Widok

Fryzjer na Przymorzu

Proszę polećcie mi dobrego fryzjera w dzielnicy Przymorze lub okolicach. Niedawno się tu przeprowadziłam i nie orientuję się za bardzo. Na pewno macie jakieś ulubione fryzjerki/fryzjerów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeśli chodzi o strzyżenie i farbowanie na Przymorzu - to mogę polecić "gejkowo" :P koło piekarni na Dąbrowszczaków :) (i TKKFu)

między falowcami na Piastowskiej i na Jagiellońskiej - ale bliżej Parku :) Idąc Jagiellońską w stronę morza - na skrzyżowaniu z Dąbrowszczaków (biblioteka, kantor MAX, Grill House - polecam kebaby ;), pizzeria Skrzypek) w lewo :) i jak po prawej stronie skończy się ogrodzenie TKKFu - będzie ciąg sklepów itp. :) na przeciwko nich jest ciucholand :) a dalej piekarnia :)

w każdym razie w tym ciągu jest zakład fryzjerski :)

Salon Fryzjerski Kamil.
ul. Dąbrowszczaków 11A

tylko tam zawsze trzeba się umawiać ;)

tel. 058 556-70-77

byłam u nich 2 razy - na strzyżeniu :) moja kumpela mnie namówiła :) byłam bardzo zadowolona :) ona z koleżankami chodzi tylko tam :) mojej mamy koleżanka też chodzi do "gejków" ;)

ich minus - ponoć nie robią fryzur wieczorowych :P ale strzyżenie i farbowanie - super :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
dziękuję za odp i bardzo dokładny opis raczej trudno będzie nie znaleźć :) pozdrawiam
http://www.pstro.pl/gdansk/fryzjer
salon Dorota w Alfa Centrum.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podbijam, ciekawią mnie zaaktualizowane informacje ;-)

Może ktoś zna specjalistę od długich i cięzkich włosów?
naprawdę znalazłam wreszcie dobrą fryzjerkę na przymorzu ul tysiąclecia,polecam warto
agusia a u tych gejkow to jakie sa ceny za strzyzenie
MamaAlanka - nie wiem, bo wieki tam nie byłam :]
Ja polecam Pania, która zajmuje się Fryzjerstwem bardzo Profesjonalnie, dojeżdża do klienta .

To jest strona internetowa tej Pani:
http://www.twoj-fryzjer.com
Masakra patrzac za sama galerie ostaniej fryzjerki mozna dostac zawalu , przedluzanie strasznie koslawe, farbowanie i strzyzenie nie wiadaomo po zdjeciach o co chodzi czy to przed czy po -totalna masakra juz bym do niej nie poszla:(((
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podbijam wątek. Ostatnio na Dąbrowszczaków (na przeciwko siłowni A Zone) widziałam szyld Fryzjernia Sebastian.... Ktoś coś wie? Poleca?
image[/url]
image[/url]

Również bardzo proszę o opinie - Fryzjernia Sebastian

Inne tematy z forum Kobieta

Jak przełamać rutynę w małżeństwie (4 odpowiedzi)

Mam tutaj na myśli małżeńską rutynę łóżkową, która co jak co, le wkrada się po pewnym czasie....

Niskie libido u mojego mężczyzny (33 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

Dziewczyny jak poradzić sobie (14 odpowiedzi)

Z facetem narcyzem > Miała któraś z was do czynienia?

do góry