Widok
>Vi, a to ciastko to tak bez śniadania czy zamiast ? :)
Nie no, śniadanko było pierwsze ;) Następnie oporządziłam koteła a w nagrodę kawka i słodycz ;) Nie mogę się za bardzo objadać bo jutro śmigam na urodziny bratanka ;) Ilonko, kuruj się:* I zrób sobie kaszy jaglanej ;) W ramach podratowania zdrowia.
Nie no, śniadanko było pierwsze ;) Następnie oporządziłam koteła a w nagrodę kawka i słodycz ;) Nie mogę się za bardzo objadać bo jutro śmigam na urodziny bratanka ;) Ilonko, kuruj się:* I zrób sobie kaszy jaglanej ;) W ramach podratowania zdrowia.
Pięknie jest - idźcie w plener, zamiast gnuśnieć ;)
Połaziłem z suką, potem bez suki.
Na pobliskiej budowie upolowałem solidny kawał styropianu do zatkania wielkiej dziury w podłodze. Resztę zasypię popiołem z pieca (profilaktycznie od dłuższego czasu go nie wyrzucam).
Teraz trza się przebrać i brać za brudną robotę ;)
Połaziłem z suką, potem bez suki.
Na pobliskiej budowie upolowałem solidny kawał styropianu do zatkania wielkiej dziury w podłodze. Resztę zasypię popiołem z pieca (profilaktycznie od dłuższego czasu go nie wyrzucam).
Teraz trza się przebrać i brać za brudną robotę ;)
Już druga? Ja jeszcze pierwszej nie piłam ;) Ale najpierw zadbałam o koteła, nakarmiłam i napoiłam go oraz wyczyściłam kuwetkę ;) Ale szczegółowych opisów Wam oszczędzę ;) Dodam tylko, że pasztecik, który dałam kotełowi, smakowicie pachniał. Ale się powstrzymałam od posmakowania ;) A teraz kawka i ciastko dla pani plus Program do czytania w tv. Miłej soboty!
210 jedzie do centrum Oruni Dolnej. Trzeba by wysiąść na Sandomierskiej, przy Lidlu i podejść kawałek z buta wzdłuż Podmiejskiej/Małomiejskiej albo podjechać 1 przystanek 154/256
> w bliżej nieokreślonym czasie
To jest "słowo-klucz" :)
Mam nadzieję, że skoro chałupa wytrzymała 116 lat, to i następne 20 (może 25) przeżyje. Więcej czasu raczej nie potrzebuję ;)
> w bliżej nieokreślonym czasie
To jest "słowo-klucz" :)
Mam nadzieję, że skoro chałupa wytrzymała 116 lat, to i następne 20 (może 25) przeżyje. Więcej czasu raczej nie potrzebuję ;)