Widok
Foreverslim kto stosował?
czy ktoś stosował te tabletki, zastanawiam się nad zakupem na allegro, ale nie są tanie. Po porodzie ponad 2 lata temu walczę z nadwagą i co? 2 lata na diecie dukan, dietetyczka, racjonalne odżywianie a jaki efekt.? 6 kg więcej niż 2 lata wstecz. to byłaby chyba ostatnia deska ratunku.
Polecam mniej żreć i ćwiczyć a nie zażywać chemię,która działa na nielicznych osobach.
Zapisać się na fitness,siłownie lub samemu ćwiczyć w domu a nie faszerować się i liczyć na cud.
A co do autorki to może zmień dietetyczkę? A oprócz diety są ćwiczenia? Bo od samej diety nie zawsze człowiek chudnie.
Zapisać się na fitness,siłownie lub samemu ćwiczyć w domu a nie faszerować się i liczyć na cud.
A co do autorki to może zmień dietetyczkę? A oprócz diety są ćwiczenia? Bo od samej diety nie zawsze człowiek chudnie.
ja nie brałam foreverslim,więc nie wiem. używam natomiast figurę extraslim,bo zawiera kapsaicyne, ato naturlany przyśpieszacz metabolizmu, no ale oczywiście do tego ćwiczę, co drugi dzień godzinę, i jem zdrowo,bez fastów i słodyczy. nie ma tak że coś się stanie tylko dzięki tabletkom. to musi być działanie kompleksowe.
Prawda jest taka, że większość właśnie tak myśli - biorę jedną tabletkę - 1 kg mniej. Dla mnie najważniejsze są ćwiczenia i dieta bez tłuszczów. Jedyne tabletki jakie biorę to Strong Bones - magnez i wapń Okazyjnie kupiłam na vitamall.pl bo miałam momenty podczas biegania czy pływania że łapały mnie skurcze w nodze i przeczytałam, ze to może być od niedoboru magnezu. Także kobiety, polecam trochę ruchu, to nie boli :D
Na samej diecie się nie schudnie, to prawda.
Ja robiłam tak, że nie jadłam słodyczy, węglowodany tylko pełnoziarniste i do południa, dużo warzyw i 4 czy 5 małych posiłków dziennie. Do tego codziennie ćwiczyłam godzinę lub półtorej w domu z filmikami na youtube: Chodakowską, Mel B itp. Do tego robiłam sobie pod prysznicem domowej roboty piling z kawy mielonej - super ujędrnia i pomaga przy cellulicie.
Efekty po 2 miesiącach bardzo zadowalające.
Osobiście nie wierzę w tabletki, inne cudowne preparaty ani kremy.
Jeśli przy diecie i częstych ćwiczeniach nie można schudnąć, to polecam się przepadać - często zaburzenia hormonalne czy np. tarczyca utrudniają chudnięcie.
Ja robiłam tak, że nie jadłam słodyczy, węglowodany tylko pełnoziarniste i do południa, dużo warzyw i 4 czy 5 małych posiłków dziennie. Do tego codziennie ćwiczyłam godzinę lub półtorej w domu z filmikami na youtube: Chodakowską, Mel B itp. Do tego robiłam sobie pod prysznicem domowej roboty piling z kawy mielonej - super ujędrnia i pomaga przy cellulicie.
Efekty po 2 miesiącach bardzo zadowalające.
Osobiście nie wierzę w tabletki, inne cudowne preparaty ani kremy.
Jeśli przy diecie i częstych ćwiczeniach nie można schudnąć, to polecam się przepadać - często zaburzenia hormonalne czy np. tarczyca utrudniają chudnięcie.
A ja chętnie spróbuję Foreverslimu.Poczytałam trochę o tych tabletkach w rankingu http://www.porownaj-tabletki.pl jest na pierwszym miejscu.Myślę że warto go kupić i spróbować w jakim czasie poradzi sobie z moją nadwagą a to zrzucenia mam sporo bo 8 kg.
Bzdura... Jak można wierzyć, że takie coś pomoże Ci schudnąć? NIGDY żadna chemia nie pozwoli Ci utrzymać ładnej figury na dłuższy okres. Efekt jojo murowany i jeszcze w dodatku trucie organizmu niepotrzebne. Chcesz schudnąć? Dobra dieta (NIE ŻADEN DUKAN CZY INNE BADZIEWIE) i ruch i efekt gwarantowany. Przede wszystkich dobra dietetyczka powinna zbadać Twój organizm, sprawdzić czy nie masz jakiś chorób, np. niedoczynność tarczycy. Jeżeli byłaś na diecie faktycznie, stosowalaś ją skrupulatnie, a mimo to przytyłaś, albo nie schudłaś to może powodu trzeba szukać w organizmie. Powodzenia!!!
