Widok

Wasze ulubione zapachy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak w tytule - jakie sa Wasze ulubione perfumy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fajne są olejki perfumujace do ciąła, mam ulubiony Olejek perfumujacy do cała Afra ma śliczny cytrusowy zapach, mega długo się trzyma na skórze a jaka skóra gladka i delikatna po nim nim

Ja niestety bardzo szybko reaguje bólem głowy na zapach ,który mi nie podchodzi więc od lat używam sprawdzonego V ersace bright crista l i niedawno pokochałam zapach A riany Grand e - sweet like candy ( podkradam córce ). Od czasu do czasu uzywam zielonego DKNY ,ale muszę mieć na niego po prostu dzień.
Lubię też c alvin K lein E uphoria, ostatnio zamówiłam w formie perfumetki na tej stronie:
https://www.nomiperfumetki.pl/pl/c/Inspiracja-Calvin-Klein/18

Zamawiałam przez internet. Nie mam zielonego pojęcia czy można gdzieś stacjonarnie kupić. Udało mi się kupić w promocji na allegro.

Hmm, nie są takie drogie chociaż wydawało mi się,ze feromony są w bajecznych kwotach.Jeszcze się zastanowię czy wypróbować czy nie Szkoda,ze nie ma ich w sklepach tak więc nie można przetestować czy zapach fajny czy nie

Tak i nie ukrywam, ze również dlatego sobie je kupiłam :D Chciałam przetestować czy takie zapachy mogą dzialać czy nie. Ogólnie to wcześniej w to nie wierzyłamela potem poczytałam sobie niektóre opinie na ich temat i wiele kobietek sobie je polecało tak wiec pomysłalam sobie,ze co mi szkodzi, przetestuję. Szczególnie,że pracę mam z ludźmi, tak wiec miałam możliwość wypróbowania ich na innych. Na kontakty towarzyskie nie narzekam :p Ogólnie wiem,że najważniejsza jest pewność siebie i kultura, ale czasami jest możliwość aby to wspomóc. Kupiłam popsikałam sie i już pierwszego dnia zebrałam wiele komplementów.Nie wiem jeszcze na 100% czy ten zapach nie działa przypadkiem jako autosugestia, jednak coraz bardziej zaczynam się do niego przekonywac.

Czy to naprawdę zapach z feromonami?

Love&Desire. Tutaj na forum zresztą w innym temacie dziewczyny mi poleciły. Kupiłam się i totalnie się nich zakochałam. Ogólnie opakowanie jest niezachęcające do kupna ale zapach to już zdecydowanie wyższa pólka. Jeszcze mam ochotę na te w ciemnej buteleczce ale są trochę drogie i muszę nazbierać kaski zanim sobie je kupię.

ja-dwisia
2010-02-12 19:24:49
Kenzo: L'eau par Kenzo

Kenzo: L'eau par Kenzo Indigo - cudowna nowa odmiana l'eau

CK: One Summer, niebieski

Hugo Boss: Pure Purple

i Davidoff: Cool Water też :)
Pochwalisz się jakie? Sama również lubię kwiatowe i świeże zapachy, ale mam wrażenie,ze takie zupełnie się na mnie nie trzymają. Jedynie mocne korzenne. Takie perfumy również są fajne ale nie czuję się w nich dobrze wiosną i latem kiedy jest ciepło i jednak fajnie byłoby się popsikać czymś lżejszym. No jedynie pur blanca od avonu daje radę ale ile się można psikać jednym i tym samym.

Osobiscie lubie perfumy delikatne, kwiatowe. Ale jednocześnie trzymające się przy ciele. Długo szukałam zanim znalazłam swoj ideał :)
Ale w koncu się udało
jeden z najtrwalszych zapachow jakie znam i jaki mam to Escape CK :) uwielbiam ten zapach , czuje w nim skoszona trawe , rumianek , pizmo i caly ogrom innych zapachow
moje :

chanel- mademoiselle
calvin clein- eternity
calvin clein- truth
ralph lauren- romance
versace- woman
moschino- glamour
clinique- simply

bardzo trwałe zapachy-POLECAM

ja uwielbiam:
Dior J'adore
Chance Chanel
i ostatnia nowość Lola Marc Jacobs
Absolutnie najlepsze to Lolita Lempicka w jabłuszku
Uwielbiam również Samsarę i Alien.
Moje ulubione to:
D&G Light Blue
CK Eternity Moments
Trussardi Inside
Dior J'adore
Lancome Miracle
Dziewczyny, jakby któraś z Was była zainteresowana to mam do sprzedania oryginalne perfumy - nie testery - w bardzo fajnych cenach. Są to:

Nina Ricci - Ricci Ricci 80ml
Nina Ricci - Nina (czerwone jabłuszko) 100 ml
Nina Ricci - Love in Paris 80 ml

Blizsze informacje wysle na maila:)
Baby Doll, ISSEY MIYAKE, Hugo Boss
Mój ulubiony to:

Calvin Klein - Euphoria
Najładniejszy z tych co do tej pory miałam:)

image
Do męskich dopisuję jeszcze JOOP ;)
Damskie:
Lacoste Inspiration
Chupa chups
Channel Allure
Celebre (Avon)
Pur Blanca (Avon)

Męskie:
Men 212
Paradero
David Beckham Instinct
La Rive - Althletic Man
Ania1979: to Kookai jeszcze produkują??? uwielbiałam ten zapach!!
{img]http://scentdirect.com/imagescent/137.jpg

Gucci Rush 2 też bardzo lubię, ale niestety szybko ze mnie wietrzeje :(
image
Lubiłam też Versace Medusa,
image
teraz mam taką różową, porzeczkową, nie pamiętam nazwy może po prostu różowa Medusa (na pewno nie Crystal)- ale też się ze mnie ulatnia.

Za to numer 1, który na mnie pachnie tak, że wszyscy zwracają uwagę, a ja go nie czuję jest Sergio Tacchini - Stile Donna
Z ciekawości go poszukałam, bo w Polsce był praktycznie nie do zdobycia, ale widzę, że się już pojawił i całkiem niedrogo:
image

a tak na marginesie błagam!! dziewczyny!! to są TE PERFUMY. TYCH PERFUM a nie ta perfuma, tą perfumą, błagam, litości!! ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (433 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry