Widok
GAMETA- BANK NASIENIA
Witam,chciałabym dowiedzieć się czy ktoś z WAS korzystał w klinice Gameta z Banku Nasienia.
Jesteśmy umówieni na pierwszą wizytę i chciałabym się dowiedzieć jak ona przebiega.
Jestem płodną kobietą,nie chcemy korzystać z IN VITRO tylko z Banku Nasienia gdyż mój Partner po prostu nie może mieć dzieci i tego nie da się wyleczyć.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie,czekam na posty
Jesteśmy umówieni na pierwszą wizytę i chciałabym się dowiedzieć jak ona przebiega.
Jestem płodną kobietą,nie chcemy korzystać z IN VITRO tylko z Banku Nasienia gdyż mój Partner po prostu nie może mieć dzieci i tego nie da się wyleczyć.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie,czekam na posty
wszystko na temat jakości ludzkiej spermy na stronie http://seksbaza.com Polecam !!!!!!!!!!!!
zastanów się jeszcze nad konsultacja w innym ośrodku... wiem z własnych doświadczeń, że nawet przy poważnych problemach u faceta, jest wiele możliwości, żeby pobrać od niego plemnik i mieć dziecko. My się leczyliśmy/leczymy (mamy już jednego skarba z ivf i teraz chcemy mieć drugie dziecko) w invikcie i jesteśmy bardzo zadowoleni z lekarzy, podejścia, profesjonalizmu. Na waszym miejscu wybrałabym się na konsultacje i porozmawiała o tym, czy nie ma szans, byście mieli razem dziecko. Z tego, co wiem invicta ma też własny bank nasienia możecie przy okazji porównać sobie możliwości, ceny itp powodzenia!