Widok

Forum "schodzi na psy..."!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jeszcze pare miesiecy temu mozna bylo sie naprawde dowiedziec tutaj ciekawych rzeczy...skorzystac z rad przed slubem i weselem...a teraz??? tragedia!!!
ciagle "nefretete", "cytrusowa" i "mandarynka" sie z kims kloca....chyba , ze to jedna i ta sama osoba....;-)))))
dziewczyny dajcie spokoj....chyba zapomnialyscie, po co jest to forum....na pewno nie po to, by sie obrzucac wyzwiskami i zajmowac watki....
ja w kazdym razie ciesze sie, ze jetem juz po najcudowniejszym dniu w zyciu i wspolczuje tym, co beda szukac tu na forum jakichs porad....bo na pewno juz teraz nie znajda....tragedia!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ty jestes za to wysoki poziom..!!!jak cholera
Wy naprawde jestescie chore...tzn. nefretete, mandaryna i cytrusowa...piszecie non stop to samo i o tym samym...;-)))) wesolo sie czyta i przy okazji wspolczuje Wam ubogiego jezyka i braku inteligencji ;-)))
popieram to, ze admin powinien pozostawac z boku, a nie jak nefretete mieszac sie w potyczki slowne i robic z siebie idotke...tak to niestety z boku wyglada...smutne ;-(((
Mandarynka i Nefretete - skoro wszyscy nam wmawiają, że jesteśmy jedną i tą samą osobą, moze czas im uwierzyć??? Bo my nie wiemy co piszemy, co myslimy, co mówimy...Muszą to robić za nas - ups - za mnie - inni

Od dzis jestem mandarynką, nefretete i cytrusową w jednej osobie> Jakie fajne uczucie. Pozdrawiam tym, którzy uwierzyli w to, że nie ma nas trzech, tylko jedna pod kilkoma nickami
ja równiez hihihi ale jaja
jeszcze nikt nigdy droga dzasto nie zarzucał mi braku inteligencji i ubogiego języka. Jestem na takich studiach, że tego nie możesz akurat mi nawymyślać. Mogłabyś być bardziej orginalna.

Poza tym, skoro juz mnie prowokujecie, - i żyjecie moimi odpowiedziami (ale to fajne uczucie, że ktoś sie nie moze doczekać aż cos napiszę), - to przypominam że na tym forum okrągło piszę o tym samym: o ŚLUBIE I WESELU.
Piszę o weselu na weselniku - chyba nie pomyliłam forum, co??? A jeśli tak, to napisz proszę, gdzie mogę sobie pisać, tak? Dziękuję ci bardzo.

Hmmm, sądząc po komentarzasz na mój temat i pozostałej dwójki, to pojawiły się na tym forum osoby, które zajmują się tylko komantowaniem naszych wypowiedzi. A nic nie piszą o weselu. Czyli, że ten temat ich nie interesuje. Dziwne.

Ale z drugiej strony fajnie, że mam swoich fanów. Dziękuję Wam bardzo!!!
do góry