Widok

GDZIE W 3-miscie MOZNA ZAROBIC 5000 do 6000 netto!

Kobieta Temat dostępny też na forum:
Przeprowadzam sie tu z Warszawy bo kupilam w Gdyni duze mieszkanie na raty. A wiadomo raty to ok 2000 do 3000 plus oplaty itp. Zawsze na forach pisaliscie ze Gdynia jest super to teraz doradzcie gdzie dobra prace za dobry grosz znalezc. Ile srednio w Gdyni sie wyciaga tysiecy na osiem godzin . Nadgodziny narazie nie wchodza w gre bo jeszcze do w-wy musze jezdzic. Macie jakies ciekawe oferty to piszcie co i za ile.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 45
Milka, skoro wiesz, że bez studiów można być specjalistą, to po co kończyłaś studia? Tylko po to, żeby dowiedzieć się, że "ludzie z wyższym wykształceniem mają chore poglądy na życie"? Czy po to, żeby zdobyć papierek? Jestem małolatą jeszcze sporo przed trzydziestką i już nie na garnuszku u rodziców. I co prawda nie krzyczę, ale uważam że studia wiele mi dały. Owszem, może jest trochę dysproporcja pomiędzy praktyką i teorią na studiach (z przewagą dla tej drugiej niestety), ale ciężko byłoby mi nauczyć się tej teorii samej, w oparciu tylko o książki i normy. Dużą częścią mojej obecnej pracy jest właśnie wspomniana przez Ciebie mechanika. Jest to dość obszerny dział i faktycznie w przypadku mechanika samochodowego wystarczy pasja i doświadczenie. W przypadku konstruktora znajomość wielu praw, wykonywanie obliczeń i odpowiedni tok myślenia. O ile praw można nauczyć się w oparciu o normy i książki, obliczenia w większości wykona program komputerowy, o tyle w zrozumieniu całej zasady działania układów pomagają właśnie studia - konsultacje ze specjalistami, nauka od doświadczonych już osób, uczestniczenie w stażach i praktykach. Nikt nie zatrudniłby mnie po samym liceum do biura projektowego - bo mam pasję i wyczucie, po studiach (papier inżyniera niesie za sobą informacje, że podstawy zawodu już poznałam) nie miałam problemu. Także nie obrażaj ludzi, którzy mają w życiu ambicję, chcą wiedzieć więcej na temat swojej branży, pogłębiać nie tylko umiejętności, ale i teorię.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Milka87 nie daj się sprowokować tym durnym gadkom..
Jak już wcześniej pisałam,jesteś bardzo mądrą kobietą,udowodniłaś to na tym forum nie raz i za każdym razem gdy czytam Twoje wypowiedzi co raz bardziej się w tym utwierdzam.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
ha..hahaha...ha... o_O
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Halewisz.. Ty naprawdę jesteś jakiś upośledzony..
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Miało być Halewicz,albo nawet Hlewicz..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
słuchaj, na tym forum siedzą ludzie, którzy szukają pracy w granicach 2tys. i z powodzeniem mogliby zostać zastąpieni przez małpe (póki nie skończe pg też do nich należę).
Także nie łudź się, że dostaniesz tu obiektywną opinie od klasy średniej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ale nie jest. Nie tłumacz się, niewiele to zmieni^^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Gdynia super uuuuuuuuuuuuu mieszkam tu 32 lata nic nic ciekawego tu nie ma a szczegolnie pod katem pracy powodzenia,a takie zarobki wiadomo gdzie mozna zarobic
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
A właśnie,że jest HLEWICZ i nie Ty tu o tym decydujesz ;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zawsze decyduję. Niech siedzi cicho i będzie grzeczne.
Kiiii - jesteś taki pewien? robiłeś badania kto siedzi na tym forum? :))Śmieszą mnie takie "mądrości".
Co do tematu, to jak najbardziej można tyle i więcej zarobić w trójmieście. Wszystko zależy od poziomu wykształcenia, doświadczenia, pracowitości i odrobiny szczęścia.
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
No,no,no.. tylko nie żadne grzeczne,ewentualnie grzeczna i żadne cicho...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
PS. drażni mnie takie biadolenie, że każdy zarabia po 2000 nie ma z czego opłacić rachunków, co jeść. Nie ma to jak cecha narodowa polaków- zrzedzenie i marudzenie na rzeczywistość, która zależy od nas samych!
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
~kiiii - Ciebie to w ogóle poniosło! Z powodzeniem,to Ciebie małpa mogła by zastąpić w pracy i tu nie mam żadnych wątpliwości! Niektórzy ludzie zapierniczają za tysia,bo nie mają co do gara włożyć i nie Tobie ich oceniać.
Życie Cię nauczy pokory..i wypraszam sobie texty o jakiejś klasie średniej,Ty zapewne chcesz zarabiać 6000 jak koleżanka,więc rusz tyłek pod latarnię - klaso wyższa..tam na pewno tyle zarobisz..
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
image
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jak już nauczysz się pisać w języku polskim to może uda się Tobie dostać pracę w naszym województwie.
A swoją drogą to w Warszawa jest miastem Polskim ???, a takich analfabetów wypuszczają ze szkół !!!!!!!!!!!!!!! O zgrozo!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie karmić trola!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ogolnie uwazam,ze ktos sobie robi z was/nas forumowiczow 'jaja' piszac takie cos.
image

image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Widzę ze jesteś bardzo przemądrzała, tylko potrafisz dużo pyskować i nic z tej gadki nie wynika mądrego. Jestem już na emeryturze i nie jedno widziałem i słyszałem ale takiej paplaniny nic nie znaczącej nie przynoszącej nikomu pożytku , wręcz przeciwnie. Pozdrawiam
St
Nie szkodzi.
To nie była wypowiedź do Szanownego Pana,więc i nie musi się Panu ona podobać,ani tym bardziej nie musi się Pan wysilać,by zrozumieć w odnośni do czego tak właśnie się wypowiedziałam.
Również pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

anglia-praca (17 odpowiedzi)

Pojawiło się ogłoszenie o pracy w magazynach w Anglii."Produkcja Pracownik fizyczny iza". Czy...

Własny biznes do 40 tyś zł (23 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

Stres w pracy (37 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

do góry