Widok
Korzystaliśmy z usług Pana Piotra na naszym ślubie w sierpniu 2012r.Jestesmy bardzo zadowoleni z pracy i współpracy Pana Piotra Kallas:)Zdjęcia są wykonane na bardzo dobrym poziomie,to jest to,czego oczekiwaliśmy:)Fotograf uchwycił w kadrze najpiękniejsze momenty,podczas sesji w plenerze umiejętnie i profesjonalnie ustawił nas a zdjęcia pozwalają nam na zatrzymanie ważnych chwil i wspomnień w naszym życiu:)Pan Piotr jest bardzo miłym,sympatycznym człowiekiem,zawsze uśmiechnięty,pełny radości życia i otwarty na wszelkie sugestie,dzięki czemu nasza współpraca bardzo dobrze się układała.Z całego serca naprawdę bardzo polecamy tego fotografa,gdyż dzięki niemu mamy najpiękniejszą pamiątke z naszego Dnia Ślubu:)
Arleta i Maciej
Arleta i Maciej
WOW!!! urzekła mnie ta historia :):) brzmi fantastycznie, wasza opowieść wprost tryska wiarygodnością!!!! szczególnie, że thalassa zalogował/-a się specjalnie na okoliczność piania zachwytów dla fotografa i jest autorem tylko tej jedynej wypowiedzi w swoim dorobku. Adminie może jednak warto pomyśleć o zmianie zasad dotyczących tego typu wypowiedzi
Powiem inaczej... Myślę, że większość szanujących się usługodawców to potwierdzi.
Mam w tej chwili około setki zadowolonych klientów. Często dostaję maile z podziękowaniem, "lajki" na fb lub wpisy na mojej stronie. Myślę, że nikt przy zdrowych zmysłach nie wchodzi na to śmieszne forum wychwalać pod niebiosy swoich fotografów, kamerzystów, grajków... To irytujące.
Jak do tej pory wymieniono mnie na tym forum może raz czy dwa w jakiejś relacji ze ślubu. Nie istnieję na tym forum i nie chcę być z nim kojarzony. Uważam, że przewijanie się w tutejszych postach samochwalnych to szczyt nieudaczności i braku zacięcia marketingowego.
Pozdrawiam,
~f
Mam w tej chwili około setki zadowolonych klientów. Często dostaję maile z podziękowaniem, "lajki" na fb lub wpisy na mojej stronie. Myślę, że nikt przy zdrowych zmysłach nie wchodzi na to śmieszne forum wychwalać pod niebiosy swoich fotografów, kamerzystów, grajków... To irytujące.
Jak do tej pory wymieniono mnie na tym forum może raz czy dwa w jakiejś relacji ze ślubu. Nie istnieję na tym forum i nie chcę być z nim kojarzony. Uważam, że przewijanie się w tutejszych postach samochwalnych to szczyt nieudaczności i braku zacięcia marketingowego.
Pozdrawiam,
~f
A Ty patrz akurat wszedłeś i nie omieszkałeś pochwalić siebie samego za lajki na fb i zaznaczyć wyrażnie, że nie chcesz z tym forum być kojarzony. Śmieszny Pan jesteś bo gdybyś naprawdę nie chciał mieć nic wspólnego z tym forum to by tego wpisu powyżej nie było. A tu proszę zajechało hipokryzją aż miło. I teraz pewnie nie wytrzymasz i odpiszesz na mojego posta z informacją jak bardzo się mylę :)
Do klara 2012-09-12 Mnie twoja historia tez urzekła heheh,skoro korzystałam z usług tego fotografa i jesteśmy z mężem zadowoleni ze zdjęć,to dlaczego nie moge wystawić pozytywnej opini?!logiczne jest,że skoro robił nam właśnie ten fotograf zdjęcia to wystawiamy mu opinie a nie komuś innemu.....
Nie widzimy nic złego w tym,że podpisaliśmy sie z imienia.Pewnie pozostali też...
Ale zawsze znajdzie sie taki,co mu nic nie pasuje:)
Nie widzimy nic złego w tym,że podpisaliśmy sie z imienia.Pewnie pozostali też...
Ale zawsze znajdzie sie taki,co mu nic nie pasuje:)