Widok
Fryzjer na chełmie!
Hej dziewczyny! Muszę wybrać się do fryzjera chcę ściąć długie włosy do ramion. Problem w tym że nie byłam nigdy nigdzie na chełmie a nie chce iść do pierwszego lepszego fryzjera i wyjść z płaczem i brzydką fryzurą. Gdzie ładnie ścinają włosy? I jak na imię mają fryzjerki? Najbliżej mam na pawilony na ul. Cieszyńskiego tam są chyba 4 salony fryzjerskie... Pomocy
Ja jestem bardzo wymagająca jeśli chodzi o fryzjerki, ale znalazłam rewelacyjną fryzjerkę na pasażu, w tym salonie na dole przy aptece, ma na imię Ania, bez obaw prowadzę do niej również syna i córkę, przesympatyczna osoba i przede wszystkim rozumie zawsze o co mi chodzi, ale też potrafi doradzić. A jeśli chodzi o małe dzieci to widziałam raz, jak na fotelu obok siedziała mama z maluchem na kolanach, a inna fryzjerka w przyjemnej atmosferze obcinała małemu włoski, po wszystkim dostał balona i lizaka i wyglądał na zadowolonego:)
salon Viva na pasażu koło apteki nie da rady polecić!zero profesjonalizmu,sztuczny tłok pracownikow i strzyżenie po swojemu ,jak umie to strzygę ,włosy nigdy potem sie nie układają,jest w miarę tanio można powiedzieć ze salon dla biedoty.No cóż muszę sie wyżalić zbyt długo dawałam szanse nigdy nie wracałam super zadowolona, patrzylam na koszty niestety :(
Witam,
Polecam salon Joanna.
Jestem zadowolona z koloryzacji .Szybko,dokładnie,starannie. Za dwa tygodnie spróbuję strzyżenia u Pani Doroty. Młoda kobieta , ale kompetentna - koloryzacja po roku tułania po innych salonach wygląda rewelacyjnie . Na sam koniec jeszcze zaskoczenie - cena bardzo przystępna jak na taką dobrą jakość . Polecam bez mrugnięcia okiem.
Polecam salon Joanna.
Jestem zadowolona z koloryzacji .Szybko,dokładnie,starannie. Za dwa tygodnie spróbuję strzyżenia u Pani Doroty. Młoda kobieta , ale kompetentna - koloryzacja po roku tułania po innych salonach wygląda rewelacyjnie . Na sam koniec jeszcze zaskoczenie - cena bardzo przystępna jak na taką dobrą jakość . Polecam bez mrugnięcia okiem.
salony na pawilonach lepiej omijac,drogi i fryzjerki nie douczone,
polecam ci fryzjerke pania ale, przemyska 41/a ,wsiadając na cieszynskiego dosłownie po 2 minutach wysiadasz na przemyskiej ,przechodzisz przez pasy i w 3 min dochodzisz,pani ala to nie fryzjerka która dopiero skończyła szkołe:P
tel 693 316 577
polecam ci fryzjerke pania ale, przemyska 41/a ,wsiadając na cieszynskiego dosłownie po 2 minutach wysiadasz na przemyskiej ,przechodzisz przez pasy i w 3 min dochodzisz,pani ala to nie fryzjerka która dopiero skończyła szkołe:P
tel 693 316 577
Do "salonu" Ewa umówiłam się raz. Sam wygląd zakładu już mnie nieco odstraszył a w dodatku okazało się, że fryzjerki, która miała wykonać strzyżenie nie było w pracy z powodu choroby więc odprawiono mnie z kwitkiem. Na moje pytanie, dlaczego mnie nie poinformowano telefonicznie skoro wzięli mój numer, właścicielka nie przerywając strzyżenia wzruszyła ramionami. Nie polecam, brak profesjonalizmu do kwadratu..
bardzo profesjonalny był pan Marcin z salonu Joanna na Chełmie, ale gdzieś się przeniósł i niestety panie z tego zakładu nie chcą powiedzieć gdzie teraz można go zastać!
Farby miał naprawdę włoskie, a włosy nie degażował tylko naprawdę obcinał ....jakby ktoś wiedział gdzie można go teraz spotkać to serdecznie dziękuję
Farby miał naprawdę włoskie, a włosy nie degażował tylko naprawdę obcinał ....jakby ktoś wiedział gdzie można go teraz spotkać to serdecznie dziękuję
Salon Ewa ul. Chałubińskiego 22C - koniecznie do p. Doroty. Długo szukałam fryzjera na terenie Gdańska i dopiero tu się zatrzymałam. Pełen profesjonalizm i dobre podejście do klienta. Ceny też nie porażają. Jeśli chodzi o szefową salonu - byłam u niej na fotelu dwa razy (pani Dorota była akurat na urlopie) i na trzeci raczej się nie skuszę aczkolwiek z tego co widzę nie narzeka na brak klientek, więc może po prostu mi nie podpasowała. Czasami tak bywa. ;)
Przeglądając forum trafiłam na ten wątek.. Jakby ktoś jeszcze poszukiwał specjalisty od fryzur ;-) Mogę polecić moją najlepszą i niezastapioną Fryzjerkę - Panią Anitę.. Od wielu lat do niej uczęszczam i zawsze jestem zadowolona! Dodatkowo osoba niezmiernie ciepła i potrafiąca dobrze doradzić, a to jest w tym zawodzie najważniejsze według mnie.
Salonik Fryzjerski "Anita"
ul. Chałubińskiego 7 F
Gdańsk - Chełm
Tel: (58)3220194
Salonik Fryzjerski "Anita"
ul. Chałubińskiego 7 F
Gdańsk - Chełm
Tel: (58)3220194
Całkowicie popieram wypowiedz ~Sylwia 35! Każdy ma prawo do przerwy w rzeczy samej!
