Widok

Fryzjerka - specjalistka od kręconych włosów :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, poszukuję fryzjerki, która potrafi naprawdę dobrze ściąć kręcone włosy i potrafi wyczarować z nich fajne fryzurki ( w tym jakieś fajne z warkoczem). Jakoś ciągle nie mogę trafić na taką z której w pełni byłabym zadowolona :(
Jeżeli macie jakieś fajne fotki kręconych włosów to będę wdzięczna za wklejenie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To i ja się podłączę - też mam loczki i coś z warkoczem bym chciała ;)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie mam zdjęć, ale ja jestem po dość poważnej zmianie fryzurki.
Całe życie długie, kręcone włosy(do łopatek) postanowiłam pewnego dnia obciąć.

Koleżanka poleciła mi salon w Gdyni na 10lutego- LUCAS- i fryzjerka-p.Kamila.
Bałam się strasznie tej zmiany, ale było warto-włosy zostały skrócone do połowy szyi-świetny efekt, świetnie się ukąłdały.

P.Kamila ścinała je profesjonalnie-jak mówiła jest specjalna technika na ścinanie kręconych włosów czego nie wiedziałam. Ale faktycznie ścinała dość specyficznie;)

W każdym razie bardzo polecam!!
Hop :)
Maja, czy mogłabym Cię prosić o przesłanie zdjęć w Twojej nowej fryzurce na rita_wl@poczta.onet.pl? Sama mam długie kręcone włosy i też od jakiegoś czasu myślę nad podcięciem ich. Z góry dziękuję
polecam zdecydowanie Pana Piotra z Alternative Club w Gdańsku Glównym, to jedyny fryzjer ktory obcial moje krecone wlosy, i to tak ze w koncu zaczely sie ukladac w ładne loczki, wiem ze wraca do pracy z urlopu po 18 sierpnia. naprawde warto sie wybrac do niego nawet na same cięcie.
viccki niestety nie mam zdjęć fryzurki:) nie było okazji do zrobienia a teraz już odrosły i nie jest już fajnie.
Właśnie bije się z myślami czy znów obciąć czy zapuścić bo trochę tęsknie do moich długich loków;)
hejka. Jestem fryzjerką , mogę doradzić oraz zrobić wam fajne fryzurki, ale na odległość nie da rady:D trzeba ocenić stan i rodzaj włosów itp. zdjęcia możecie znaleźć www.fryzurki.pl :D
Pozdrawiam serdecznie Ala
tel.608-071-290
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry