Widok

Fitness w Gdyni

Szukam ciekawej oferty fitness w Gdyni, najlepiej okolice Karwiny, Dąbrowa, ale jestem otwarta także dalej. Póki co zapoznałam się z ofertami i jak dla mnie kiepsko, co ciekawsze zajęcia kończą się o 19, później jakiś boks, albo siłownia. Ceny też całkiem spore plus wpisowe. Zainteresowałam się Pure w Klifie, ale jak przeczytałam ogromny regulamin i masę negatywnych opinii to wymiękłam.
Kiedyś uczęszczałam na zajęcia w Gdańsku i nie było takich hecy z umowami, wpisowym, wypowiedzeniami- nie wierzę, że mają tak mało chętnych, że muszą obwarowywać się takimi zapisami....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pura odradzam rzeczywiście. Słyszałam wiele negatywnych opinii, a na dodatek od kiedy poszłam się tam dowiedziec o siłownię zamęczają mnie nieustannie telefonami (widocznie mają wysoką prowizję) i nie rozumieją słowa NIE.
ja polecam lady activ, najlepszy klub fitness dla kobiet!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tez chcodzilam do Batorego teraz chyba go rpzeniesli, bylo bardzo fajnie i cwiczenia dawaly super efekty ;)
munusem ze trzeba jechac do centrum gdyni a mi z orlowa tez bylo daleko ale sie oplacalo :)

Inne tematy z forum Kobieta

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (58 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

CO Z TYMI OFERTAMI PRACY? (12 odpowiedzi)

Przeglądając ogłoszenia z ofertami pracy, nie trudno zauważyć, że wszystkie oferty są skierowane...

Niskie libido u mojego mężczyzny (38 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

do góry