma Nova trading - o czym więcej przeczytasz na ich stronie. Posiada ona także w swojej ofercie nowoczesny i rozbudowany park maszynowy, co pozwala na wiele możliwości

Inne tematy z forum Hydepark

Prezent dla kobiety (174 odpowiedzi)

Co można kupić kobiecie znając się od dwóch miesięcy. Zapraszam do dyskusji panie też mogą...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (701 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (26 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

do góry