Widok

Forumowa wymiana usług? :-)

Kupię Temat dostępny też na forum:
Ciężkie czasy nastały ;-) i tak sobie pomyślałam, że może powymieniamy się szeroko pojętymi usługami?

Wiecie, sprzątanie, mycie okien, godzina siedzenia z dzieckiem forumki, ciasto, własnoręcznie zrobione kolczyki, itd. itp.

Ja oferuję np. makijaż, manicure, pedicure, pazurki żelowe, analizę kolorystyczną, przejrzenie szafy i selekcję garderoby itd. itp.

Co Wy na to?

Łatwiej jest skorzystać z barteru niż wydać pieniądze, więc może się akcja uda, co?
Fotografia:

I cała reszta:

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
aha- pierogi uczyła mnie robić Babcia z Bieszczad, dobrze doprawione, pyszne :)
Betrisa, a jakie są wymagania co do zdjęć do kalendarza ( jakaś rozdzielczość czy coś, nie znam się a coś słyszałam)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja piekę, gotuję oraz robię paznokcie żelowe:)
justyna art, jeśli chodzi o makijaż to jaknajbardziej chętnie bym nawiązała współpracę:) napiszę do ciebie maila

co do kalnedarza, to im lepsza rozdzielczość tym lepiej, zawsze mogę poprostu powiedzieć po obejrzeniu,że zdjęcie się nie bardzo nada:)
Betrisa, ja byłabym zainteresowana kalendarzem , na co bys go wymieniła?
z kolczykami to nie ma sprawy, gorzej z pierścionkiem. nie wyczaiłam jeszcze techniki robienia pierścionków, ale kolczyki i bransoletka do komplety-jak najbardziej. postaram się wkleić później troche zdjęć, albo przyślę na maila, bo jeszcze nigdy nic nie wkleiłam... :)
Betrisa - czekam na maila :-). studio@justyna-art.pl

ja-majka - czyli zrobisz mi te 40 pierogów i 40 uszek? Czy w w usłudze się mieści zakup składników do nich? Kiedy byś chciała uczyć się makijażu?
Fotografia:

I cała reszta:

bardzo fajny pomysł :)))))

ja mogę zrobić jakieś sałatki :) surówki :) udka z kurczaka po meksykańsku :) hennę z regulacją(na tyle przydała mi się szkoła kosmetyczna)
kilka ciast też potrafię upiec ;)

mogę też nauczyć haftowania :)

albo pomóc wystawić aukcję na Allegro (z obróbką zdjęć)

jeszcze nie wiem za co :)
ja majka- a co jeszcze robisz, bo u mnie w tym roku wigilia :) jakieś danie by mi się przydało, może ciasto sama nie wiem, pierogów to ja nie mogę jeść niestety bo karmię :(
Ja mogę zaprosić na lekcje tańca grupowe bądź indywidualne - najchętniej za makijaż wieczorowy lub sceniczny. Gdyby ktoś był chętny to czekam na odzew.
AgusiaGda - ja to bym się z chęcią nauczyła ROBIĆ KOMUŚ hennę z regulacją, sama mam ciemne brwi i rzęsy, ale często klientki pytają się mnie o tego typu usługę. Tylko to już gorzej zrealizować, bo jest model do szkolenia potrzebny ;-).
Fotografia:

I cała reszta:

tu olcia princessa, ja oferuje odchudzanie, treningi, diety itd, pisze z innego kompa, jakby co zapraszam , czekam na ciekawe oferty, godzina moich uslug to 50 zl za ggodz treningu, , pozdrawiam:), tel 695 519 424
ja mogę zaoferować tłumaczenia pol-ros, ros-pol oraz lekcje języka rosyjskiego :)
Ja też gotuję, moja specjalność to pieczone mięsa :)

Oprócz tego zawodowo artystycznie pakuję prezenty :) Przed świętami jak znalazł :)
brawo Justyna!!! pomysł rewelacyjny... tylko co ja umiem robić:)
ja moge zaoferowac pomoc w edycji tekstow w wordzie :) gdyby ktoras pisala prace licencjacka, magisterska, pomoge w kwestiach techniczno-wizualnych :D

potrafie zrobic dobra ogorkowa i upiec jakies dobre miesko :D
Bardzo fajna inicjatywa,chylę czoła:))
ja moge zaoferować opiekę nad Maluszkami jako Niania z długim doswiadczeniem,moge też zaopiekować się psiakami w razie potrzeby bo bardzo bardzo lubię czworonogi:)Poza tym oferuję swoją pomoc jesli ktoś będzie chciał urządzić mieszkanie,kupić meble kuchenne na wymiar,zabudowy na wymiar,kanape,komody czy inne chetnie doradzę może i jakiś rabat dla forumowiczek:)))
JustynaArt tak kupię produkty, chciałabym, żebyś była zadowolona :), nauka może być w grudniu, połączona z odbiorem pierogów, napisz na kiedy byś je chciała i jakiej wielkości lubisz
ja mogę pokonwersować po angielsku, przetłumaczyć z ang na pol i odwrotnie, zrobić PITa, zaopiekować się dzieckiem.
fAJNY POMYSŁ!!!!

JUZ ZAPISUJE ADRESY I MAILE DZIEWCZYN, KTORE GOTUJA, BO CIAGLE MAM DYLEMAT CO MI KTOS UGOTUJE NA IMPREZKI;(
Aleksandra20, a miałabyś dzisiaj może chwilkę, żeby sprawdzić moją pracę licencjacką :-)? Tzn. ja pracę pisałam po rosyjsku, także treści niet ;) Chodzi mi tylko o marginesy, interlinię itepe- czy wszystko jest równo- bo ja jestem pewna, że nie, niektóre rzeczy mi się rozjeżdżają itp

Jutro muszę ją oddać.

I co byś chciała za to :-)?
do góry