Widok

Fryzjer, Trwała ondulacja

Cześć dziewczyny, czy możecie z czystym sumieniem polecić jakiegoś fryzjera w Gdyni, który zrobi trwałą? Zależy mi na tym, żeby był to ktoś kto na prawdę ma w tym doświadczenie i nie zrobi tego po babciowemu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Paweł Brzozowski. Mega talent.

Salon wygląda ok, ale trwała to dość specyficzny zabieg i nie każdy fryzjer jest w stanie podołać. Robiłaś u niego albo znasz kogoś kto robił?

Jestem stałą klientką, trwałej osobiście nie robiłam, strzyżenie i koloryzacja- petarda.

polecam salon w Metropolii, "całe życie" chodzę z trwałą i niejedno już widziałam :)

W metropolii nie robia trwalej

W Metropolii niestety też nikt się nie podejmie

Fubu... ten fryzjer nie robi trwałej. Więc ponawiam pytanie... Fryzjer który robi trwałą i robi to dobrze?

Moja znajoma robiła trwałą w tym salonie w Gdyni: Była bardzo zadowolona z efektu końcowego, a jej fryzura w niczym nie przypominała babcianej głowy.

Inne tematy z forum Kobieta

jaki krem na noc +30 ?? (215 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Prezent na dzień kobiet (26 odpowiedzi)

Kochani, potrzebuje podpowiedzi i inspiracji co mogę kupić mojej lubej na dzień kobiet, żeby było...

Samodzielna nauka języka angielskiego - rady :) (154 odpowiedzi)

Hej :) Postanowiłam zacząć uczyć się języka angielskiego. Niestety finanse nie pozwalają na...

do góry