Widok

GAMETA- BANK NASIENIA

Witam,chciałabym dowiedzieć się czy ktoś z WAS korzystał w klinice Gameta z Banku Nasienia.
Jesteśmy umówieni na pierwszą wizytę i chciałabym się dowiedzieć jak ona przebiega.
Jestem płodną kobietą,nie chcemy korzystać z IN VITRO tylko z Banku Nasienia gdyż mój Partner po prostu nie może mieć dzieci i tego nie da się wyleczyć.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie,czekam na posty
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jeśli dostał zakaz zbliżania się do dzieci to lepiej nie zachodź w ciąże, albo poszukaj faceta który może mieć kontakt z dziećmi. Dostał zakaz wyrokiem sądowym, tak?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14
Nie nie dostał zakazu zbliżania się do dzieci itp.
Nie rozumiem skąd taka myśl?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam,serdecznie polecam klinikę Gametę ,tam są wspaniali specjaliści .gorąco pozdrawiam dr.Wójcika i dr .Sliwińskiego.Jeśli chcesz posiadać dzieci .Ja z czystym sercem polecam i powodzenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
hej dzięki serdeczne.trafiliśmy w zeszłym roku do dr.Czecha i namí pokierował.inseminacje przeprowadził dr.Śliwiński i udało się za 1razem.Synek urodził się 10lutego tego roku i wiem
że za kilka lat wrócímy do Gamety;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
wszystko na temat jakości ludzkiej spermy na stronie http://seksbaza.com Polecam !!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ciesz sie szczesciem ....glupia malpo.Mi sie invitro nie udalo 3 razy!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
zastanów się jeszcze nad konsultacja w innym ośrodku... wiem z własnych doświadczeń, że nawet przy poważnych problemach u faceta, jest wiele możliwości, żeby pobrać od niego plemnik i mieć dziecko. My się leczyliśmy/leczymy (mamy już jednego skarba z ivf i teraz chcemy mieć drugie dziecko) w invikcie i jesteśmy bardzo zadowoleni z lekarzy, podejścia, profesjonalizmu. Na waszym miejscu wybrałabym się na konsultacje i porozmawiała o tym, czy nie ma szans, byście mieli razem dziecko. Z tego, co wiem invicta ma też własny bank nasienia możecie przy okazji porównać sobie możliwości, ceny itp powodzenia!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja słyszałam że skupują z jakichś innych klinik nasienie - uważaj, żeby się nie okazało, że od tego dawcy co w Stanach narobił dzieci coo nie miara..albo jakiś murzyn Ci wyjdzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to prawda korzystajcie z klinik które mają własne banki, bo licho wie skąd biorą nasienie - jeśli sami nie mają swoich banków
witaj angie22 widzę, że nikt nie umie normalnie odpowiadać na pytania na tym wątku...Gameta moja droga nie ma swojego Banku Nasienia!!! Radże skorzystać z banku, który prowadzi dana klinika

Inne tematy z forum Kobieta

Bardzo dobry adwokat sprawy spadkowe trójmiasto (26 odpowiedzi)

Tak w temacie możecie kogoś polecić?

jak schudnąć... :( (194 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...

Jak przełamać rutynę w małżeństwie (6 odpowiedzi)

Mam tutaj na myśli małżeńską rutynę łóżkową, która co jak co, le wkrada się po pewnym czasie....

do góry