Widok

Fryzurkowo Rumia opinie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Szukam fryzjera dla mojego malucha.
Znalazłam w internecie Fryzurkowo.

Czy ktoś tam był z rocznym dzieckiem? Czy naprawdę Panie tak dobrze sobie radzą z dziećmi?

Najbardziej interesuje mnie podejście fryzjerek bo fotel w kształcie samochodu czy bajki w naszym przypadku nie zapewnią spokojnego poddania się strzyżeniu:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
chodze regularnie z synkiem pierwszy raz byłam koło roczku Pani Gosia rewelacja sama jest mamą i podejście do dzieci ma, oczywiście nic na siłę polecam i pozdrawiam Fryzurkowo :)
byłm raz jak dla mnie tak samo jak gdzie indziej mały az tak nie panikował nigdy najbardziej nie lubił zakładać tej pelryny tam też nie pozwolił na to. Najlepiej jak chodzi z Tata do tej samej fryzjerki najpierw jeden potem drugi i dziecko zachwycone.
mój młody chce tam chodzić tylko ze względu na fotel Zygzaka, ale...
byłam tam kilka razy - mi osobiście nie podoba się jak fryzjerka strzyże chłopców - wszystkie dzieciaki 'na jedno kopyto', zawsze z tyłu zrobiona 'koza', nie do końca słucha co się do niej mówi, jeśli ma się jakieś sugestie..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja byłam z sobą i z dzieciakami i bardzo fajnie dzieciaki uśmiechnięte a ja mam dobrana do siebie fryzurę super młoda dziewczyna uśmiechnięta i życzliwa bardzo dużo ludzi wchodziło co chwile
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam ostatnio w dzienniku był plebiscyt na najlepszy salon/ fryzjerkę śledziłam cały rangking i Pani Ola z Fryzurkowo prowadziła i wygrała pod koniec II miejsce byłam zobaczyć czy faktycznie dobra fryzjerska i miłe zaskoczyłam sie zagadala do dziecko mojego i niepewnie zaufał fryzjerce dał sie ostrzyc i pod koniec mstrzyzenia przytulił PAnia Olę. Ja umówiłam sie na farbowanie i super mam kolor i odżywione włosy maja połysk i łatwo mi sie je układa polecam !!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wasze ulubione zapachy (71 odpowiedzi)

Jak w tytule - jakie sa Wasze ulubione perfumy?

kolorowanki do druku (30 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?

opinia położna kuzepska magdalena (3 odpowiedzi)

Proszę o opinie, o tej położnej :)

do góry