Kupiłam i stosuję te tabletki.Pierwsze spostrzeżenia to takie że bardzo ładnie reguluje przemianę materii ,znacznie zmniejsza apetyt,no i chęć sięgania po słodycze jest znacznie mniejsza.Myślę że Foreverslim wpływa na utratę wagi ale żeby efekty były większe należy przejść na dietę.Na razie to na tyle jeśli chodzi o te tabletki,bo o rzeczywistym spadku wagi będę mogła powiedzieć coś więcej za miesiąc,
A ja 2 lata temu ważyłam 120 kg po ciąży :) . A żeby było ciekawie przed warzyłam od 68 do 74 kg . Poszłam do dietetyka prywatnie . Lekarka mnie przebadała , wywiad przeprowadziła i kazała przyjść za tydzień . Przez ten czas miała opracować indywidualną dietę . Gdy ja otrzymałam doznałam szoku, gdyż była to kartka skserowana z książki aw dolnym rogu był tytuł i autor owej diety . Szlak mnie trafił . Zapłaciłam za dwie wizyty a to nie tanie rzeczy . Powiem jedno najlepszą dietą jaką znam jest jedz mniej o połowę tego co zawsze jadłaś , nie jedz słodyczy i jedz tylko do godziny 16 . Drogie Panie i nie ma w tym wielkiej filozofii , specjalnych przepisów, na które często nas nie stać i nie mamy na nie absolutnie czasu. Dietę zaczynamy od głowy bo tam wszystko trzeba sobie poukładać . Wiec podsumowując dla przykładu jadłam na śniadanie 3 kanapki białego pieczywa to teraz jem dwie kwadratowe małe czarnego . Obiad jem normalny taki jaki robię dla wszystkich ale 1/2 porcji i przekąska to owoc albo jogurcik . Wyznaję teorię skoro od jedzenia za dużo się tyje to jedząc mniej straci się na wadze . No i oczywiście spacery i jak najwięcej ruchu . Dzień zaczynam od brzuszków ok 100 spięć . Raz w tygodniu gram w siatkówkę i 3 razy w tygodniu truchtam sobie lekko . DROGIE PANIE I TAKIM TO SPOSOBEM SCHUDŁAM BEZ ŻADNYCH WSPOMAGACZY 34 KG W 3 MIESIĄCE . Staram sie od 2 lat trzymać wagę . Pozdrawiam i życzę udanego i zdrowego podejścia do tematu
Nie jeść po 16:00? BZDURA. I potem ma się usychać z głodu przez kilka godzin? Wszystko zalezy od tego, kiedy dana osoba kładzie się spać, najczęsciej ostatni posiłek powinno się jeść 18:00 - 19:00. Ktos u góry napisał, że na samej diecie się nie schudnie - kolejna bzdura - dieta od dietetyczki - lekko ponad miesiąc, zerowy wysiłek fizyczny i utrata wagi 8 kg! Jeśli trafi się na osobę, która zna się na temacie to przygotuje dietę, która naprawdę przyniesie efekty :) I pamiętajcie, że tak jak w przypadku Pani powyżej - im większą ma się nadwagę tym szybciej zrzuca się kilogramy na początku. Powodzenia :)
No wiesz od powietrza się nie tyje . Wszystko można by nazwać bzdurą . A po co się odchudzać przecież i tak nas zjedzą te same robaki !!!! Ja opisałam jak ja schudłam a nie że to przepis na zgrabną pupę . Każdy jest inny i ma inną przemianę materii . Dużo czynników składa się na tycie i na chudnięcie : silna wola , wiek , stopień otyłości a no możność portfela też . Więc najprostsza metodą jest poznać swój organizm , mniej jeść i więcej się ruszać , ustalić sobie godzinę ostatniego posiłku . A co do wizualnego gubienia masy to się nie zgodzę ,że gdy ma się więcej ciała to szybciej się je gubi . Nie zapomnij , że wszystko przychodzi z większym trudem niż osobie z mała nadwagą choćby pokazanie się w stroju kąpielowym na basenie , bieganie gdzie stawy siadają , jazda na rowerze gdzie z kół robią się ósemki a nie wspomnę o głupich docinkach na temat twego bagażnika czy zderzaków przednich .... Ja kiedyś ważyłam ok 68 kg przy wzroście 170 .więc gdy ważyłam 120 kg . to wiem jak jest po dwóch stronach muru . I wiem jedno wszystko trzeba zacząć od głowy jak tam sobie poukładasz to pójdzie dalej ... Powodzenia
Witam,
Ja propomuję Ci takie ćwiczenia 6 wajdera. W czasie ciąży przytyłam ok. 30 kg,Przed ciążą ważyłam 56kg. a pod koniec ciąży ważyłam ponad 80 kg.Miesiąc po porodzie ważyłam ok. 70 kg. sporo co? teraz wróciłam do swojej wagi i jestem szczęśliwa. Z jedzeniem to nie przesadzałam,metoda" PŻ "ale jadłam wszystko.Ćwiczenia mają na celu zredukowanie tkanki tluszczowej w okolicach grzucha i ud a chyba o to cC chodzi, bo to pozostaje po ciąży.
Ja propomuję Ci takie ćwiczenia 6 wajdera. W czasie ciąży przytyłam ok. 30 kg,Przed ciążą ważyłam 56kg. a pod koniec ciąży ważyłam ponad 80 kg.Miesiąc po porodzie ważyłam ok. 70 kg. sporo co? teraz wróciłam do swojej wagi i jestem szczęśliwa. Z jedzeniem to nie przesadzałam,metoda" PŻ "ale jadłam wszystko.Ćwiczenia mają na celu zredukowanie tkanki tluszczowej w okolicach grzucha i ud a chyba o to cC chodzi, bo to pozostaje po ciąży.
Ja kupowałam Foreverslim na stronie http://www.slim24.pl ale widziałam je również na Allegro w takiej samej cenie jak na stronach dystrybutora.
Pewnie tak ale dzięki Foreverslimowi nie musiałam podjadać co zawsze było moim największym problemem,no i nie odczuwałam głodu.Wystarczyły mi trzy mniejsze posiłki dziennie.Dla mnie ważne jest to że przez te trzy miesiące jak brałam Foreverslim i byłam na diecie nauczyłam się jeść zdrowiej dzięki temu nie wystąpił u mnie efekt jo-jo.