Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
polecam!! wątek zamknięty naprawdę warto się wybrać, świeże i bardzo smaczne. zamiast okropnej surówki...
~sss
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 3 września 2010

ach wątek zamknięty Fragola to azyl na chwilę z czymś smakowitym, to moment zatrzymania w...
~magdalema
1

dodano: 25 stycznia 2010

Super klimatyczne miejsce wątek zamknięty Czy ciepło czy zimno Fragola zawsze ma swój niepowtarzalny klimat. Pyszne,...
~M
-

dodano: 16 lipca 2010

wdzięczna jubilatka wątek zamknięty Chcę serdecznie podziękować właścicielom Fragoli za wspaniałe przyjęcie...
~Marysia
1

dodano: 7 lutego 2010

polecam wątek zamknięty Przyjemna knajpka na uboczu, do której na pewno jeszcze nie raz...
~Majka
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2010

Nazwałbym to włoskim bistro wątek zamknięty MOŻE BYĆ!! SZAŁU NIE MA ALE Z TEJ NĘDZY RESTAURACYJNEJ W GDYNI SPOKOJNIE...
~Siemanko
-

dodano: 24 marca 2010

Polecam wątek zamknięty To była nasza pierwsza wizyta w tej restauracji, ale pewnie nie ostatnia:)....
~klienci
-

dodano: 14 lutego 2010

magicznie wątek zamknięty uwielbiam takie kameralne miejsca! przepyszne jedzenie (moja ukochana włoska...
~anna rossa
-

dodano: 24 stycznia 2010

Kawałek cienia... wątek zamknięty Z racji zawodu (doradca private banking) większość dni roboczych spędzam w...
~Krzysztof
-

dodano: 10 stycznia 2010

brakowało takiego miejsca... wątek zamknięty Staramy się raz w tygodniu wpadać do Fragoli na obiad lub na kolacje, albo na...
~Ola
-

dodano: 28 grudnia 2009

bosko wątek zamknięty Cale szczęście, że to rzut beretem od miejsca gdzie mieszkam, dziś byłam...
~Manda
-

dodano: 14 grudnia 2009

zaskoczenie na niedzielnym spacerze wątek zamknięty Razem z mężem wybralismy się na spacer a gdy zaskoczył nas deszcz bylismy...
~elka
-

dodano: 17 listopada 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

12

wątków

do góry