Widok

Fryzjer Daria & Dorota czy Bigus&Smarz - strzyżenie, kogo wybrać?

Jaki salon bardziej polecacie - chodzi o strzyżenie i do kogo się zapisywać w danym salonie ? Proszę o opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polećcie proszę do kogo warto iść
Czyżby nikt nie był u D&D lub B&B? To polećcie fryzjera, do którego można pójść w okolicy
zdecydowanie Daria i Dorota. Ja osobiście przeszłam przez wszystkie Panie i wybrałam Darie a mam kręcone trudne włosy;)
A teraz oprócz Darii i Doroty pracują 2 inne panie - czy ktoś był i może się wypowiedzieć?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam u Pana Radka Smarza, już trzy razy i jestem baaaardzo zadowolona. Kolor zawsze idealny, włosy dobrze się układają, dostałam wiele cennych uwag jak mam dbać o moje włosy i jakich kosmetykow uzywac. To jest człowiek, który słucha i proponuje rozwiązanie. Napewno będę mu wierna :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pan Smarz ostatnio uczynił na mojej głowie coś niesamowitego. Chodziłam do niego do Alternativ, ale kiedy odszedł zmieniłam na innego - z polecenia znajomej. No i lipa! Postanowiłam pójść do Pana Radka, przyszłam ze spuszczoną głową po tym co zrobił poprzedni fryzjer. Na szczęście Pan Radek znalazł rozwiązanie,żeby odratować moje włosy po nieudanej koloryzacji. Polecam ten salon. Zresztą same sprawdźcie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdecydowanie Radek Smarz pelna profeska
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Moda i uroda

Fryzjer Trójmiasto - Kręcone Włosy (9 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego fryzjera/fryzjerki do kręconych włosów (strzyżenie). Niestety wszystkie...

Hifu na twarz (3 odpowiedzi)

Dzień Dobry Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat tego zabiegu? albo ktoś miał ? i poleca czy...

sucha skóra (77 odpowiedzi)

Odkąd mam problem z tarczycą ( niedoczynnośc) nie mogę sobie poradzic z suchą skórą... do mycia...

do góry