Widok
a wg mnie za bardzo obrobione w Photoshopie, co robi z nich malo naturalne zdjecia. w koncu to slub i wesele, a nie jakas sesja mody i ja osobiscie wole bardziej naturalne kolory, mniej efektow itp, ale to tylko moje osobiste zdanie, wcale nie mam na celu odradzac komus, jesli sie podoba. w koncu jest nas tyle i kazda znajdzie cos dla siebie.
JA osobiscie nie lubie fot zupełnie nieobrobionych, ani też przesadnie obrobionych...
w swojej klasie foty KO są moim zdaniem super i jeśli ktoś lubi taki klimat warto dac tę cene
myślę ze o gustach sie nie dyskutuje, a liczy sie elastycznosc fotografa
pozatym jak każdy usługodawca, zapewne stopien obróbki fot mozna ustakic przed slubem i moze warto zapytac o portfolio fot z mniejszą obróbką...
w swojej klasie foty KO są moim zdaniem super i jeśli ktoś lubi taki klimat warto dac tę cene
myślę ze o gustach sie nie dyskutuje, a liczy sie elastycznosc fotografa
pozatym jak każdy usługodawca, zapewne stopien obróbki fot mozna ustakic przed slubem i moze warto zapytac o portfolio fot z mniejszą obróbką...
Jestem całkiem innego zdania niż Chaberek. Fotograf ma mieć swój styl którego się trzyma i nie powinien być a tym względzie specjalnie elastyczny. Wybieramy konkretnego fotografa ponieważ podoba się nam jego sposób widzenia i obróbki zdjęć, a nie po to żeby zrobił to tak jak mu każemy. To samo z resztą tyczy się filmowców video, zespołów itp. Wybiera się styl nie po to żeby potem wymagać zmian.
Chyba coś Ci się pomyliło.
B&W żądają 5000 złotych - taką kwotę zaproponowali przyjaciółce za sam reportaż.
KO w maksymalnej ofercie na 2008 (nowszych nie znam ale pewnie nie wiele się ceny zmieniły) życzył sobie 3200 PLN! W tej cenie jego udział od przygotowań do oczepin oraz plener i ręcznie wyklejany album ze zdjęciami! Polecam, naprawdę warto!
B&W żądają 5000 złotych - taką kwotę zaproponowali przyjaciółce za sam reportaż.
KO w maksymalnej ofercie na 2008 (nowszych nie znam ale pewnie nie wiele się ceny zmieniły) życzył sobie 3200 PLN! W tej cenie jego udział od przygotowań do oczepin oraz plener i ręcznie wyklejany album ze zdjęciami! Polecam, naprawdę warto!
BS ...sztuka elastyczna jest z założenia, to czy artysta przywiązuje sie do jednego stylu czy tez nie ,zalezy od samego artysty i w tym temacie wolmo mu wszystko :))
ja osobiscie uwazam osiadanie na lata przy jednym stylu za ograniczające i przytępiające zmysły.
Oczywisnie nie chodziło mi o zrobienie WSZYSTKIEGO co chce ktos, ale z doswiadczenia jako plastyk wiem ze sztuka kompromisu uczy, uczy szukania innych wyjsc równie dobrych artystycznie, czasem człowiek odnajduje zupełnie nowy styl :)
wiec czasem warto pogadac bezposrednio z fotografem w tym przypadku, na ile jest elastyczny itp.. obejrzec inne foty
ja osobiscie uwazam osiadanie na lata przy jednym stylu za ograniczające i przytępiające zmysły.
Oczywisnie nie chodziło mi o zrobienie WSZYSTKIEGO co chce ktos, ale z doswiadczenia jako plastyk wiem ze sztuka kompromisu uczy, uczy szukania innych wyjsc równie dobrych artystycznie, czasem człowiek odnajduje zupełnie nowy styl :)
wiec czasem warto pogadac bezposrednio z fotografem w tym przypadku, na ile jest elastyczny itp.. obejrzec inne foty
BS ...sztuka elastyczna jest z założenia, to czy artysta przywiązuje sie do jednego stylu czy tez nie ,zalezy od samego artysty i w tym temacie wolmo mu wszystko :))
co za bzdury niektórzy piszą... ja na koniec 2008 roku płaciłam 2800 za robienie fotek od przygotowań do odczepin plus plener w innym dniu do tego piękny album z ręcznie wklejanymi zdjęciami i prezentacją multimedialną. Fotki są mało obrabianea za to piękne, Kacper ma takie oko że uchwyca najpiękniejsze chwile.
powiem tak... nie mielismy konkretnego terminu na slub, potem zobaczylam zdjecia KO i powiedzialam albo on albo nie chce nikogo... szczescie sie do mnie usmiechneło... jesli chodzi o ceny - mam slub w sierpniu za caly dzien od przygotowań po oczepiny +plus sesja w poniedzialek placimy 4400, z tym, ze ja juz umowe podpisywałam w pazdzierniku lub wrzesniu 2008, wiec ceny mogly ulec zmianie. Nie rozumiem dlaczego dywagujecie co i za ile - on zawsze odpisuje na maile :) jest drogi to fakt, ale nie jest to dla mnie wazne, bo nie bedziemy miec kamerzysty, zdjecia pozostaja na cale zycie, a o tym czy kotlet byl dobry czy nie sie zapomina :)
juz sie nie moge doczekac...
juz sie nie moge doczekac...
i super!!!
ja mialam Kacpra niestety tylko w plenerze.... moj termin miał zajęty i żaluje bo pewnie tez wziełąbym komplet. ZDjecia w kosciele mialam takie kichowe, ze ... szkoda gadac. Wzielam innych "artystów" i tak naprawde kolezanka z podobnym sprzetem zrobila mi lepsze zdjecia...:(
bardzo żałuje, że Kacper miał zajety termin.
acha i nie pytajcie tu o ceny tylko napiszcie do Kacpra!!! nie ma to jak informacja u żródla.
ja mialam Kacpra niestety tylko w plenerze.... moj termin miał zajęty i żaluje bo pewnie tez wziełąbym komplet. ZDjecia w kosciele mialam takie kichowe, ze ... szkoda gadac. Wzielam innych "artystów" i tak naprawde kolezanka z podobnym sprzetem zrobila mi lepsze zdjecia...:(
bardzo żałuje, że Kacper miał zajety termin.
acha i nie pytajcie tu o ceny tylko napiszcie do Kacpra!!! nie ma to jak informacja u żródla.
Też mam zarezerwowanego Kacpra, jak zobaczyłam jego fotki to już nie chcialam innego fotografa
Największa galeria bukietów ślubnych:
http://www.slubniaczek.pl.tl
Darmowe próbki (dla mamy i niemowląt, artykuły ślubne, perfumy, kosmetyki):
http://www.lowca-okazji.blogspot.com/
http://www.slubniaczek.pl.tl
Darmowe próbki (dla mamy i niemowląt, artykuły ślubne, perfumy, kosmetyki):
http://www.lowca-okazji.blogspot.com/