Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Doskonały pomysł i świetna obsługa wątek zamknięty To chyba jedyne takie miejsce w Trójmieście, gdzie maluchy zamiast na nudnych...
~sopocka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 7 sierpnia 2013

Fantastyczne miejsce !!! wątek zamknięty Mój Synek, mimo, że ma dopiero roczek, na głowie ma czuprynę włosów....
~Tomek z Mamą
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 30 stycznia 2012

Polecam wątek zamknięty Super podejście do dziecka. Moje dziecko zraziło się do nożyczek. Tam zostało...
~Elmer
-

dodano: 25 listopada 2011

REWELACJA! wątek zamknięty To była pierwsza wizyta mojego 2,5 letniego synka u fryzjera. Generalnie...
~roksy
-

dodano: 6 października 2011

Pierwsza wizyta urodzinowa Aleksa wątek zamknięty Była to pierwsza wizyta zakończona pełnym sukcesem, nasz 3 latek choć wydawał...
~E.W
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 18 stycznia 2011

Inga - opinia wątek zamknięty Bardzo gorąco polecam- pani Ania jest rewelacyjna, rzęsy dokleja po...
~Inga
-

dodano: 6 stycznia 2011

SUPER:) wątek zamknięty ŚWIETNA OBSŁUGA I PODEJŚCIE DO NAJMŁODSZYCH KLIENTÓW :) MOJA CÓRCIA NAWET NIE...
~GOSIA
-

dodano: 20 października 2010

Polecam urodzinki w Fryzjerku! wątek zamknięty W niedzielę odbyły się 12 urodziny mojej córki. Zabawa była świetna!...
~Beata
-

dodano: 12 lipca 2010

CUDOWNE MIEJSCE :)) - WSZYSTKIM Z CAŁEGO SERCA POLECAM!!! wątek zamknięty Klimat miejsca uroczy. Staranność przy wykonywaniu zabiegów - bardzo wysoka....
~Marta
-

dodano: 9 czerwca 2010

P*O*L*E*C*A*M :))) wątek zamknięty Wysoka staranność i dokładność !! Gorąco polecam!!! Wypróbowałam kilka innych...
~Marta
-

Sprawnie i fachowo wątek zamknięty GORĄCO POLECAM !!!
~Marta
-

wspaniałe miejsce wątek zamknięty Z czystym sumieniem mogę polecić zabiegi na ciało w tym...
~Magda
-

dodano: 25 maja 2010

Polecam wątek zamknięty Po pierwsze nie znalazłem innego salonu tak ukierunkowanego na dzieci. Salon...
~Mariusz
-

dodano: 19 kwietnia 2010

Super miejsce dla dzieci z fobia fryzjerska wątek zamknięty Polecam-super wyposazenie i podejscie personelu!
~Kasia
-

dodano: 16 kwietnia 2010

Super urodzinki !!! wątek zamknięty Urodzinki mojej siedmioletniej córki zorganizowane i wyprawione w salonie...
~Nina
-

dodano: 5 kwietnia 2010

10 URODZINY CÓRKI wątek zamknięty W styczniu wyprawialiśmy 10 urodziny córki. Panie prowadzące są pełne...
~ZADOWOLENI RODZICE
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 9 lutego 2010

Polecam.... wątek zamknięty Bardzo się ciesze ,że trafiłam do tego gabinetu został on mi polecony przez...
~Krystyna
-

dodano: 7 lutego 2010

fryzjerek :) wątek zamknięty Byłam u fryzjerka z dziećmi . Bardzo sympatyczna atmosfera . Przyjazne...
~mama3
-

dodano: 27 stycznia 2010

Jestem pod dużym wrażeniem wątek zamknięty Odbyłyśmy tam niedawno pierwsze ścinanie mojej 2-letniej córeczki. Warto...
~Wiola
-

dodano: 22 stycznia 2010

Polecam wszystkim paniom! wątek zamknięty Na początku grudnia zafundowałam sobie przedłużanie rzes a teraz byłam na...
~Ania
-

dodano: 21 stycznia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
20

20

wątków

do góry