Widok

Fotografia ślubna-Kacper Olejnik

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jakie są wasze opinie?
Czy któraś z foremek korzystała?
Słyszałam od znajomej, że fotografie są świetne..
Oglądałam, rzeczywiście cudne...
ale i zapewne cena jest cudna a terminy odległe..

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdjęcia są naprawde baaardzo ładne, jeśli cena Cię nie odstraszy to naprawde warto.
(Mnie odstraszyła cena...)
Kurczę, aż się boję..
Zdjęcia naprawdę mi się podobają, inne, ciekawe..
Ja tez go zamowilam,zdjecia ma fajowe ale cene tez.Podoba mi sie ze ma ciekawe pomysly na zdjecia w plenerze
jeśli któraś z Was zna orientacyjną cenę, to baaardzo proszę napiszcie na maila.. Kiedy się z Nim kontaktowałam, powiedział że ofertę na 2010 może ujawnić dopiero na rok przed ślubem, więc nie poznałam żadnej ceny, nawet dla orientacji. Z góry dzięki!

nemeyeth85@gmail.com
image
a wg mnie za bardzo obrobione w Photoshopie, co robi z nich malo naturalne zdjecia. w koncu to slub i wesele, a nie jakas sesja mody i ja osobiscie wole bardziej naturalne kolory, mniej efektow itp, ale to tylko moje osobiste zdanie, wcale nie mam na celu odradzac komus, jesli sie podoba. w koncu jest nas tyle i kazda znajdzie cos dla siebie.
nie każdy potrafi pobawić się photoshopem a Kacper robi to perfekcyjnie . mało tego znaleźć super fotografa w połączeniu z grafikiem komputerowym daje perfekcyjny efekt - co widać po pracach autora.
Dzięki dziewczyny za maile! Już mam ofertę :)
image
Przerost formy nad treścią. I cena około 5000 PLN - zgroza! To BW biorą mniej.

A zdjęcia Kacpra? Moim zdaniem gorsze od nich.
JA osobiscie nie lubie fot zupełnie nieobrobionych, ani też przesadnie obrobionych...

w swojej klasie foty KO są moim zdaniem super i jeśli ktoś lubi taki klimat warto dac tę cene
myślę ze o gustach sie nie dyskutuje, a liczy sie elastycznosc fotografa

pozatym jak każdy usługodawca, zapewne stopien obróbki fot mozna ustakic przed slubem i moze warto zapytac o portfolio fot z mniejszą obróbką...

[b]chaberek.dodatki.slubne@gmail.com[/b]
image

[b][i]SWAROVSKI BIŻUTERIA!!!!--------------- http://picasaweb.google.pl/dodatki.slubne[/b][/i]
Jestem całkiem innego zdania niż Chaberek. Fotograf ma mieć swój styl którego się trzyma i nie powinien być a tym względzie specjalnie elastyczny. Wybieramy konkretnego fotografa ponieważ podoba się nam jego sposób widzenia i obróbki zdjęć, a nie po to żeby zrobił to tak jak mu każemy. To samo z resztą tyczy się filmowców video, zespołów itp. Wybiera się styl nie po to żeby potem wymagać zmian.
Alternatywni i O-studio tez licza sobie mniej, i ich zdjecia sa bardziej przystepne dla oka.. Ale co kto lubi :)
[url="http://www.whenismywedding.com/"]image[/url] image
Chyba coś Ci się pomyliło.
B&W żądają 5000 złotych - taką kwotę zaproponowali przyjaciółce za sam reportaż.
KO w maksymalnej ofercie na 2008 (nowszych nie znam ale pewnie nie wiele się ceny zmieniły) życzył sobie 3200 PLN! W tej cenie jego udział od przygotowań do oczepin oraz plener i ręcznie wyklejany album ze zdjęciami! Polecam, naprawdę warto!
To chyba masz starą ofertę :-) Bo teraz za full 6000 PLN
I tak właśnie rodzą się plotki :)))
Jak ktoś jest zainteresowany to najlepiej samemu napisać i poprosić o przesłanie oferty.
image[/url]
mam cennik BW na ten rok i najdroższy pakiet jest za 4500 (pakiet max) ale na pewno nie jest to sam reportaż ze ślubu, więc nie wiem po co mieszasz innym ludziom
BS ...sztuka elastyczna jest z założenia, to czy artysta przywiązuje sie do jednego stylu czy tez nie ,zalezy od samego artysty i w tym temacie wolmo mu wszystko :))

ja osobiscie uwazam osiadanie na lata przy jednym stylu za ograniczające i przytępiające zmysły.

