Widok
Burzyńskiego jest oło pasa startowego na Zaspie. A do tego lekarza trzeba skręcić w prawo prze budynkiem Falck. Przyjmuje w bloku 10-piętrowym ale wejście jest od ogródków. O ile dobrze pamiętam... ;-)
Fiolka ja też byłam pełna obaw o mojego synka ale wszytsko dobrze się skończyło i wierzę że u Ciebie też będzie dobrze. Pozytywne myślenie też wpływ na maluszka.
Fiolka ja też byłam pełna obaw o mojego synka ale wszytsko dobrze się skończyło i wierzę że u Ciebie też będzie dobrze. Pozytywne myślenie też wpływ na maluszka.
Ja podobnie jak Anka jestem zaskoczona negatywnymi opiniami. Miałam okazję spotkać tego lekarza na klinicznej jak wylądowałam na podtrzymaniu. Jak dla mnie super - kompetenty i rzeczowy a do tego z poczuciem humoru, żeby się pacjentka wyluzowała ;) dzięki jego diagnozie i propozycji leczenia nie urodziłam w 32 tygodniu. Na obchodach też był zawsze bardzo sympatyczny. A do tego w moim odczuciu naprawdę doskonały specjalista.
Nie prowadził mojej ciąży-miałam inną lekarkę. Rodziłam na klinicznej w zeszłym roku i jeżeli jeszcze kiedyś będę rodzić to tylko tam.
Nie prowadził mojej ciąży-miałam inną lekarkę. Rodziłam na klinicznej w zeszłym roku i jeżeli jeszcze kiedyś będę rodzić to tylko tam.