Widok

Fryzjer Maciek

hej, mam pytanie. Wspólnie z koleżankami chodzimy do maćka do krewtetki- facet rewelacja. Ale niestety nie mogłam ostatnio chodzić do fryzjera, i doszły mnie słuchy, że maciek zmienia miejsce pracy...ktoś coś wie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pogadaj z innym fryzjerem moze powiedza gdzie maciek przechodzi
byłam tam wczoraj, i mogę zapomnieć, nikt nie piśnie ani słówka...
Fajnie to slyszec-to moj kolega ze szkoly i przy okazji fajny facet:):)Widzialam go ostatnio w krewetce,jak bede w poblizu to go podpytam...Moze to tylko plotki...
to ja w takim razie też się spróbuje czegos dowiedziec i dam znać jakby co...
Z tego co wiem na ulicę Heweliusza w gdańsku. To info z pewnego źródła. Startuje pod koniec miesiąca.
Słyszałam, że na miejsce Maćka przyjdzie nowy rewelacyjny fryzjer- Jarek, ponoć kobiety go uwielbiają :D Już się nie mogę doczekać :)
A dziewczynki z krewetki znowu się nudzą w pracy :) najpierw usiłują zrobić śledztwo ( jako Ola ) gdzie przechodzi Maciek, a teraz jak odszedł zachwalają nowego fryzjera ( jako Madlen) hi hi żałosne...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Żałosne są Twoje komentarze, nikt nie krytykuje Maćka, jestem stałą klientką Jacques Andre i galerii i krewetki - gdzie akurat się znajduję i gdzie bliżej tam chodzę. Lubię fryzjerów facetów. Maciek jest strasznie powolny a ja nie zawsze mam tyle czasu. Jarek strzyże perfekcyjnie i dużo szybciej .Nie zawsze ma się na strzyżenie ponad godzinę jak u Maćka. A z kolorkiem moich włosów jeszcze nikt Jarkowi nie dorównał. Jest cudny. Podpisuję się pod powyższą wypowiedzią. Pozdrawiam i nie bądźmy złośliwi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Maciek i Teresa z Krewetki są na Heweliusza 19
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Widzę że byli fryzjerzy z Krewetki też się nudzą i nie mają pracy, skoro się reklamują ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę, że warto by bylo zamknać już ten temat na forum, bo tu nie o to chodzi, żeby sobie na wzajem dogryzać. Wszyscy wiemy, że i Maciek i Jarek są świetni i nie musza sobie na wyrywać klientow. Więc nie reklamujmy ich na silę, bo sami sobie wypracowali to co mają, więc kazdy sam niech decyduje do którego z nich i gdzie będzie przychodzil. Nic na siłe kochani. A Pani Kasi bardzo dziekujemy za wszystkie opinie na temat naszych fryzjerów. I za obiektywizm przede wszystkim.
Generalnie jak to wszystko czytam to dochodzę do wniosku, że firma Jaques Andre to podręcznikowy przykład jak NIE ROBIĆ sobie PR.

PS> Daje max. pół dnia zanim do redakcji trafi prośba o usunięcie tego posta od właściciela salonu :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
maciek to partacz , duzo gada,i ściemnia, nie polecam go :-)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej Dziewczyny, czy widziałyście to ogłoszenie salonu?

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/kosmetyka/30-rabatu-na-kosmetyke-i-10-rabatu-na-fryzjerstwo-ogl3094186.html
Maciek będzie pracował w Alternative Club na Rajskiej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Wszystkie geje w końcu tam trafią. Nie ma tam już żadnego faceta.
Siła przyciągania ha, ha, ha.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Z Maćka marny fryzjer ale jeśli ktoś chce posłuchac 100% ściem to tylko do niego.... spartaczone włosy gwarantowane!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja chyba u niego byłam i nie narezkam faktycznie troche posiedziałam bo ponad godzine ale z efektu byłam zadowolona :)
Byłam dziś w Krerwetce u Maćka - niesamowicie miły:) i dobrze ścina. Czy to ten o którym piszecie - został tu? Czy to jakiś nowy Maciek?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Całkiem nowy, też u niego byłam. Przyszłam za nim z alfy centrum od Doroty. Jest niesamowicie kreatywny i masz rację przemiły. Czas leci za szybko. A fryzurka układa się sama każdego dnia.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Moda i uroda

Nigdy nie miałam orgazmu pochwowego (29 odpowiedzi)

Moim problemem jest niemożność osiągnięcia orgazmu pochwowego.. Nigdy go nie osiągnęłam, mimo...

Naturalne kosmetyki Polskich producentów (32 odpowiedzi)

Chwile się zbierałam do założenia tego tematu, ale już czas najwyższy machnąć kilka refleksji...

wróżka - tarot -czary mary? (18 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...

do góry