Widok

Folwark Dajak - opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny!
Miała któraś z Was tam wesele? Sala jest śliczna, właściciele mili, tylko dość drogo. Moglibyśmy się zdecydować, ale jedynie mając gwarancję, że naprawdę warto, tzn że jedzenie pyszne, dużo, dobra obsługa i że nie naciągają na coś dodatkowo w ostatniej chwili itd. Takiej gwarancji niestety nikt nam nie da, ale może pomożecie swoimi opiniami?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a mogłabyś podać ceny menu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
165 zł najtańsze
i tak nie najgorzej, ostatnio spotkałam się z ceną 190zł...
Niedaleko DAJAKA jest "MACIEJKA: też bardzo fajna :)

Dobre jedzonko, i w ogóle klimat extra:):):):):)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja też bardzo proszę o opinie - rownież jestem zainteresowana tym m-cem:)
Ja już termin mam zarezerwowany, problemów żadnych nie było, wszystko dokładnie ustalone.
Co do jedzenia to wiem, że jest bardzo dużo-byłam już tam na weselu i na koniec państwo młodzi dostali jeszcze dużo jedzenia do domu.
I rzeczywiście jest pyszne. Zresztą zapraszali nas na przyjechanie i próbowanie i moja mama zaakceptowała :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej,
Też byłam zainteresowana Dajakiem, bardzo ładna okolica, wystrój itd. ale... menu 165,198,240; korkowe 10 zł za butelkę albo wódka za 40 zł; 1 osoba obsługi na 20 osób w cenie ale każda dodatkowa to 200 zł; więc zrezygnowaliśmy bo ceny - masakra.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja wybrałam opcję korkowe 5 zl za osobę ;) Wesele mam tam w sierpniu tego roku, więc mam nadzieję, że wszystko będzie idealnie
też wybrałam opcję 5 zł korkowe, wesele mam w listopadzie, byłam tam nieraz na obiedzie i uważam ze ceny są adekwatne do jakości, jedzenie jest przepyszne :)
Witajcie,

W sobotę mieliśmy tam własne wesele, wiec piszę na gorąco:) Goście byli pod wrażeniem zarówno miejsca-klimatu, otoczenia i wystroju, obsługi jak i jedzenia, którego było naprawdę bardzo dużo i naprawdę bardzo dużo jedzenia wróciło z nami do domu. Jeśli zaś chodzi o kwestie organizacyjne, to Właściciele, poświęcali nam bardzo dużo czasu, pomagali, a nawet wspierali w realizowaniu własnych, niestandardowych :) pomysłów. Z naszej strony nie ma żadnych zastrzeżeń i śmiało mogę polecić to miejsce każdemu kto chce innego, bardziej stylowego miejsca na wesele :) Okolica naprawdę jest wyjątkowa:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
A na ile osób były wesela w dajaku na których byliście? Zastanawiam sie jakie sa możliwości sali, żeby goście czuli sie komfortowo. Na ślub chce zaprosić ok 110 os i to jest juz okrojona lista wiec myśle ze przyjdzie ok 99% z tego.
Podobne pytanie. W miejscu jestem zakochana, jednak obawiam się czy sala pomieści 120 gości. Czy ktoś był lub organizował tam wesele na taką ilość osób?

Pozdrawiam!
jak dla mnie to 65 osób, no max 70, a więcej osób to już problem na parkiecie i przepychanki. Miejsce to fakt jest wyjątkowe i na żadne inne bym go nie zamieniła. Do tego obsługa i jedzonko pierwsza klasa :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Witam,
sala mieści do 120 osób, były wesela 110 - 116 osób i nigdy nie było ciasno. Jeśli ktoś z Państwa jest zainteresowany, możemy podać numer kontaktowy do wybranej Pary Młodej.
Pozdrawiam,
Aleksandra Paneczko
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
Problemem mogą być muchy (obok jest stajnia). Na weselu, na którym byliśmy, kilka trafiło do jedzenia lub napojów.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry