Widok

Fotogrupa czy Błażej Maziarz?:)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak w temacie - proszę o opinię:)
image
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12
co za idiotyczne pytanie... przecież jesteś dorosła, powinnaś sama wiedzieć co ci się podoba... no chyba że to jakaś forma głupiego quizu
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 5
serze, mi się nie podobają ani jedni ani drudzy. Ale to tobie mają się zdjęcia podobać, więc chyba lepiej samemu zadecydować.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moim zdaniem pytać o tych fotografów na forum gdzie siedzi cała ich konkurencja to niezbyt dobry pomysł.

Opinie zazwyczaj pisane są przez samych fotografów lub ich konkurencję.

Maziarz i Fotogrupa robią dobre zdjęcia. Na rynku są chyba tak samo długo bo szczerze sama kiedyś na nich się wzorowałam :-)

Dla mnie plusem Błażeja Maziarza jest to że to on będzie u Ciebie robił zdjęcia bo w swojej firmie jest sam - możesz mieć problem z wolnym terminem u niego.

Ja sama z Fotogrupy znam 3 fotografów. Radek robi dla mnie najlepsze zdjęcia z tej grupy. Spotkaj się z jednym i drugim i wybierz tego z, którym Ci się lepiej rozmawia.

Albo poszukaj wśród kobiet fotografek hehehehehe :-) Mam Twój termin wolny  ale nie będę tu się polecała bo konkurencja mnie zje :-( Powodzenia w wyborze!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
Spotkaliśmy się z fotogrupą i maziarzem wybraliśmy maziarza bo jego całe śluby które widzieliśmy na spotkaniach bardziej nam się spodobały. Ceny praktycznie te same.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
My wybraliśmy Błażeja. Foto grupę też braliśmy pod uwagę ale po spotkaniu z jednym i drugim fotografem wybraliśmy Maziarza.

Polecam Ci na spotkaniu zobaczyć zdjęcia z całego ślubu naszym zdaniem Błażej ma lepsze oko.

Ceny mają praktycznie takie same. No i Maziarz jest sam w firmie, w fotogrupie nie wiesz na kogo trafisz.

Powodzenia w wyborze!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie znam zdjęć foto grupy ale Błażeja Maziarza mogę szczerze polecić. Naprawdę dobry fotograf ślubny. I polecam spotkać się z nim osobiście w jego studio, ma tam dużo więcej zdjęć ślubnych niż na stronie, moim zdaniem dużo ładniejszych :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie jest to idiotyczne pytanie, ponieważ dokładnie wiem który z fotografów bardziej mi się podoba. Jednakże chciałabym uzyskać opinie innych... Którego bardziej ludzie polecają pod względem jakości uzyskanych zdjęć, a przede wszystkich pod względem profesjonalizmu podejścia do klienta, oraz innych ważnych detali...
image
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12
to zadaj te pytania na jakimś forum fotograficznym, a tymczasem pytasz wśród osób, których większość zna się na fotografii tak jak ty, a pozostali to konkurencja....
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1
u mnie na ślubie zdjęcia robił Błażej i szczerze polecam! :)
przesympatyczny człowiek i przy okazji świetny fotograf (albo odwrotnie) ;)
image
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10
Jaki ty masz problem! To jest forum weselny! Właśnie tutaj jest milion takich pytań. Nie wie, to sie pyta. Koniec!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Powtórzę. Pytanie głupie bo do kogo skierowane????? Do kogoś kto miał 2 wesela? NA jednym miał Fotogrupę a na drugim Maziarza? Otwierasz bezmyślne forum bez zastanowienia. Przecież wiadomo, że każdy będzie chwalił swego fotografa, którego miał na weselu - to było do przewidzenia. Pomiędzy wypowiedziami pozytywnymi zadowolonych klientów bardzo czytelne jazdy zdeterminowanych Fotografów, którzy cierpią na brak zleceń mimo że maja niskie ceny. Zamiast zadawać pytania na poziomie blondynki rusz tyłek i obejrzyj zdjęcia obu fotografów. Myślisz że wyboru dokonasz za pomocą forum na TROJMIASTO PL??? A jak Ci źle doradzą to komu się poskarżysz??? Sztrasburgerowi czy woźnemu w szkole podstawowej? Na głupie pytanie masz większość głupich odpowiedzi - mam nadzieję że jesteś usatysfakcjonowana?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czyli R.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co za idiotyczna odp. Po to jest F O R U M, aby moc właśnie takie pytania zadawać!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Foto grupa ale tylko Sławek!
fotogrupa zdecydowanie :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 16
Maziarz beztalencie i sztampa. Fotogrupa to masówka. Rżną pomysły od B&W, niestety jakość już nie ta.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 7
Fotogrupa:)
image
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 18
dziękuję za opinie:)
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hehe, sale mamy tę samą, i nawet nad tym samym fotografem się zastanawiamy ;) dziś mam spotkanie z fotogrupą, ale nie wiem z którym panem :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
My wybraliśmy fotogrupę:)
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12
FOTOGRUPA i tylko SŁAWEK
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 17
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
To dlaczego Fotogrupa znowu zostala laureatem konkursu fotograficznego na targach? Dziwne ze takie negatywne wypowiedzi zawsze wychodza od gosci tego forum a nie zalogowanych!
Fotogrupa bedzie na moim weselu i jestem zadowolona z tej decyzji!
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
Dlaczego? Bo na tagach konkurencja żadna, nie wygrała a została wyróżniona.. i to chyba dlatego że znajomi królika Pani od weselnika..

Polecam pooglądać zdjęcia innych par... tych które nie są publikowane na stronie i fejsie... tam widać cała jakość...

Ja wybrał bym Błażeja.. pewność że na ślubie pojawi się on a nie żaden słup wysłany w zastępstwie.. bo zdjęć nie robi się obróbką PO a okiem przed...
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja wybrałam Fotogrupe i się zawiodłam, niestety nie jakością zdjęć lecz tym jak długo oczekiwałam na zdjęcia. Wydaje mi się, że gdybym się o nie, nie upomniała to pan fotograf wcale by nie zadzwonił, że już są gotowe a album czy już teraz księga, bo tyle czasu minęło, że zmienił nazwę przepadł w próżni i może otrzymam go ale na rocznicę Ślubu, mam nadzieję że nie będzie to nasta rocznica:)pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja miałam fotogrupę a zdjęcia robił pan Sławek.Czekałam również długo ale nie wiem jak u Ciebie - w naszej umowie był punkt o tym, że czas oczekiwania na zdjęcia to bodajże 4 czy 5 miesięcy. Nawet rozmawialiśmy na ten temat podczas podpisywania umowy bo wydawało mi się to bardzo długo. Argumenty pana Sławka do mnie przemówiły i dlatego się zdecydowałam. Mogłaś z nimi też porozmawiać to byś więcej wiedziała. Nasza umowa była natomiast na 600-zdjęć. Dostaliśmy dwa razy więcej i wszystkie przepiękne. Wujek tez jest fotografem amatorem i tez zrobił nam kilka zdjęć. On sam ocenił zdjęcia Sławka szalenie wysoko. Na zdjęcia czekaliśmy dość długo jak wspomniałam ale wszystko otrzymaliśmy w terminie.....na dobrą jakość trzeba cierpliwie poczekać ;) ....a warto było! Twoje stwierdzenie: "wydaje mi się " jest nie na miejscu bo to czysta spekulacja i sporo żalu miedzy wersami. Dobrze, że chociaż jesteś w stanie docenić fachowość. Jak dostaniesz już album, to tu napisz że go masz i nie zapomnij sprostować bo pisanie żali jest łatwiejsze niz przeprosin.. Co do głównego wątku porównania pana Maziarza z Fotogrupą, to tak jakby porównywać Matejkę do Picasso albo Zakopane co Trójmiasta. Cala dyskusja bez sensu. Zanim podpiszecie umowę warto odwiedzić i jednych i drugich. Pooglądać zdjęcia, PRZECZYTAĆ DOKŁADNIE OBIE UMOWY!!!! I wybrać tych, którzy Ci bardziej podpasują a nie robić zawody kto dostanie więcej lajków. Ktoś powyżej napisał że to forum jest po to żeby pytać bo kto pyta nie błądzi. No tak ale do kogo jest skierowane pytanie kto jest lepszy jeden czy drugi ???? Do kogoś kto miał 2 wesela - na jedno wynajął pana Maziarza a na drugie Fotogrupę??? Tu chyba nie ma takich. . . . ? Pytanie głupie jak małpa z stogu siana - ale to właśnie ta głupota zaciekawiła mnie i dlatego tu zabłądziłam. Pozdrawiam. R.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10
Fotogrupa to zespół najlepszych fotografów w tej części Polski!!! Nie ma co się zastanawiać, jeśli mają wolny termin to trzeba brać!!! Ich zdjęcia to najwyższa światowa półka, artystyczne ujęcia, świetne kolory. Jak bym miał ich z kimś porównać to tylko z najlepszymi fotografami z USA. Ich spojrzenie na świat jest tak oryginalne że próżno szukać drugich takich. A terminy oddawania maja takie długie bo na prawdziwą sztukę trzeba trochę poczekać. Niestety zdjęcia same się nie obrobią a po ich fotografiach widać że poświęcają im znacznie więcej czasu niż słabiutka konkurencja z niewiele krótszymi terminami.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Reginka super wypowiedz:):)

Zaczelam sie bac ostatnio bo ktos pisal negatywnie o Fotogrupie ale juz wiecej tych glupot nie slucham:):) po spotkaniu ze Slawkiem wiedzielismy ze nie mamy sie co martwic:) i juz wiecej nie biore do siebie tych komentarzy bo nie ma sie co filmowac:)
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
Tylko fotogrupa moi mili. Oni są bezkonkurencyjni zupełnie jak biedronka i lidl.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Co to za zdjęcia które trzeba obrabiać ?? Prawdziwe zdjęcia są same w sobie ładne, i nie potrzebują przeróbek....

