Widok

GAMETA- BANK NASIENIA

Witam,chciałabym dowiedzieć się czy ktoś z WAS korzystał w klinice Gameta z Banku Nasienia.
Jesteśmy umówieni na pierwszą wizytę i chciałabym się dowiedzieć jak ona przebiega.
Jestem płodną kobietą,nie chcemy korzystać z IN VITRO tylko z Banku Nasienia gdyż mój Partner po prostu nie może mieć dzieci i tego nie da się wyleczyć.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie,czekam na posty
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jeśli dostał zakaz zbliżania się do dzieci to lepiej nie zachodź w ciąże, albo poszukaj faceta który może mieć kontakt z dziećmi. Dostał zakaz wyrokiem sądowym, tak?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14
Nie nie dostał zakazu zbliżania się do dzieci itp.
Nie rozumiem skąd taka myśl?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam,serdecznie polecam klinikę Gametę ,tam są wspaniali specjaliści .gorąco pozdrawiam dr.Wójcika i dr .Sliwińskiego.Jeśli chcesz posiadać dzieci .Ja z czystym sercem polecam i powodzenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
hej dzięki serdeczne.trafiliśmy w zeszłym roku do dr.Czecha i namí pokierował.inseminacje przeprowadził dr.Śliwiński i udało się za 1razem.Synek urodził się 10lutego tego roku i wiem
że za kilka lat wrócímy do Gamety;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
wszystko na temat jakości ludzkiej spermy na stronie http://seksbaza.com Polecam !!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ciesz sie szczesciem ....glupia malpo.Mi sie invitro nie udalo 3 razy!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
zastanów się jeszcze nad konsultacja w innym ośrodku... wiem z własnych doświadczeń, że nawet przy poważnych problemach u faceta, jest wiele możliwości, żeby pobrać od niego plemnik i mieć dziecko. My się leczyliśmy/leczymy (mamy już jednego skarba z ivf i teraz chcemy mieć drugie dziecko) w invikcie i jesteśmy bardzo zadowoleni z lekarzy, podejścia, profesjonalizmu. Na waszym miejscu wybrałabym się na konsultacje i porozmawiała o tym, czy nie ma szans, byście mieli razem dziecko. Z tego, co wiem invicta ma też własny bank nasienia możecie przy okazji porównać sobie możliwości, ceny itp powodzenia!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja słyszałam że skupują z jakichś innych klinik nasienie - uważaj, żeby się nie okazało, że od tego dawcy co w Stanach narobił dzieci coo nie miara..albo jakiś murzyn Ci wyjdzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to prawda korzystajcie z klinik które mają własne banki, bo licho wie skąd biorą nasienie - jeśli sami nie mają swoich banków
witaj angie22 widzę, że nikt nie umie normalnie odpowiadać na pytania na tym wątku...Gameta moja droga nie ma swojego Banku Nasienia!!! Radże skorzystać z banku, który prowadzi dana klinika

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (35 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

opinie o dr sylwia gulkowska (58 odpowiedzi)

Hej dziewczyny, okazało sie że dwie kreski na teście są więc umowilam sie na jutro do swissmedu...

Top treningowy damski (3 odpowiedzi)

Hej! Szukam idealnego topu treningowego damskiego, który będzie wygodny i dobrze trzyma podczas...

do góry