Widok

Francja 13.11.2015

Gdzie są informację z wczorajszych wydarzeń we Francji !!!???!!
Czyżby "trojmiasto" unikało tematu - na zasadzie skoro się o tym nie mówi to tego nie ma??!!!
Mam propozycję dla tych wszystkich piewców"multikulti" ,którzy na forum tego portalu tak się zachwycali islamskimi imigrantami - pakować manatki i jazda do Francji - posprzątajcie teraz ten bałagan , który wasi pupile zostawili po wczorajszych "występach". Udowodnijcie jak bardzo jesteście "światli", "oświeceni" !!!
I nie wmawiajcie że to zrobili "ci źli" a cała reszta jest "cacy"!!!
Muslim to muslim !!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Radzę sobie doskonale,znacznie dłużej niż Ty.Normalne i ludzkie jest reagowanie na coś co kłóci się z moją ideologią.Ot i tyle.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Droga Inko.
Bunt i odraza to swoje emocje nie moje.
To Ty winnas sobie z nimi radzic.
Albo sobie poradzisz, albo tez nie.
Zycie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
> tejze ciezkiej wody w odpowiednio wystarczajacej ilosci brakowalo,

Przede wszystkim: zabrakło mu kasy.

Ciężka woda, jako moderator, jest zaledwie początkiem programu jądrowego.
Obejrzyj sobie (jest na YT) film o programie Manhattan. Ile Amerykanie wywalili w kosmos kasy, budując całe farmy separacji uranu i plutonu, zatrudniające dziesiątki tysięcy osób. W ciemno.. bo technologii nikt nie znał. I większość się nie sprawdziła.. tzn.. wydajność była g*wniana.
Przecierali zupełnie dziewiczy szlak.

To, co wywalili nad Hiroshimą i Nagasaki, było wówczas praktycznie całym arsenałem jądrowym USA

Wojenne Niemcy nie miałyby najmniejszej szansy na konstrukcję bomby atomowej.
To za duże przedsięwzięcie, żeby robić to gdzieś skrycie, pod ziemią.
A każde większa naziemna budowla zostałaby zburzona z powietrza.

BTW: w bombach atomowych/wodorowych cieżkiej wody nie ma. Jest potrzebna WYŁACZNIE do reaktorów laboratoryjnych.
Hitler dla mnie jest zbrodniarzem i nic co zrobił,nie sam i niekoniecznie z ludźmi mu przychylnymi ale zmuszonymi do współpracy,nie przesłoni tego obrazu.Nazywając go panem i domagając się takim go określać budzisz we mnie bunt i odrazę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Piekne.

https://www.youtube.com/watch?v=PlPnSD72SgI
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ann Ciebie to akurat pierwsza by wyeliminowal.
Za wyglad tez.

hehehehehe
Pilem do tego Inka:

"".no chyba że jesteś aryjczykiem czystej krwi;-)""
Zart??

Chcesz ze mna pisac to pisz.
Na bylejakim, ale na jakims tam poziomie.
Jakie slogany???...człowieku zastanów się co piszesz.
Sadylku to powiedz mnie kochaniutki, skoro Pan Adolf sciagajac z Norge gdzies z Narviku (gdzies tam byla fabryka) ciezka wode transportem statkowym (ktora mu niestety zatopiono) to po co? Kto mu projektowal i wykonywal, a byl juz o krok, tylko tejze ciezkiej wody w odpowiednio wystarczajacej ilosci brakowalo, jak podaja zrodla historyczne.
No Braun to byl rodzynek z rodzynkow.
Poczytaj o technologii pancernej.
Lotnictwie.
Marynarce.
Fakty , szanowny C ,mówią same za siebie tylko należy je rzetelnie znać:-D
Chrzanisz sloganami.
Poczytaj sobie o okupacji na Pomorzu.
Jaki byl stosunek biura weryfikacyjnego rasy do np. Kaszubow.
Ile wcielilo sie do Wehrmachtu.
Osobiscie za Kaszubami nie przepadam,choc terany ladne.
Himmler chcial z gorali polskich zrobic dywizje, tylko mu nie wyszlo za bardzo.

Ciebie moze by nie bylo.
Ja tak-gdyz nie mam czerwonej krwi.
Mam blekitna.
Proste.

