Widok

Forumowa wymiana usług? :-)

Kupię Temat dostępny też na forum:
Ciężkie czasy nastały ;-) i tak sobie pomyślałam, że może powymieniamy się szeroko pojętymi usługami?

Wiecie, sprzątanie, mycie okien, godzina siedzenia z dzieckiem forumki, ciasto, własnoręcznie zrobione kolczyki, itd. itp.

Ja oferuję np. makijaż, manicure, pedicure, pazurki żelowe, analizę kolorystyczną, przejrzenie szafy i selekcję garderoby itd. itp.

Co Wy na to?

Łatwiej jest skorzystać z barteru niż wydać pieniądze, więc może się akcja uda, co?
Fotografia:

I cała reszta:

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja majka jakby coś to też pisz na mojego maila
beata@betrisa.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
olciaprincessa ja bym była zainteresowana takim ułożeniem diety i jakiegoś planu ćwiczeń mam troszkę kg do zrzucenia z ciąży i przed niej :-) chciałabym już teraz coś zacząć robić z ciałkiem pomimo że karmię o ile to możliwe mieszam do końca stycznia na przymorzu a od lutego na Nowym Horyzoncie mój meil iwonka_ika@tlen.pl a gg2608915 będę wdzięczna za info czy to możliwe
ja moge wyczyscic plaszcz chemicznie, czy wyprac: koszule, krawaty, spodnie z kantem + reczne prasowanie.

w zamian za np. manicure, makijaz codzienny lub pomoc w metamorfozie :-)
iwonka wszystko jest mozliwe, najlepiej zadzwon do mnie n, nr podany w profilu, jest wiele opcji jake moge zaoferowac, nie ma problemu ze karmisz, ja tez karmilam i trenowalam i stosowalam odpowiednia diete , tak zeby maluszkowi niczego ni ebrakowalo, zapraszam
Twoj osobisty trener fitness, zajecia indywidualne i grupowe, na silowni i u klienta w domu, tel 695 519 424
Jola, ja mieszkam w Gdyni, fakt że na Karwinach, ale jeżdze z małą na spacery do centrum. Jeśli nie przeswzkadzało by ci że odebrałabym twoje dzieci z wózkiem i moją 8 msc córeczką to sie piszę na to. Jeśli jest to tak rzadko jak kilka razy w msc to może czasem uda mi sie babci obchnąć Nikolkę to może i sama bym odebrałą.
malpomena a w ktorym meblowym? wiesz ja sie przeprowadzam z gdyni do pruszcza wiec pewnie taka odleglosc dla zamowniea to problem, ale zobaczymy, od razu mowie , nie spie na pieniadzach wiec pewnie wszystko bedziemy robic bardzo powoli, no ale przeprowadzic sie z kawalerki do 3 pokoi warto , nawet gdybym miala trzymac garnki w kartonach:)
Twoj osobisty trener fitness, zajecia indywidualne i grupowe, na silowni i u klienta w domu, tel 695 519 424
świetny pomysł:)
ja jestem fotografem jakby ktoś potrzebował:)a dodatkowo skończyłam kurs masażu klasycznego:)
paulka ja bym chciała zrobić mojej córci pare fotek takich profesjonalych, tylko co byś chciała w zamian :-)
weronka witaj w klubie :) chylonia-korki z matmy :)
gotować umiem, ale jakoś nie robiłam tego na jakąś większą skalę... mogę dziecka przypilnować...

(a tak na marginesie jak zrobić taki licznik z wiekiem dziecka?)
właśnie nie mam żadnych konkretnych pomysłów,więc czekam na propozycje:)
Ja moge popilnowac dziecka w Pruszczu u siebie
np. ostatnio odkryłam że robię bardzo dobry sos słodko-kwaśny w słoiki :-) na szybkie obiadki, można przechowywać do 5m-cy
kama jak juz bede w pruszczu mieszkac to sie zglosze do CIebie:)
olcia - mi tez przydalaby sie jakas porada dot diety i skutecznych cwiczen.
w zamian jak wyzej, jesli bys chciala :-)
Melpomena - a gdzie mieszkasz ? ja mam kochanego boksera i czasami potrzebna by była pomoc w opiece nad nim w razie wyjazdów. Jak dotychczas nie mieliśmy sumienia oddać go na ten czas do hotelu dla psów. Pies jest przekochany i całuśny

image
caroca a skad jestes? ja potrzebuje kogos do prasowania bo u mnie wiecznie sterta ubran:)
fajny pomysł :),
ja mogę pomóc przy tworzeniu stron www,
obróbce graficznej zdjęć i projektowaniu grafiki
Paulka, ja też byłabym chętna na parę fotek :) W zamian zapakuję wszystkie prezenty świąteczne ;) Jak będziesz zaitneresowana :)
danag mi by sie przydala jakas prosta strona www, dotyczaca osobistego trenera, w zamian wiadomo co:)
Małe podsumowanie.

KTO ---> CO OFERUJE

JustynaArt - wizaż, paznokcie
MiA_2008 - piecze i gotuje
ja-majka - robi pierogi ;-)
MadziaH - pomoc w niemieckim
Betrisa - fotografia, obróbka cyfrowa, kartki świąteczne, kalendarze, strony www
Karolinka29 - kartki okolicznościowe i zaproszenia oraz drobne dekoracje
weronka - korepetycje z matematyki, fizyki
maja - dyplomowana opiekunka dziecieca
mama hana - gotowanie, pieczenie (surówki, chleby, bułki, dżemy)
Asiunia - biżuteria
kobritta - piecze, gotuje i robi paznokcie żelowe
piernik - lekcje tańca
AgusiaGda - piecze, gotuje, robi hennę ;-), haft krzyżykowy i inne usługi :-)
olciaprincessa - odchudzanie, treningi, diety
yecath - tłumaczenia pol-ros, ros-pol oraz lekcje języka rosyjskiego
aleksandraa20 - edycja tekstow w wordzie (prace magisterskie itp.)
Martek - gotuje oraz artystycznie pakuje prezenty
Melpomena - opieka nad dziećmi i czworonogiem, doradztwo w zakresie urządzania wnętrz
nanana - korepetycje z matematyki, pilnowanie dziecka
klara - konwersacje po angielsku, tłumaczenia z ang na pol i odwrotnie, PITy, opieka nad dzieckiem.
bigbeat - opieka nad niemowlęciem, pomoc w zakresie j. polskiego i wad wymowy
Jola - podszkoli z autocad, pomoc w aranżacji mieszkania, projekty wizytówek, opieka nad dzieckiem w weekend
bazylia - sprawy sądowe, kłopoty z ubezpieczalnią, pisma urzedowe
Caroca - czyszczenie plaszcza chemicznie, pranie: koszul, krawatów, spodni z kantem + reczne prasowanie
paulka - jest fotografem i po kursie masażu klasycznego
Kamila - popilnuje dziecka w Pruszczu u siebie
iwonka_ika - robi pyszny sos słodko-kwaśny
danag - obróbka zdjęć, grafika, tworzenie stron www
Fotografia:

I cała reszta:

do góry