Widok

GDZIE PRZYJMUJE DR PREIS ??

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, przed 6 października pilnie potrzebuję dostać sie do dr Preisa , do niego skierowala mnie moja dr prowadząca. Tylko pojęcia nie mam gdzie przyjmuje. Niby na Zaspie gdzies, ale ja w ogole nie znam Zaspy ;/ Moza ktoras cosik wie >??

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
sorki alis ze ci się wcięłam w wątek:)Niestety nie wiem gdzie jest ta ulica wiec mimo najszczerszych chęci - nie pomogę ci.Na pewno któras z dziewczyn się zaraz odezwie i ci powie co i jak

to bedzie tak do 2 km od stacji
mapa:

image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Burzyńskiego jest oło pasa startowego na Zaspie. A do tego lekarza trzeba skręcić w prawo prze budynkiem Falck. Przyjmuje w bloku 10-piętrowym ale wejście jest od ogródków. O ile dobrze pamiętam... ;-)
Fiolka ja też byłam pełna obaw o mojego synka ale wszytsko dobrze się skończyło i wierzę że u Ciebie też będzie dobrze. Pozytywne myślenie też wpływ na maluszka.
przez tego człowieka o mało nie straciłam dziecka;/ cisnienie skoczyło mi do 180/120 i gdyby nie pielegniarki ktore kazaly mi klamac ze slabo mi, mam mroczki przed oczami itp dalej odwlekalby cesarke!

Kamiś to szok! I to ordynator tak się zachował. Szkoda słów... Dobrze że pielęgnairki były ok ale tak jak pisałam wcześniej położne są w porządku na Klinicznej
Ja polecam dr Swiatkowska,przyjmuje razem z dr Preisem,Jest przemila,wszystko jasno wyjasnia.Mialam tez stycznosc z Preisem i nic do niego nie mam,Jest on kierownikiem na klinicznej.
Świątkowska była jedyną osobą ktora wpadła na to, że ja mając gronkowca w ranie po cc nie powinnam miec kontaktu z dzieckiem! Dopiero po jej interwencji zabrali mi małą

ojoj, ale macie przezycia z tym dr ;/ Ja na szczęście tylko do niego na jedno badanko, ufff. Ale juz wiem, ze te dane z neta są nieaktualne, dla zainteresowanych jest nowy gabinet na ul. Skarżyńskiego 3 . ;/

zumi.pl
A tak nawiasem mówiąc - jestem zaskoczona waszymi opiniami o dr Preisie - dla mnie był super...
lepiej tam nie idź zamordował mi wnuka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja podobnie jak Anka jestem zaskoczona negatywnymi opiniami. Miałam okazję spotkać tego lekarza na klinicznej jak wylądowałam na podtrzymaniu. Jak dla mnie super - kompetenty i rzeczowy a do tego z poczuciem humoru, żeby się pacjentka wyluzowała ;) dzięki jego diagnozie i propozycji leczenia nie urodziłam w 32 tygodniu. Na obchodach też był zawsze bardzo sympatyczny. A do tego w moim odczuciu naprawdę doskonały specjalista.
Nie prowadził mojej ciąży-miałam inną lekarkę. Rodziłam na klinicznej w zeszłym roku i jeżeli jeszcze kiedyś będę rodzić to tylko tam.
Co do rodzenia na Klinicznej to też polecam !!!Natomiast co do dr Preisa mam inne zdanie jak poprzedniczka :( nie polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jaki jest obecny koszt USG u Preisa? orientujecie się może?
Ja u niego byłam tylko na wizycie i to dawno temu (moja mała ma 5 lat) ale wtedy to on dużo kasował ok 200 zł
Dwa lata temu chciałam iść do Dr na USG 3d i było ok. 280zł
w zeszłym roku koszt 300zł (najlepiej zadzwonić i się zapytać).

Inne tematy z forum Zaspa

Trójmiasto do bani (387 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

do góry