Widok
Trzeba było rabotać w spodniach motocyklowych z ochraniaczami, przygotowując się do sezonu ~;)
Już to widzę oczyma wyobraźni jak klęczysz. Gdzie jest ewidencja fotograficzna?
Jeszcze weekend Panie Dzieju i odwrócona pozycja na wznak powinna Wam się sprawdzić...
ps
Alibi już mam, na cały miesiąc.
Tylko wiesz... pomimo wieku, gdy coś jest zbyt proste lub usłane różami ... to włączają mi się bezpieczniki :(
Już to widzę oczyma wyobraźni jak klęczysz. Gdzie jest ewidencja fotograficzna?
Jeszcze weekend Panie Dzieju i odwrócona pozycja na wznak powinna Wam się sprawdzić...
ps
Alibi już mam, na cały miesiąc.
Tylko wiesz... pomimo wieku, gdy coś jest zbyt proste lub usłane różami ... to włączają mi się bezpieczniki :(
> Sama siebie zapytaj czy warto.
Szczególnie, jeśli to "odgrzewany kotlet", którego smak już znasz ale świeżość uleciała ;)
> Gdzie jest ewidencja fotograficzna?
A proszę bardzo ;)

> Możesz leżeć krzyżem ;-)
No właśnie nie bardzo mam gdzie :(
Jak położę płytę na stelaż, który zrobiłem wczoraj (zdjęcie powyżej) to będzie jedyne wolne miejsce w mojej chacie.
Na razie się zastanawiam, gdzie mam tę płytę docinać. Chyba przyjdzie mi wyjść z nią na podwórko :/
Szczególnie, jeśli to "odgrzewany kotlet", którego smak już znasz ale świeżość uleciała ;)
> Gdzie jest ewidencja fotograficzna?
A proszę bardzo ;)

> Możesz leżeć krzyżem ;-)
No właśnie nie bardzo mam gdzie :(
Jak położę płytę na stelaż, który zrobiłem wczoraj (zdjęcie powyżej) to będzie jedyne wolne miejsce w mojej chacie.
Na razie się zastanawiam, gdzie mam tę płytę docinać. Chyba przyjdzie mi wyjść z nią na podwórko :/