Widok

GDZIE ZAMÓWIĆ TORT W GDYNI???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Proszę o pomoc ponieważ jestem z Gdańska a wesele robimy w Bardo w Koleczkowie wiec najlepiej byloby z dowozem tortu z Gdyni, ale kompletnie nie znam tam żadnych cukierni. Pomóżcie proszę!

url=http://www.przewodnikmp.pl] image [/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moze bys sprobowala na ul.Morskiej u Renkiego albo na Chylonskiej kolo Rynku tam sa Delicje o ile sie nie myle (CHYLONIA) najblizej

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Gdyni to tylko Delicje... o rany, ale mam ochotę na coś słodkiego... a jak sobie pomyślę ich torcie bezowymmmm...
Renki ma tez super dobre ciasta (zawsze tam kupowalam)ale nie wiem czy robia torty weselne!bys musiala zapytac!polecam bo w tlusty czwartek, swieta bozego narodzenia i wielkanoc tam zawsze byly ciasta zamwaine!take goraco polecam#:)hhhmmm terazbym zjdala sobie dobrego jablecznika od nich albo trorta truskawkowego....hhmmm szkoda ze mam diete:(

image
Może w Monice/

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
albo np piekarnia rogalik na hali tez maja pyszne ciasta
image
Polecam Sowę na Abrahama-mieliśmy tort marcepanowo- truflowy w białej czekoladzie i goscie chodzili po dokładki,bo mowili,ze nigdy czegos takiego pysznego nie jedli-oczywiscie prawie zabrakło!Dekoracja jest b subtelna,a obsluga i fachowosc nas nie zawiodly!
moniaap.........a na abrahama ale tam gdzie kantory czy wyzej..........nie wiedziałam,że w gdyni jest sowa.......

image
image
25 listopad 2006
ja zamawiałam tort ślubny i ciasta w cukierni "An-Ka" w Gdyni
były pyszne i bardzo estetyczne

tort, mimo, że normalnie takich nie robią przygotowali dla mnie w pokrywie marcepanowej, był idealny :))) i pyszny

An-Ka SC. Cukiernia. Ryza P.A.
0 58 621 12 48
81-327 Gdynia, Wolności 26a

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Zdecydowanie polecam Delicje - maja wieloletnia tradycje i naprawde przepyszne torty! Maslane, pelne kremu, nie za slodkie, nie za duzo biszkoptu, po prostu wszystko idealnie. Mojego marcello i wegierskiego nie moge zapomniec;))
Cukiernia Sowa :www.sowa-cukiernia.com.pl

image
Nie wiedziałam, że w Gdyni też jest Sowa...
O rany, jestem na diecie i ciągle nie mogę się odczepić od tego wątku o tortach...
Pralinowy i truflowy z Sowy... poezja...
mnie ciekawi ten tort marcepanowy... musi być pyszny.... nazwę cukierni zapamiętam... znajdzie się okazja....

Mnie jakoś z delicji nie smakują.Za to Sowa super!
my mieliśmy tort z DELICJI, ale - i tu wszystkich zaskoczę - nie polecam. Był jakiś mały, smaki średnie, wykonanie dekoracji mierne i niezgodne z ustalonym projektem. Do tego wjechał na stół z lekko odrąbanym bokiem ! (nie sądze, aby stalo się to w Łęgowie, na bank zawinil transport Delicji - za ktory płacilismy). Dokładek nikt nie prosił. Natomiast ciasta były obłędnie smaczne. Może więc źle wybralam smaki.... My mieliśmy dól kawowy i byl zbyt nasączony alkoholem, a góra Dominik za słodko mdła. Ciasta były natomiast: orzechowe (obłęd!!!), marcello (czad!) i szarlotka włoska (fajna kwaśna) no i ludzie sie nimi zajadali, a byly tak swieże że po poprawinach jeszcze rozplywaly się w ustach. Także trzeba przemysleć....

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
Orientujecie sie moze chociaz tak mniej wiecej ile kosztuje kg tortu najlepiej u Sowy??

url=http://www.przewodnikmp.pl] image [/url]
jakos kolo 40zl
image
jeśli ciasta gdzieś z Gdyni to polecam Justynkę :)) mieliśmy od nich 4 piętrowy tort i jeszcze dodatkowo ciasta, wszytsko było pyszne i od razu znikło :)) dodatkowo cukiernia sama dowiozła całe zamówienie, tak, że w dniu ślubu o nic nie musieliśmy się martwić :)) gorąco polecam

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
Polecam zdercydowanie Sowe (przy Urzedzie Miasta i druga cukiernia na ul Abrahama) . Zamawiam tam torty na wsztstkie imprezy rodzinne (m.in. na komunie syna) i jeszcze nie byla takiego , ktory nie bylby pyszny. ceny ok 40=45zl max)
A ja nigdy nie probowalam ciasta od Sowy,ale opinie maja niezla...zastanawia mnie tez troche cena bo w innych cukierniach kg tortu kosztuje ok 30 zl...u Kaliszczaka nawet 25 zł....Sowa ma najdrozej i za dowoz tortu na wesele biora 30 zl do 30 km...ale z tego co slysze chyba warto :)
ja także stanowczo polecam ciasta Sowy - jak dla mnie przepyszne (a próbowałam już niejednego!), ale to moja opinia, fakt -drogie, ale warte swojej ceny, polecam

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry