Widok
może żadna filozofia nabic truskawkę i zjeść ale pewnie nie wiesz że takei urządzenie trzeba ciągle pilnowac żeby sie nie przegrzało i żeby wyłączyc w odpowiednim momencie aby go nie spalić np z tego powodu że skończy sie czekolada i nie będzie mial już czego podgrzewac,
dodatkowo urządzenie bez opieki, podłączone do prądu i takie którym można się oparzyć w towarzystwie dzieci ? nie polecam tym bardziej że całe ocieka czekolada a to raczej zachęca a nie odciąga gromadę dzieciaków która jak to dzieciaki nie wie kiedy przestać jeść słodycze
nie wiem czy któryś z gości myśląc o tym że przyszedł na impreze nagle musi swój czas poświęcić na pilnowanie dzieci lub urządzenia,
koszt obsługi to 200 zł, wydaje mi się że to nie dużo w porównaniu z problemami jakie ze sobą niesie obsługi brak
dodatkowo urządzenie bez opieki, podłączone do prądu i takie którym można się oparzyć w towarzystwie dzieci ? nie polecam tym bardziej że całe ocieka czekolada a to raczej zachęca a nie odciąga gromadę dzieciaków która jak to dzieciaki nie wie kiedy przestać jeść słodycze
nie wiem czy któryś z gości myśląc o tym że przyszedł na impreze nagle musi swój czas poświęcić na pilnowanie dzieci lub urządzenia,
koszt obsługi to 200 zł, wydaje mi się że to nie dużo w porównaniu z problemami jakie ze sobą niesie obsługi brak
witam ja zakupilam swoja za 350 zł działa nieprzerwanie przez 3 godz(900 GR CZEKOLADY) i tyle wystarczy by kazdy mogl skosztowac smak czekolady zastanawialam sie nad wynajmem ale uwazam ze sa to wyrzucone pieniadze a teraz na imprezach rodzinych bede mogla swoichgosci czestowac pyszn CZEOLADA ZASTANOWCIE SIE KOLEZANKI