Jestem i zawsze byłam MEGA zadowolona z usług oraz obsługi i swojej opinii nie zmienię.
A co do negatywnych i fałszywych opinii/komentarzy, są to wypowiedzi ludzi smutnych, nieszczęśliwych i zawistnych którzy czerpią satysfakcję poprzez 'wysysanie' pozytywnej energii z innych!
Na szczęście osób które emanują pozytywną energią jest więcej!!!
Jestem i zawsze byłam MEGA zadowolona z usług oraz obsługi i swojej opinii nie zmienię.
A co do negatywnych i fałszywych opinii/komentarzy, są to wypowiedzi ludzi smutnych, nieszczęśliwych i zawistnych którzy czerpią satysfakcję poprzez 'wysysanie' pozytywnej energii z innych!
Na szczęście osób które emanują pozytywną energią jest więcej!!!
A ja jestem zadowolona z usług Pani Karoliny zawsze wie co doradzić w kwestii koloryzacji jak i strzyżenia ma głowę zawsze pełna pomysłów. Używa kosmetyków naprawdę wysokiej jakości i prawda, że ich nigdy nie żałuję. I też muszę przyznać, że Pani Ania też jest świetna fryzjerka bardzo ładnie strzyze panów jak i panie jako klientka spędzając czas tam przynajmniej raz na 2 miesiące przez ponad 2godz to widzę ich pracę i dziewczyn są naprawdę mile.
Dokładnie - popieram przedmówczynię. Byłam w Matrixie 2 miesiące temu (maj 2017) u Pani Moniki. Z równych włosów długości do łopatek i prośbie o delikatne ścieniowanie tak mnie ostrzygła, że nożyczkami do papieru sama na ślepo bym się pewnie lepiej obcięła. Skończyło się na wizycie w innym salonie fryzjerskim poleconym przez moją koleżankę i po poprawce ale i tak teraz cały czas chodzę w związanych. Teraz muszę znowu przynajmniej z rok poczekać aż najkrótsza warstwa odrośnie.
Przykro jest mi tym bardziej, bo byłam u tej Pani jakieś 4-5 lat temu i włosami o porównywalnej długości poradziła sobie super. Nie wiem co się stało, że tak mnie oszpeciła. Dodam jeszcze, że po poprzedniej wizycie u tej Pani prawie dwa lata temu fryzjerów omijałam szerokim łukiem a włosy obcinał mi mi mój facet na prosto maszynką. Wtedy paskudną fryzurę złożyłam na karb tego, że włosy miałam dużo krótsze i pewnie nic innego nie dałoby się z nich wykombinować ale widzę, że się BARDZO pomyliłam. Także MATRIX na Zamiejskiej ODRADZAM - zwłaszcza Panią Monikę - dwa podejścia i dwie ogromne skuchy.
Przykro jest mi tym bardziej, bo byłam u tej Pani jakieś 4-5 lat temu i włosami o porównywalnej długości poradziła sobie super. Nie wiem co się stało, że tak mnie oszpeciła. Dodam jeszcze, że po poprzedniej wizycie u tej Pani prawie dwa lata temu fryzjerów omijałam szerokim łukiem a włosy obcinał mi mi mój facet na prosto maszynką. Wtedy paskudną fryzurę złożyłam na karb tego, że włosy miałam dużo krótsze i pewnie nic innego nie dałoby się z nich wykombinować ale widzę, że się BARDZO pomyliłam. Także MATRIX na Zamiejskiej ODRADZAM - zwłaszcza Panią Monikę - dwa podejścia i dwie ogromne skuchy.
Fryzjerów na Chełmie odpuściłam sobie dawno... Znalazłam salon w Różynach który poleciła mi koleżanka z pracy, która jeździ tam z małym synkiem do pani Beatki bo mają fotel fryzjerski stylizowany na Audi R8 ;) Kuba jest zachwycony. Zajrzyj na stronę i zobacz sama http://www.fryzjermm.com . Moimi długimi włosami również zajmuje się pani Beata. Ceny więcej niż przystępne :)
Ja od lat ścinam się w w salonie przy ulicy Dragana 18, fryzjerka ma na imię Agnieszka. Jeszcze nigdy nie wyszłam od niej niezadowolona. Wysiadasz na przystanku Chałubińskiego, przechodzisz na stronę z takim szeregowcem ze sklepami, zaraz za Żabką skręcasz w prawo i do końca. Salon nazywa się Diadem.
A jeśli chodzi o start w tym biznesie, to jakie rozwiązania polecacie? Zerknijcie na to - https://www.wyposazenie-salonu-fryzjerskiego.pl/ Ile kosztował was ten start i na co zwracaliście uwagę? Czy na to wszystko mieliście jakiś konkretny plan? Jak podchodziliście do startu i ile dawaliście sobie czasu na rozkręcenie biznesu?
tylko nie Marta! kompletnie nie potrafi dopasować strzyżenia do rodzaju włosów - robota bardzo na odwal. Tak samo fryzjerka przy samym przystanku Cieszyńskiego (nie pamiętam imienia), podciąć podetnie, ale w ogóle nie pomysli jak to się będzie potem układać... jak dla mnie jedynie p. Edyta na starym chełmie była jak na razie dobrym wyborem, ale co rusz idę do kogoś nowego bo zawsze mam nadzieję, że może dobrych fryzjerów jest więcej. Niestety, zwykle kończy się na jednorazowych wizytach