Ja mam bardzo duzy dystans do Twoich pogladow - po prostu sie z nimi nie zgadzam. A co do dawania komus dupy w krzakach, to sorry, ale nawet nie bede komentowac...
Ja nie mam kompleksow - szkoda mi na nie czasu. Nie jestem bynajmniej doskonala, zarowno jesli chodzi o moj wyglad jak i o charakter. Wygladem dawno przestalam sie przejmowac, po prostu staram sie byc zdrowa, a nie za wszelka cene uganiac za wygladem modelek z okadek magazynow. A co do charakteru, to ciagle staram sie nad nim pracowac...
Co do Twojej wypowiedzi o ubieraniu sie jak dziwka, to zabrzmialo to jak komentarz w moja strone. Jesli nie taka byla intencja to przepraszam... Ja Twoje wypowiedzi w tym watku generalnie odbieram jako atak. Czuje sie jakbys starala sie mnie napietnowac jak jakas puszczalska bez zadnego kregoslupa moralnego... A tak nie jest. Dlatego czuje, ze musze te ataki odpierac. Zupelnie naturalna reakcja obrony. Jesli nie takie sa Twoje intencje, to najwyrazniej mamy zaklocenia na laczach... czasem kontakt "forumkowy" ucina wiele z tresci komunikatu....
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm