Widok

Fitness Gdynia

Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Jesienne odchudzanie czas zacząć :)
Szukam fitness klubu, najlepiej w centrum Gdyni.
Byłam kilka razy w Batorym ale jakoś nie przypadło mi to miejsce do gustu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dlaczego?
Panie przed zajęciami robią sobie makijaż w szatni !!!
Instruktorki na zajęciach w kółko tłumaczą co będziemy robić, jak to wykonywać itp. Za mało intensywne ćwiczenia. Zamiast się spocić wychodzę z sali i jest mi zimno :)
A może by tak fitness zamienić na taniec?
Gwarantuję Ci kropelki potu na ciele.
Na wlanej skórze to przeszłam i dlatego też polecam.

Oczywiście masz różne odmiany tańca co też przykłada się na zróżnicowany wysiłek fizyczny :)
Hej, ja też szukam jakiejś siłowni takiej z wszystkim, z zajęciami typu fitness też :)
podobno w Gdyni to tylko balticoasis - drogo i tłoczno, albo pure w klifie - a ty z kolei bez sauny :/
Jest jakieś jeszcze miejsce godne uwagi? Polećcie coś!:)
Od przyszłego tyg zaczynam zajęcia w ENERGY CLUBIE :)
Zabaczymy :)
Moja mama chodzi do Klifu i jest strasznie zadowolona, czasem siedzi tam od 17 do 19 od pon do pt. 9to już chyba uzależnienie:)) bo w karnecie prócz zajęć można korzystać też z siłowni i jakiś innych rzeczy i to już bez ograniczenia. Wiem że jeszcze czasem bierze sobie osobiste lekcje.
Chyba zdecyduję się na klif, chociaż same niepochlebne opinie słyszałam, ale otwarte jest długi i 7 dni w tygodniu, no i cena nie zabija.
Może chciałaby któraś z Was dołączyć?:) w towarzystwie raźniej:)
Magdallena a jak taniec na rurze?
Jak już to taniec towarzyski + taniec brzucha :)
Droga Lusiu ;)
Kropka a ile takie zajęcia kosztują, jestem chętna tylko nie wiem czy mnie stać - no i czasowo tak po 18tej :)
Siłownia W BATORYM-POLECAM.nie widziałam pan robiących sobie makijaż. Normalna siłownia. To że instruktorki zawsze tłumaczą to chyba dobrze? Zawsze na zajęciach jest ktoś nowy...Aerobiki to mało męczące może, choć zależy u kogo. JA najczęsciej chodziłam do Maji- mokra jak szczur byłam po jej zajęciach :) tak generalnie to polecam spinning :) najlepsza rzecz na świecie!!!

Od jakiegoś czasu chodzę do Energy club... ok sprzęty nowa, pełna koedukacja, koksy stękające.Tam byłam raz na spinie(jakiś kolo prowadził...dziwnie było) no i ćwiczę na orbitreku i czasem coś na górne partie.

Inne tematy z forum Kobieta

Czy to już ten czas by się zacząć martwić? (52 odpowiedzi)

Jutro mam 27 urodziny i w związku z tym naszła mnie dzisiaj pewna refleksja.. Otóż, jutro wejdzie...

opinie o dr sylwia gulkowska (57 odpowiedzi)

Hej dziewczyny, okazało sie że dwie kreski na teście są więc umowilam sie na jutro do swissmedu...

czemu faceci zdradzaja? (138 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...

do góry