Widok

Forumowa wymiana usług? :-)

Kupię Temat dostępny też na forum:
Ciężkie czasy nastały ;-) i tak sobie pomyślałam, że może powymieniamy się szeroko pojętymi usługami?

Wiecie, sprzątanie, mycie okien, godzina siedzenia z dzieckiem forumki, ciasto, własnoręcznie zrobione kolczyki, itd. itp.

Ja oferuję np. makijaż, manicure, pedicure, pazurki żelowe, analizę kolorystyczną, przejrzenie szafy i selekcję garderoby itd. itp.

Co Wy na to?

Łatwiej jest skorzystać z barteru niż wydać pieniądze, więc może się akcja uda, co?
Fotografia:

I cała reszta:

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczyny nasza wymiana uslug z Justyna wyszla super - przynajmniej dla mnie, polecam serdecznie pazurki u Justyny, moje sa baaardzo ladne!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześc’, dziewczynki! Świetny wątek! Chciałabym do Was dołączyc’ i zaoferowac’ swój czas:)Tzn, mogę załatwic’ wszystko na mieście, co potrzebujecie, a na co - nie macie czasu (i nie musicie byc’ osobiście), np. zrobic’ zakupy dla Mam, które się zajmują Maleństwem; dla Pracujacych do późna: wysłac’ list na poczcie, zrobic’ opłaty, zawieźc’ coś, odebrac’, dla Narzeczonych: pojechac’ po ofertę do cukierni, katalog do salonu, czy przywieźc’ wzorniki. Mogę również pośredniczyc’ między dwiema forumkami, tzn. Przewieźc’ z punktu A do punktu B i z powrotem rzeczy, którymi się wymieniły:), a nie mają czasu się osobiście spotkac’:)Z kuchn umiemi: mielone, schabowe, zupki;)))
Caroca, a możesz wkleić fotkę pazurków?
wkleje nastepnym razem, czyli ok. 23.12, bo teraz nie pstryknelam fotki :(
Za tydzień zrobimy zdjęcie :-). Ja jak zwykle o tym zapomniałam....

:-)
Fotografia:

I cała reszta:

caroca wieczorem postaram sie wyslac diete, ale koniecznie musisz zaczac cw, kup sobie w empiku plyte chic z jillian michaels " schudnij w 30 dni" babka daje niezly wycisk, jeden trenig trwa raptem pol godz, wiec mozna tyle wygospodarowac w ciagu dnia:) pozdrawiam
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
Świetny wątek. Ja mam do zaoferowania swój czas którego mam nadmiar. Mogę zająć się dziećmi (uwielbiam dzieci dla mnie sama radość), pomóc z angielskiego, mam samochód więc mogę pomoc transportowo :)

A w zamian to nie wiem... :) (pazurki nowe np.)
sonia - a gdzie mieszkasz?

Dziewczyny, a która dobrze się czuje w tortach?

W styczniu mój synuś kończy 3 lata (16.01) a ja kończę 30 ;-) (12.01). Myślałam o jednym torcie wspólnym, albo dwóch małych. Zawsze kupuję, ale może któraś z Was piecze?
olcia - czekam w takim razie na maila, napisz tez w nim gdzie mieszkasz.
jesli chodzi o diete i cwiczenia, to wiem, wiem musze sie ruszyc ;( ale katowanie zaczynam od stycznia, bo swieta chce miec bezstresowe :-)))
caroca - jak byś się zmotywowała do chodzenia na ćwiczenia w DOmu Sztuki na Stogach powiedzmy od Nowego Roku to ja też będę chodzić. :-)

Bo sama sie zebrać nie mogę, a tam chodziłam wcześniej.

PS. Chodziłam na pilates 3 razy w tygodniu - poniedziałki, środy i piątki. I było super. I był skutek zgubienia 4 kg w 3 m-ce bez diety. Piszę to, bo wiem że olciaprincessa ma inne zdanie na temat pilates ;-). Ja sprawdziłam na sobie, że figura się poprawiła :-).
Hej! Może będzie ktoś zainteresowany kosmetykami ATW, np. do kąpieli? Jestem konsultantką, więc mogę w zamian za usługę zaoferowac' również jakiś krem, żel wyszczuplający, czy mleczko. Wklejam linka, żeby je zobaczyc'. Jest to polska firma na bazie roślin:

http://www.atw.com.pl/pl/index.php?page=info&id=1684

W zamian zależałoby mi na przystrzyżeniu włosów.:DDD
justyna ja mieszkam w oliwie :)
hehehe :) justyna jezeli ktos nie uprawia zadnego sportu to nawet pilates bedzie dobry, :) jednak biorac pod uwage i schudniecie i wymodelowanie ciala to jednak lepiej jest potraktowac pilates jako dodatkowa forma cw,, caroca dopiero weszlam do domu, ale zaraz wysle
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
olcia - spokojnie, nie spieszy mi sie, bo od stycznia zaczynam :-)

justyna - ja chetnie bym poszla, ale raczej na aerobik do SP 11, bo tam bardziej mi sie podoba i daja dziewczyny niezly wycisk. chodzilysmy kilka miesiecy z psiapsiola, ale ona zaszla w ciaze i samej tez mi sie nie chce, nie mam motywacji ;-)
caroca wyslalam na maila diete, stosuj sie do niej, wymieniaj dni, po 3 tygodniach odezwij sie do mnie to ja zmodyfikuje,
ola - jest mail, ale nie ma zalacznika :-)
Betrisa dostałam maila dziękuję, odezwę się już telefonicznie po weekendzie :) podrzucimy Ci piernika
właśnie olcia... ja też chciałabym od nowego roku rozpocząć dietę, pisałam do Ciebie na wątku plotkarskim, czy nie ułożyła byś dla mnie czegoś.
olcia - co to miało znaczyć "nawet pilates będzie dobry"?

justyna to znaczy ze jezeli ktos ma siedzacy tryb zycia, praca, dom praca dom, to nawet pilates pozwoli spalic odrobine tkanki tluszczowej bo organizm z automatu zareaguje na zwiekszony ruch, ale np jak dla mnie to bym mogla codziennie 3 godziny cw pilates i nic to by nie dalo,poniewaz moj organimz przyzwyczajony jest do zwiekszonego wysilku i potrzebuje wiekszego bodzca, ...ostatnio nie zagladalam na plotakrski watek bo jakos zaginal, o jaka diete chodzi? caroca wczoraj ze zmeczenia nie zalaczylam pliku ale juz poszlo:) sorry
do góry