Widok

GDZIE W 3-miscie MOZNA ZAROBIC 5000 do 6000 netto!

Kobieta Temat dostępny też na forum:
Przeprowadzam sie tu z Warszawy bo kupilam w Gdyni duze mieszkanie na raty. A wiadomo raty to ok 2000 do 3000 plus oplaty itp. Zawsze na forach pisaliscie ze Gdynia jest super to teraz doradzcie gdzie dobra prace za dobry grosz znalezc. Ile srednio w Gdyni sie wyciaga tysiecy na osiem godzin . Nadgodziny narazie nie wchodza w gre bo jeszcze do w-wy musze jezdzic. Macie jakies ciekawe oferty to piszcie co i za ile.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 45
Heh
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teraz jest 2019 i usuń swój spam wnuczko Tuska i kuzynko Millera czas nauczyć się posługiwania kalendarzykiem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Uświadomić sobie, że ma się doświadczenie..
Może nie masz 3 lat doświadczenia jako sprzedawca i 5 jako sekretarka, ale pewnie masz doświadczenie np. jako opiekunka dziecka sąsiadów, pani domu prowadząca finanse, dobra kucharka, drobna sprzedawczyni kosmetyków np. Avonu.

Jak studiowałaś to pewnie robiłaś na studia jakieś projekty, może były jakieś fajne, które, choć czysto akademickie mogłyby kogoś ze znanej ci branży zainteresować. Co ci szkodzi napisać o jakiejś udanej prezentacji za studiów czy fajnym doświadczeniu laboratoryjnym, gdzie czymś się wykazałaś. Może uczestniczysz w jakiś działaniach społeczności - na przykład jesteś skarbnikiem klubu hafciarek w domu kultury :D. Może pomagałaś kiedyś przy organizacji jakiegoś bardziej skomplikowanego przedwsięzięcia, dajmy na to ślubu koleżanki.

To wszystko, choć brzmi jak "pierdoły" jest jakimś tam życiowym doświadczeniem. Na swoich pierwszych CV, gdy doświadczenia poza szkołą nie miałam pisałam takie "pierdoły", żeby CV nie było puste. Oczywiście wybierałam takie, które miały choć trochę związku z pozycją o jaką się ubiegałam.

Gdybym bez doświadczenia chciała zacząć pracę np. jako recjepcjonistka czy sekretarka to bym napisała o tej pomocy przy weselu, prowadzeniu finansów domowych, byciu skarbnikiem. Bo to brzmi lepiej niż "studiowałam 5 lat i pierdziałam w stołek za pensję tatusia", albo "zasuwałam z Macdonaldzie, bo za coś żyć trzeba".

CV nie może być puste, chwal się tym co masz, doświadczenie życiowe, świeżość i wykazanie zaradności liczy się o wiele bardziej, niż papierek i sto lat "doświadczenia" przy wielu zawodach.

Każdy coś tam w życiu robi, więc przestańcie myśleć, że nie macie doświadczenia. Pracodawcy mogą w ofercie zatrudnienia pisać swoje pobożne życzenia, ale to rzeczywistość zweryfikuje, kto się do nich zgłosi.
Hej, ass.
A możesz napisać w jakiej to firmie pracujesz??? Jestem zainteresowana ponieważ mój narzeczony studiuje informatykę, i też szuka pracy w Gdańsku. Co prawda już pracuje w takiej jednej firmie jest team liderem swojej grupy, ale jak poprosił o podwyżkę, to mu powiedzieli, że nie ma szans. A zarabia 2500zl netto. Także jak byś mógł to pomóż :)
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
super wszystko pięknie, od jakiegoś czasu próbuję sie przebranżowić. Jestem , młoda, zaradna, energiczna. Potrafie pracować pod presją czasu i stresu, posiadam prawo jazdy kat. B. Prezencje mam chciałbym pracować w jako przedstawiciel handlowy ale nie mam doświadczenia na w /w stanowisku. Pomimo wielu rozsłanych CV odzewu brak...

