Widok

Fryzjerka - specjalistka od kręconych włosów :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, poszukuję fryzjerki, która potrafi naprawdę dobrze ściąć kręcone włosy i potrafi wyczarować z nich fajne fryzurki ( w tym jakieś fajne z warkoczem). Jakoś ciągle nie mogę trafić na taką z której w pełni byłabym zadowolona :(
Jeżeli macie jakieś fajne fotki kręconych włosów to będę wdzięczna za wklejenie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To i ja się podłączę - też mam loczki i coś z warkoczem bym chciała ;)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie mam zdjęć, ale ja jestem po dość poważnej zmianie fryzurki.
Całe życie długie, kręcone włosy(do łopatek) postanowiłam pewnego dnia obciąć.

Koleżanka poleciła mi salon w Gdyni na 10lutego- LUCAS- i fryzjerka-p.Kamila.
Bałam się strasznie tej zmiany, ale było warto-włosy zostały skrócone do połowy szyi-świetny efekt, świetnie się ukąłdały.

P.Kamila ścinała je profesjonalnie-jak mówiła jest specjalna technika na ścinanie kręconych włosów czego nie wiedziałam. Ale faktycznie ścinała dość specyficznie;)

W każdym razie bardzo polecam!!
Hop :)
Maja, czy mogłabym Cię prosić o przesłanie zdjęć w Twojej nowej fryzurce na rita_wl@poczta.onet.pl? Sama mam długie kręcone włosy i też od jakiegoś czasu myślę nad podcięciem ich. Z góry dziękuję
polecam zdecydowanie Pana Piotra z Alternative Club w Gdańsku Glównym, to jedyny fryzjer ktory obcial moje krecone wlosy, i to tak ze w koncu zaczely sie ukladac w ładne loczki, wiem ze wraca do pracy z urlopu po 18 sierpnia. naprawde warto sie wybrac do niego nawet na same cięcie.
viccki niestety nie mam zdjęć fryzurki:) nie było okazji do zrobienia a teraz już odrosły i nie jest już fajnie.
Właśnie bije się z myślami czy znów obciąć czy zapuścić bo trochę tęsknie do moich długich loków;)
hejka. Jestem fryzjerką , mogę doradzić oraz zrobić wam fajne fryzurki, ale na odległość nie da rady:D trzeba ocenić stan i rodzaj włosów itp. zdjęcia możecie znaleźć www.fryzurki.pl :D
Pozdrawiam serdecznie Ala
tel.608-071-290
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry