Widok

Firmy do okien - jakie polecacie z okolic Rumi i Redy?

Proszę o polecenie firmy do wstawienia okien w domku jednorodzinnym. Okolice Redy, Rumi. Ale może ktoś poleci też inną firmę?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam firmę widows2000, pomimo paru negatywnych opinii które znalazłem w internecie skorzystalem z usług i potraktowali mnie bardzo rzetelnie. Nie mam zastrzeżeń co do jakości okien. Fakt faktem wybralem okna pasywne, troche droższe od "zwyklych" natomiast po przeanalizowaniu wyliczyłem że różnica w zakupie zwróci się po około ośmiu latach,oczywiście zależnie od sposobu ogrzewania domu:) Mam ogrzewanie gazowe.
dzięki :) Windowsa mam u rodziców, wymieniane jesienią i też wszystko było ok ale tam były tylko 3 okna w małym mieszkaniu, teraz będę miała kilkanaście, więc chcę porównać oferty kilku firm. a co sądzicie o MS okna?
image
No bo przy wymianie okna ważny jest sam produkt, ale i ważny jest również dobry montaż tego okna, szczególnie, że okna i ramy okienne to najbardziej wydajny mostek cieplny w całym domu, czego polecam unikać. :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

gdzie kupić rolety (84 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

drzwi wejściowe (3 odpowiedzi)

jakie macie drzwi wejściowe do domu? Ja bardzo długo szukałam dobrych drzwi pasujących do domu...

jaki piec wybrać do domu? (98 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

do góry