I nie właźcie już tak w d*pę tej fotogrupie, bo ja również korzystałam z ich usług i jestem niezadowolona.
Na pierwszym spotkaniu wszystko super i pięknie, robią doskonałe wrażenie... a póżniej mają Cie gdzieś...zero szacunku.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
Zgadzam się z wypowiedzią "Śmiech'.

U mnie na ślubie tez miał być p. Radek, a na tydzień przed okazało się, że jednak bedzie ktoś w zastępstwie ...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
jak zwykle zazdrosna konkurencja się odzywa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Przykro mi ale jestem jedna z byłych klientek, a nie konkurencją :) z resztą co tu dużo gadać, każdy sam się przekona. Tylko dziewczyny ostrzegam, zapisujcie wszystko w umowie, wszystko! czas realizacji - to oczywiste, ale nawet osobę która ma robić zdjęcia! Bo ja umawiałam się na 'gębę', i jak sie okazało, to nie można za bardzo im ufać.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja oczywiście stawiam na FOTOGRUPĘ!!!! Na zdjęcia również czekałam dość długo już nie pamiętam ile , ale to nie ma znaczenia. Nie rozczarowałam się. Wyszło super. Pozdrawiam Sławka- super facet.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
W naszej umowie nie było żadnych punktów oprócz tego jaki wybieramy pakiet, danych adresowych i kontaktowych. Druk umowy tej firmy jest dostępny na ich stronie internetowej i nie ma na nim punktu o terminie realizacji. Zresztą na tej umowie niewiele jest:)Tak a przeprosić to powinien mnie pan fotograf, że tak długo to trwało, no ale uznał inaczej.Album otrzymałam dokładnie na rocznice ślubu.Nie polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja poleciłam tą firmę(zanim zdążyli mnie wkurzyć) i musiałam się później za nich wstydzić. Parze młodej zależało żeby to pan Radek robił zdjęcia, w niedziele poprzedzającą ślub oznajmił jednak, że ma w tym czasie ślub u znajomych, zarzekał się że uprzedzał, nawet nie raczył oddzwonić kto będzie robił im zdjęcia i jak się mają z tą osobą skontaktować, nie odbierał po prostu telefonu. Dopiero telefon do drugiego fotografa rozwiązał sprawę, wysłali do nich na ślub pana Adama.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy komuś robił reportaż ślubny ktoś inny niż Radek lub Sławek z fotogrupy? Oni niestety mają już zajęty termin i zaproponowali, że mogą wysłać Adama. Czy ktoś może z nim współpracował?
Tak Adam był na naszej uroczystości . Zdjecia okazały sie bardzo słabe , brak ujęć naprawdę ważnych pomimo tego ze zdjec dostaliśmy sporo !Ale niestety ja nie polecam Adama , pomimo namowy Radka ! Z samych przygotowań i kościoła jest zdjec mało i dodatkowo ujęcia nie sa ciekawe nie wspomnie o reszcie ! Mysle ze Adam sie dopiero uczy bo na profesjonaliste to nie wyglada! Nie za takie pieniądze!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przyznam, ze pierwszy raz dodaje komentarz na tym forum, ale postanowilam napisac, gdyz sama przygotowujac wesele duzo czytalam opinii i bardzo sie zmartwilam czytajac tak niegatywne opinie o Adamie. U nas na na slubie i weselu byl Adam, a na sesji Radek.
Wszystkie zdjecia sa mega!! Sesja jak to sesja, wiadomo:) moze faktycznie, plenery sie potwarzaja i pomysly, ale i tak wyszlos uper.
Natomiast na weselu Adam uwiecznil wszystkie smieszne i wzruszajace momenty, na zdjeciach sa wszyscy goscie.
Jest przede wszystkim bardzo sympatyczny. Radek jest bardziej przebojowy, natomiast Adam jest spokojny, mi akurat jego charakter bardziej odpowiadal.
Tak, to prawda - Adam jest bardzo sympatyczny, ale ja również uważam, że zdjęcia robi słabe. U nas również zabrakło na prawdę ważnych ujęć. Generalnie nie polecam współpracy z fotogrupa. Jestem ogromnie zawiedziona. Każdy popełnia błędy, ale oni Zawiedli mnie w wielu kwestiach. Właściwie to na każdym kroku.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam sie, ze idealnie nie jest, Uwazam ze troche te opinie sa przesadzone ale ja jestem zadowolona z ogolnego efektu.
Choc musze przyznac, ze bardziej podobaja mi sie zdjecia z wesela, niz z sesji.
Chcialam jeszcze dodac, ze dobrze, ze wreszcie sa jakies opinie negatywne, bo jak ja szukalam fotografa na wesele i DJ´a, to czasem ma sie wrazenie, ze jest tylko 2 fotografow w Trojmiescie i 5 Dj´ow. Nie zawsze osoby najbardziej rozchwytywane sa najlepsze.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry