Widok

Fotelik z funkcją spania

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
mamy dla Jacka ( waży 13 kg, 1,8r), Chicco Key 1- wszystko ok, ale młody co wsiądzie do auta- śpi!
Fotelik źle się rozkłada, w sumie tylko troszkę, zagłówki są daleko odsunięte, więc i głowa mu fruwa.

Polećcie jakiś fotelik, dla tych już większych dzieci, ale żeby się chociaz trochę bardziej rozłożył, aby dziecko spało spokojnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my mamy maxi cosi priori xp i jestem zadowolona główka nie lata no i łatwo sie rozklada
Mieliśmy z Jankiem Priori , ale wydaje mi się, że to rozkładanie, to też takie pitu-pitu, tylko o jeden stopień:(
A może ktoś wie coś, na etmat RECARO YOUNG?

Wygląda na necie, jakby się jakos bardziej rozkładał.
Ania my mamy cybex pallas, nawet bez przesunięcia fotelika do pozycji "leżącej" małej nigdy główka nie poleciała, fotelik ma świetną ochronę boczną i główka dziecka rewelacyjnie się trzyma, a tym samym pozycja dziecka zawsze jest bezpieczna
my mamy besafe i kiedy go kupowalismy to sprzedawca mowi ze to najbardziej wychylający sie fotelik do spania na rynku , najlepiej podjedz do mama i ja zapytaj tam sa przemili sprzedawcy doradza , przymierzysz sobie dziecko itp

http://www.mamaija.pl/besafe-izi-comfort-x3-fotelik-samochodowy-9-18-kg-,d3835.html
jak wyzej polecam ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ania niestety rozkladanie nie idzie w parze z bezpieczenstwem wiec nie moga sie rozkladac. unikaj romer duo plus bo sie malo rozklada
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też tak słyszałam:(

Ten Pallas, to fajnie sie prezentuje, Besafe też;/
dowiedzialam sie to o co mnie pytalas i tylko maja 2 razy latem i w okolicy swiat. jezeli chcesz jakies ubrania to daj mi znac, bede w Pl w pazdzirniku, moge przywiez do odebrania w Oliwie
Kasia, ty tyle mówisz dobrego o tym Cybexie, że postanowiłam dla Leny kupić jak tylko Lidka ją wygryzie z BeSafa :)
A ja polecam Roemer King Plus. Jak ogladalismy w sklepach foteliki to prawde mowiac wszystkie sie podobnie rozkladaly czyli niewiele. Ale ten u nas sie sprawdza, mlody przesypia w nim cala noc jak jedziemy do Pl czyli 1200km. Glowa absolutnie nie lata.
Maxi Cosi Pearl z tym,że baza niestety konieczna i system Isofix w aucie. Ale pozycja jest zbliżona do tej w 0-13kg
dokładnie Romer King, tez mamy a teraz sprzedajemy, bardzo byłam z niego zadowolona znaczy jeszcze jestem :)
Agusia, to czyli bez bazy ten fotelik mniej sie rozklada?
Też polecam Romera King- może nie jest jakiś super do poziomu ale mała śpi i główka nie lata
Enoy bez bazy go nie zamontujesz.
Walerko, już kochana do Ciebie piszę;)
Nie zgadzam sie co do opini na temat Romer duo plus, moja cora taki ma i spi w nim rewelacyjnie, łatwo sie rozklada do pozycji lezacej, głowka nie lata.
My od dwóch miesięcy użytkujemy RECARO YOUNG młody ma 16 mie. i 12,5 kg i jesteśmy bardzo zadowoleni fotelik odchyla się ale tak delikatnie ale ma super zagłówek i młodemu głowa nie lata. Sprzedawca w mama i ja mówił że żadne foteliki powyżej 9kg. nie mają dużego odchyłu bo wtedy by niespełniany norm bezpieczeństwa. Fotelik kupiliśmy w bobo-wózkach ale przez net. dostawa gratis i najtaniej na rynku.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry