Widok

GASTROSKOPIA PRYWATNIE GDAŃSK, POMÓŻCIE

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak wyżej potrzebuję pilnie namiar na szpital, przychodnię gdzie można szybko wykonać gastroskopię oraz namiar na dobrego gastrologa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
spróbuj w Swissmedzie (tym na Wileńskiej). Jest też opcja ze znieczuleniem

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
swissmed doktor Piotrowicz lub doktor Drążek. cena bez znieczulnienia 180zł a ze znieczuleniem ok 650zł
image
cytat: "dr Wegner w Luxmedzie. zawsze i wszędzie będę Go polecać. wysoki, wydaje się dość groźny. jednak to tylko pierwsze wrażenie. jednak to świetny lekarz. niezwykła kultura, profesjonalizm i przyjemnośc zabiegu- na ile przyjemny może on być ;) badanie przeprowadził sprawnie i w niezwykle miłej atmosferze. cierpliwy, kompetentny. miałam też rewelacyjną pielęgniarkę asystującą. zdecydowałam się na gastroskopię w Luxmedzie, ponieważ mam abonament służbowy. i nie żałuję. nie byłąto pierwsza moja gastroskopia, ale najmilsza ;))) i najwięcej z niej wyniosałam zdrowotnie."

Prawda :)
W Swissie 180zł.
Bierz bez znieczulenia, to nie boli!
To drazni, spokojnie te 3 minuty przeżyjesz.
To nie kolonoskopia;)
image

image

Dzięki serdeczne, chyba zdecyduję się na ten swiss
Lena, a z ciekawosci-czemu nei chcesz na NFZ?
Ja mialam 2x-kazdorazowo w Szpitalu Zakaźnym-bylo ok, czekalam ok 2 tygodni na badanie (styczen 2010 i czerwiec 2009)
ja tez polecam Wegnera LUx Med

a dosc staranie szukalam lekarza ktory zrobilby to szybko i sprawnie

koszt 180 zl

caly zabieg trwal mojego meza 7 minut, robil wszystko delikatnie i bardzo profesjonalnie caly czas informujac pacjenta co robi

kolejna gastroskopie tez tam wykona
http://etermed.pl/uslugi/gastroskopia/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

Pomysł na wieczór panieński ? (17 odpowiedzi)

Przyjaciółka poprosiła mnie żebym została świadkową na jej ślubie. Zgodziłam się i wiąże się z...

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...

do góry