Pan Hitler eliminowal ludzi, ktorzy byli nieproduktywni. Albo ludzi, ktorzy mniej lub bardziej swiadomi zniszczyc niemieckie spoleczenstwo.

Gdyby rzadzil wiem, ze zapewnilby mi Lebensraum, mialbym dziesiatki szklarni i dobre torfowe laki pod Rumia, uprawialbym warzywa dla ludzi, bo to jedna z wielu rzeczy, na ktorych sie znam. Dobrze znam.
Zas wlasny sarkazm schowaj sobie gleboko w pantofle.
Nie, sorry, nie w pantofle w kozaczki idzie zima. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
> zarowno Jankesi jak i Sasza wuja Stalina wykradli wszystkich najzdolniejszych inzynierow III Rzeszy.

Ze znaczących nazwisk: jedynie Werner von Braun (twórca rakiet V2 a potem programu rakietowego USA) był "pozyskiem" powojennym.
Twórcy programu jądrowego, jak Bethe czy Oppenheimer, wyjechali do USA przed dojściem Hitlera do władzy
Tak jak Inka powiem, ze mnie też by nie było na 100 proc bo moi dziadkowie z dziecmi byli w obozie.Na szczescie krótko bardzo. Mojego byłego również by nie było. Z powodu wyglądu.
A także kilka innych osób które znałam. Znałam kobiete, ktora przezyła oboz w Ravensbruck i kilka osób po innych obozach. Częsść z nich zanim tam trafila pracowala, była inteligentna i zadbana.
Oczywiście...dobrze że nie "rządził" dłużej bo prawdopodobnie Ciebie i mnie już by dawno nie było...no chyba że jesteś aryjczykiem czystej krwi;-)
Dosc istotna.
Owszem.

I co z tego wynika?

Mnie bardziej interesuje to co zrobil dla narodu niemieckiego, pomysly technologiczne, wojskowe w ktore niejednokrotnie ingerowal osobiscie, zwyczaje, ksiazki jakie czytal, co jadl, co cpal, i czy palil papierosy. Na przyklad.

Popatrz zostal Kanclerzem w Anno Domini 1933r zmarl w 1945.
Ile byl przy wladzy? 12lat
Ile stworzyl w calej Europie cywilizacyjnych udogodnien?
Mnostwo. dziesiatki tysiecy.

A w Polsce od 26lat placzemy, ze komuna nas zniszczyla i ze przez nia zostajemy w tyle za taka Francja czy Anglia. Nie powiem, zeby Polska sie nie rozwijala jakos tam, ino rozwija sie pustym europejskim pieniadzem. W Polsce nie ma technologii. Mysli technicznej. A jak jest - chocby statystycznie patrzac- to ta mysl ucieka z Polski.

I jescze jedno.
Wiesz dlaczego (zapewne wiesz) dlaczego USA i Rosja (szczegolnie) staly sie potegami imperialnymi z pierwsza bronia atomowa oraz rakietami kosmicznymi?

Gdyz zarowno Jankesi jak i Sasza wuja Stalina wykradli wszystkich najzdolniejszych inzynierow III Rzeszy. Podzielili sie wlasciwie. Ile ich bylo? Kilkanascie tysiecy nazdolniejszych wowczas ludzi na calym globie.

Wniosek stad taki warto sie edukowac.
Mysle, ze pan Hitler bylby tego samego zdania.

Moje rozmowy ze starszymi ludzmi, ktorzy przezyli wojne dowodza, iz jesli ktos uczciwie pracowal, byl inteligentny i zadbany to zle nie mial.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
W całej rzeszy wiadomości o nim ta właśnie jest dość istotna.Nie uważasz?
I jeszcze jedno.
Ludzie nie sa rowni. (obecna pseudodemokracja tak glosi)
Nigdzie tak nie jest i nigdy nie bedzie.

Dac ludziom po rowno nie oznacza sprawiedliwie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
W calym oceanie info o nim to jedna z wielu.
Jak Ci muslim z drugim zapukaja do drzwi przemyslisz pewne rzeczy.
Nie żyję samym forum szanowny C stąd wczorajszy brak odpowiedzi.
Na temat Hitlera dyskutować nie zamierzam tylko mogę dodać że otworzył bardzo miłe i relaksujące ośrodki zwane obozami zagłady.Wystarczy?

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (256 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Klimatyzacja w biurze (59 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (157 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

do góry