Jak zacząć bez doświadczenie?
"Bogaci wybierają, by płacono im w oparciu o rezultaty, jakie uzyskują w pracy. Biedni chcą, by płacono im za spędzony w niej czas."
T. Harv Eker
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mika, to po co konczysz studia..? moze nie ma sensu sie wysilac.. zachowasz 'zdrowe' poglady na zycie i nie bedziesz nikogo traktowala z goy :):):)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
jaka firma? :) chentie cv zloze :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a co już ci kiedyś klient zwiał?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
"9000tys" zastanów się co piszesz!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Heheh NW dobry jesteś.

Wystarczy założyć działalność i mieć łeb na karku,zarobisz dużo więcej.
Ale trzeba też uważać bo nie płacą niestety.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie, programista technologii internetowych, całkiem niezły. Niestety, ale Trójmiasto jest przereklamowane, a pier...nie propagandy PO-wskiej możecie sobie włożyć w tyłek...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja koleżanka zarabia 6tyś miesiecznie i nie żaluje tego kroku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czasami krew może człowieka zalać, gdy czyta te kłótnie..

TAK, można w Polsce zarobić więcej niż 5000 do 6000 netto i nawet bez wykształcenia. Wystarczy chcieć i NIE WYMYŚLAĆ!

Przecież zwykła sprzedaż daje takie możliwości, ale fakt jest taki, że wygrywają najlepsi (czyli ci, którzy zamiast płakać, wierzą w siebie, biorą się w garść i robią swoje). Nasi najlepsi handlowcy zarabiają sumy pięciocyfrowe co miesiąc.

Szukajcie wynagrodzeń prowizyjnych a nie umów o niewolnictwo. Wtedy będąc sumiennym z pewnością osiągniecie sukces. Wzorem do naśladowania może być Robert Kiyosaki.

Takie moje zdanie jako pracodawca i wiekowy handlowiec. Ja na rynku pracy nigdy nie szukałem podstaw w zarobkach, bo to zawsze był czysty wyzysk. Dobra prowizja to podstawa, wtedy działamy jak firma w firmie. Ten kto pomyśli chwilę, znajdzie sposób jak zwiększyć sprzedaż i własne dochody.

Pozdrawiam wszystkich i pamiętajcie, że złość piękności szkodzi :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
To zależy jak się trafi, nie można uogólniać. Znałam kiedyś handlowca który w miesiąc potrafił zarobić nawet ponad 20 tysiów w przetwórstwie rybnym - ale robota w całym kraju i ciągle w drodze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Haha dokładnie. Powiem w skórcie tak g...prawda :D
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
To pewnie pisał frustrat po socjologi albo zarządzaniu :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
to całe Trójmiasto to jedna wielka lipa... w informatyce to chyba fuksiarze zarabiają, ale nie 9 tysięcy tylko 3-4 tysiące może... pier... o szopenie, w Wawie rzekomo się zarabia dopiero własnie takie 6-7-8 tysięcy... Gdańsk jest mieszaniną kaszubów i stoczniowców, więc tutaj to najwyżej spedytor pieluszek jak jeździ 14 godzin po mieście może zarobi 4-5 tysięcy... a tak to jest robota za 1500-2000zł, czyli DNO... Trójmiasto jest przereklamowane, niektóre zawody mają lepiej, ale to przeważnie cwaniactwo i po znajomości...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dokładnie-jest jeszcze Apolis i parę innych-praca lekka, łatwa i przyjemna-tylko rozkładasz nogi:-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
proponuję lokal Rozi w gdańsku... pytanie czy godziny pracy nie będą Ci kolidowały z wyjazdami do warszawki, krawaciaro
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Praca K2 Dystrybucje (34 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

Własny biznes - jak się reklamować? (188 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

Stres w pracy (37 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

do góry