Kasienka, przede wszystkim to nie ubieram sie jak dziwka, tak jak malo subtelnie zasugerowalas. Radze zachowac troche dystansu i kultury osobistej w ocenianiu osoby ktorej w zyciu nie widzialas na oczy!
Co do zycia towarzyskiego, to ja ma je razem z moim narzeczonym mam tez swoje wlasne, tak samo jak on. Mysle, ze tylko pomaga to zachowac zdrowy balans z zwiazku, gdzie nikt od nikogo sie nie uzaleznia. Oboje uwazamy, ze jest to jak najbardziej zdrowe podejscie. Co nie oznacza, ze zyjemy w otwartym zwiazku!!
A kompleksy? Nie mam zadnych - zapewniam! To bardzo zabawna i prostacka diagnoza, Kasienka... nie kompromituj sie - jestes na to zbyt inteligentna...
Widze, ze wiekszosc z Was w tym watku juz mnie ocenilo jako skonczona dziwke, co mnie bardzo urazilo. POWTARZAM: lubie flirtowac, ale znam swoje granice. Nie zdradzam mojego narzeczonego ani mysla ani czynami. Jestem bardzo uczciwa i oddana osoba, zarowno mojemu zwiazkowi jak i moim przyjaciolom. Jestem bardzo niezalezna osoba. Cenie sobie przyjaznie i znajomosci, ktore pielegnuje wraz z moim narzeczonym jak i sama... Nikogo nie ranie i nikogo nie oszukuje.
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm