Widok
dziękuję za polecenie moich usług - zapraszam ponownie
Nie masz czasu. Twoje włosy go potrzebują, dlatego zadzwoń i umów się na wizytę w Twoim domu. Profesjonalna fryzjerka zadba o Twoje dobre samopoczucie i komfort. Monika 601-099-177 www.twojfryzjer.com.pl lub www.trojmiasto.pl/Osobisty-fryzjer-domowy-o2288
A ja nie polecem tej Pani uczesala mnie na slub- fryzura sie rozpadla juz po wyjsciu z kosciola, wypadly spinki loki sie rozprostowały koszmar .
nie potrafi dobrac fryzury do twarrzy klientki, nie bylam zadowolona juz po fryzurze probnej ale nie mialam czasu by szukac kogos innego i zaryzykowalam.Jest dosc tania 80zł (probna fryzura) i to moze przyciaga. ale przestrzegam Panie przed tym wyborem. dodam ze kierowalam sie dobymi opiniami na forum trojmiasto. i pozalowalam
nie potrafi dobrac fryzury do twarrzy klientki, nie bylam zadowolona juz po fryzurze probnej ale nie mialam czasu by szukac kogos innego i zaryzykowalam.Jest dosc tania 80zł (probna fryzura) i to moze przyciaga. ale przestrzegam Panie przed tym wyborem. dodam ze kierowalam sie dobymi opiniami na forum trojmiasto. i pozalowalam
Dziewczyny - podzielcie się namiarami na dobrą, sprawdzoną, pomysłową fryzjerkę :) która "robi" włosy u siebie w domu, w Gdańsku (im bliżej Przymorza tym lepiej ;))
nie mam pomysłu na fryzurę ;) 2,5 roku mam ciemne włosy i już mi się znudziły :D potrzebuję kogoś, kto dobrze dobierze kolor :D (może rozjaśni?)
i fajnie obetnie te moje piórka :)
agusiagda@o2.pl
nie mam pomysłu na fryzurę ;) 2,5 roku mam ciemne włosy i już mi się znudziły :D potrzebuję kogoś, kto dobrze dobierze kolor :D (może rozjaśni?)
i fajnie obetnie te moje piórka :)
agusiagda@o2.pl
http://www.fryzjerka24.pl polecam
Tak, jak już mamy naszego domowego fryzjera i pewnie przestaniemy chodzić do normalnego - https://www.fryzomania.pl/maszynka-moser-easystyle-1881-do-strzyzenia-bezprzewodowo-przewodowa.html Tzn. męska część rodziny ;-) Cóż, obecnie inaczej nie dało się tego załatwić. Wszyscy już byli pozarastani ;-)