Oczywisnie nie chodziło mi o zrobienie WSZYSTKIEGO co chce ktos, ale z doswiadczenia jako plastyk wiem ze sztuka kompromisu uczy, uczy szukania innych wyjsc równie dobrych artystycznie, czasem człowiek odnajduje zupełnie nowy styl :)

wiec czasem warto pogadac bezposrednio z fotografem w tym przypadku, na ile jest elastyczny itp.. obejrzec inne foty
image

[b][i]SWAROVSKI BIŻUTERIA!!!!--------------- http://picasaweb.google.pl/dodatki.slubne[/b][/i]
BS ...sztuka elastyczna jest z założenia, to czy artysta przywiązuje sie do jednego stylu czy tez nie ,zalezy od samego artysty i w tym temacie wolmo mu wszystko :))

ja osobiscie uwazam osiadanie na lata przy jednym stylu za ograniczające i przytępiające zmysły.

Oczywisnie nie chodziło mi o zrobienie WSZYSTKIEGO co chce ktos, ale z doswiadczenia jako plastyk wiem ze sztuka kompromisu uczy, uczy szukania innych wyjsc równie dobrych artystycznie, czasem człowiek odnajduje zupełnie nowy styl :)

wiec czasem warto pogadac bezposrednio z fotografem w tym przypadku, na ile jest elastyczny itp.. obejrzec inne foty
image

co za bzdury niektórzy piszą... ja na koniec 2008 roku płaciłam 2800 za robienie fotek od przygotowań do odczepin plus plener w innym dniu do tego piękny album z ręcznie wklejanymi zdjęciami i prezentacją multimedialną. Fotki są mało obrabianea za to piękne, Kacper ma takie oko że uchwyca najpiękniejsze chwile.
image
powiem tak... nie mielismy konkretnego terminu na slub, potem zobaczylam zdjecia KO i powiedzialam albo on albo nie chce nikogo... szczescie sie do mnie usmiechneło... jesli chodzi o ceny - mam slub w sierpniu za caly dzien od przygotowań po oczepiny +plus sesja w poniedzialek placimy 4400, z tym, ze ja juz umowe podpisywałam w pazdzierniku lub wrzesniu 2008, wiec ceny mogly ulec zmianie. Nie rozumiem dlaczego dywagujecie co i za ile - on zawsze odpisuje na maile :) jest drogi to fakt, ale nie jest to dla mnie wazne, bo nie bedziemy miec kamerzysty, zdjecia pozostaja na cale zycie, a o tym czy kotlet byl dobry czy nie sie zapomina :)
juz sie nie moge doczekac...
i super!!!

ja mialam Kacpra niestety tylko w plenerze.... moj termin miał zajęty i żaluje bo pewnie tez wziełąbym komplet. ZDjecia w kosciele mialam takie kichowe, ze ... szkoda gadac. Wzielam innych "artystów" i tak naprawde kolezanka z podobnym sprzetem zrobila mi lepsze zdjecia...:(

bardzo żałuje, że Kacper miał zajety termin.

acha i nie pytajcie tu o ceny tylko napiszcie do Kacpra!!! nie ma to jak informacja u żródla.
image

Też mam zarezerwowanego Kacpra, jak zobaczyłam jego fotki to już nie chcialam innego fotografa
Największa galeria bukietów ślubnych:
http://www.slubniaczek.pl.tl

Darmowe próbki (dla mamy i niemowląt, artykuły ślubne, perfumy, kosmetyki):
http://www.lowca-okazji.blogspot.com/

Połowe z tych postów pisze sam Kacper Olejnik. Niezła autoreklama ! :)
hahahhahahaha dobre... on sie nie musi reklamować :) podejrzewam, ze juz na 2010 nie ma wolnych terminow :)
ja sie we wrzesniu 2008 ledwo załapalam na sierpien 2009 ...

wysmienity zart z ta autoreklama :)

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry