Widok

Fundacja -chałupnictwo

Fundacja Opieki Zdrowotnej Doktor Melmed- może ktoś coś wie o pracy chałupniczej w tej fundacji,tydzień temu było ogłoszenie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poszukaj na forum. Było już o tym, niezbyt pochlebnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
No właśnie nie mogę nic znaleźć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak ale mi chodzi o oponie osób co były na rozmowie lub pracują.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
była oferta na składanie kartoników. Oferta jest prawdziwa. 200 zł wpisowego a potem 10 zł co mc jako członek fundacji masz dostęp do prac chałupniczych. Składanie kartonów polega na tym, że musisz je najpierw odrysować od formy na brystolu ręcznie, potem wyciąć a na samym końcu skleić. Praca jest ciężka, żmudna i długo zajmuje czasu. Za prawidłowo wykonany kartonik otrzymujesz 0.35 zł. Standardem jest wykonanie 700 sztuk na tydzień - ale to jest niemożliwe w pojedynkę. Jak pracujesz możesz zrobić najwyżej 100. Chyba, że ktoś nie pracuje i cały dzień się tym zajmuje i pomaga ktoś w domu to może o można normę wyrobić. Nie powiem - bolą ręce od tego i to się po prostu nie opłaca.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A próbował ktoś może kleić ramki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://forum.trojmiasto.pl/praca-chalupnicza-montaz-zabawek-t448133,1,33.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Życie za granicą to też nie bajka... (49 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

do góry