Widok

Forumowa wymiana usług? :-)

Kupię Temat dostępny też na forum:
Ciężkie czasy nastały ;-) i tak sobie pomyślałam, że może powymieniamy się szeroko pojętymi usługami?

Wiecie, sprzątanie, mycie okien, godzina siedzenia z dzieckiem forumki, ciasto, własnoręcznie zrobione kolczyki, itd. itp.

Ja oferuję np. makijaż, manicure, pedicure, pazurki żelowe, analizę kolorystyczną, przejrzenie szafy i selekcję garderoby itd. itp.

Co Wy na to?

Łatwiej jest skorzystać z barteru niż wydać pieniądze, więc może się akcja uda, co?
Fotografia:

I cała reszta:

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mi sie marzy aby komus impreez kulinarnie przygotowac :)
ale nie taka na 100 osob od razu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
JustynaArt a i odbiór byłby u mnie ( Gdynia Główna) bo mam 4 tygodniowego Maluszka w domu :)
Mogę zaopiekować się maluszkiem (takim niechodzącym) u siebie w domu, mam drugie łóżeczko turystyczne, np. gdyby ktoś chciał wyjść do kina czy na spotkanie.

Pomogę też z polskiego lub dziecku z wadą wymowy - jestem logopedą i polonistką.

Co w zamian? Najchętniej zabiegi kosmetyczne, paznokcie, włosy itp. bo do tego mam dwie lewe. Ewentualnie jakieś przeróbki ciuchów, jeżeli ktoś potrafi szyć - chętnie skorzystam.

bigbeat@vp.pl
Ja na przykład potrzebuję aby miła i odpowiedzialna osoba 3 razy na miesiąc odebierała mi dwójkę dzieci (z przedszkola -5latkę i ze szkoły -
7latka) i spędziła z nimi 1,5h aż do momentu, kiedy wrócę z pracy.
Mieszkamy w Gdyni na Kamiennej Górze i tam też są dzieci do
odebrania. Nie mamy babci, ani nikogo znajomego kto mógłby
sporadycznie nam pomóc, więc dlatego piszę na forum. Odwdzięczę się finansowo lub pomocą podobnego typu. Mogę podszkolić kogoś w autocad, pomogę w aranżacji mieszkania, zaprojektuję np. wizytówkę lub też popilnuję dzieciątka w sobotę czy niedzielę - Zależy mi na stałej "współpracy". Bardzo proszę o kontakt -
jolantalokic@op.pl
Mia- ja na wiosnę chrzciny będę robić, to mogłabyś mi coś dobrego zrobić do jedzonka:) osób nie będzie za dużo:)
image
olcia Princessa gdzie odbywała sie zajecia? czy to sa indywidualne treningi? jak to wyglada od strony technicznej?
jakby co podaje maila asia3w@wp.pl
pozdrawiam
nikita , z zajeciami to roznie, mam kilka pan z ktorymi chodzimy na silke, i takie do ktorych dojezdzam do domu, za siolownie trzeba indywidualnie samemu sobie placic, wiec dodatkowy koszt, a tak w domu u klienta robie trening, mam ciezarki, pilke do fitnessu i kilka innych urzadzen , zalezy jaka partie danego dnia sie trenuje, wtedy to zabieram, do tego wszystkiego ukladam jadlospis, czasami sama jade i robie zakupy jak ktos potrafi tylko schabowe na mega tluszczu jesc i nie ma pojecia o zsdrowym jedzonku, takze zakres uslug baaaardzo szeroki, dpo kazdego podchodze indywidualnie, . czekam na propozyzje wymiany, badz panie ktore powaznie mysla o odchudzaniu i zdrowym stylu zycia:) , tak na marginesie gdzies sa moje wypowiedzi na zalogowanym nicku, bede musiala z tego lapa tez sie zalogowac zeby nikt mnie z nikim nie mylil
malpomeno my wlasnie kupujemy mieszkanie i jest do kapitalnego remontu, nie ma nic w kuchni , do zerwania wszystko, kilka pomyslow mam, ale pomoc by sie przydala, szczegolnie zaintereswoal mnie ten rabat na kuchnie:)
yecath: wyslij mi prace na aleksandraa20@o2.pl chetnie zobacze jak poloze mala i bym dzisiaj Ci odeslala :)
Aleksandra, pracę wysłałam :-) Daj znać, jak lukniesz na nią :)
betriso, przypomnij sie prosze na wiosne wtedy :)
ok, tyle tu usług,że się można pogubić ale zapamiętam cię mia:) planujemy chrzest tak w kwietniu lub maju zobaczymy
yecath: dostałam prace :) troche bedzie tam poprawek wizualnych :) jak położe małą to sie za to zabiore i przedstawie Ci moją wersje :) i zobaczysz czy Ci odpowiada :)

dasz mi na to jakies 2-3 godzinki?
witam
ja jestem na pierwszym roku aplikacji radcowskiej- jakby któraś z was miała jakąś sprawę sądową, kłopoty z ubezpieczycielem czy jakieś pismo do napisania chętnie pomogę- doradzę czy napiszę
mogę też robić tłumaczenia z i na angielski
Justynaart ja tez jestem z Elblaskiej wiec czasem moge sie zajac twoimi maluszkami w zaman za np.paznokcie zelowe.........pozdrawiam
yecath: wyslalam ci maila 871404 moje gadu :) jakby co to bedziemy w kontakcie
ewcia - super!! Gdzie na Elbląskiej mieszkasz? Ja numer 73 (róg Elbląskiej i Głębokiej). Odezwij się do mnie na maila (studio@justyna-art.pl), jestem zainteresowana!!!

ja-majka - czy odbiór pierogów (dużych :-) ) i uszek mógłby być 19 grudnia w sobotę? Zamrożę sobie, bo nie mam szans załatwić sobie kogoś do dzieciaków 22 czy 23 grudnia (wszystkie babki przy garach stoją ;-)), a po południu, jak mój mąż wraca z pracy to bez sensu, bo jest ciemno i kiepsko się maluje (idealnie jak jest światło dzienne). Tylko, że wtedy w sobotę byłabym koło godz. 13.30 (pracuję do południa i od razu z pracy bym przyjechała). Czy nie koliduje to Tobie z gotowaniem pierogów na Waszą wigilię?? Napisz do mnie na maila studio@justyna-art.pl, wymienimy się telefonami, adresem itd. Ja przyjmuję zlecenie :-).
Fotografia:

I cała reszta:

Bigbeat - ja jestem zainteresowana pomocą logopedyczną dla mojego prawie 3-letniego synka (wypycha język przed zęby), dentystka poleciła jak najszybsze rozpoczęcie korygowania tego. I właśnie miałam szukać logopedy :-). Oferuję, jak już pisałam, makijaże, paznokcie. :-) Mój mail: studio@justyna-art.pl
Fotografia:

I cała reszta:

Olciaprincessa pracuje w Gdyni w meblowym jeśli masz ochote to możesz wpaść pooglądać,wszystko robimy na wymiar,projektant przygotowuje projekty dla ciebie i jeśli zdecydujesz się złożyć zamówienie to ten projektant jest "gratis" dla Ciebie jako klientki to tak pokrótce:)zapraszam jeszcze do zamówień w tym roku bo w przyszłym podobno podwyżki więc warto:)
do góry