Widok
Ja podobnie jak Anka jestem zaskoczona negatywnymi opiniami. Miałam okazję spotkać tego lekarza na klinicznej jak wylądowałam na podtrzymaniu. Jak dla mnie super - kompetenty i rzeczowy a do tego z poczuciem humoru, żeby się pacjentka wyluzowała ;) dzięki jego diagnozie i propozycji leczenia nie urodziłam w 32 tygodniu. Na obchodach też był zawsze bardzo sympatyczny. A do tego w moim odczuciu naprawdę doskonały specjalista.
Nie prowadził mojej ciąży-miałam inną lekarkę. Rodziłam na klinicznej w zeszłym roku i jeżeli jeszcze kiedyś będę rodzić to tylko tam.
Nie prowadził mojej ciąży-miałam inną lekarkę. Rodziłam na klinicznej w zeszłym roku i jeżeli jeszcze kiedyś będę rodzić to tylko tam.
Burzyńskiego jest oło pasa startowego na Zaspie. A do tego lekarza trzeba skręcić w prawo prze budynkiem Falck. Przyjmuje w bloku 10-piętrowym ale wejście jest od ogródków. O ile dobrze pamiętam... ;-)
Fiolka ja też byłam pełna obaw o mojego synka ale wszytsko dobrze się skończyło i wierzę że u Ciebie też będzie dobrze. Pozytywne myślenie też wpływ na maluszka.
Fiolka ja też byłam pełna obaw o mojego synka ale wszytsko dobrze się skończyło i wierzę że u Ciebie też będzie dobrze. Pozytywne myślenie też wpływ na maluszka.
Chcę żeby mnie tylko zbadali i powiedzieli że z dzieckiem wszystko ok.Pogadam przy okzaji o toxo i spytam się czy jest mozliwośc cc u nich.Chce zeby moje dziecko było juz bezpieczne a póki siedzi w brzuchu nie mam tej pewności.Antybiotyk mam brac jeszcze tylko do środy a potem zostaje już bez niczego.Moja ginka twierdzi ze wystarczy juz tego faszerowania się rovamecyna ale nie jestem do tego tak przekonana