Widok

GINEKOLOG MICHAL SZAFRAN - OPINIE I CENY

Witam, czy ktoras z Was odwiedzila juz gabinet Pana dr Michala? Jakie sa Wasze opinie i jakie sa ceny za badanie, za usg i podstawowe inne badania?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy dla kogoś lekarz też był niemiły?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wizyta to ok 120-150zl.

Lekarz z powołania. Jedyny kompetentny jakiego w życiu spotkałam

a jakie ceny ma Pan doktor?

Dalej go polecamy :) dr Michał Szafran jest super! Bardzo delikatny, miły, rzeczowy i mam do niego pełne zaufanie.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć jak to teraz u Doktora wygląda? Dalej go polecacie?
Ja również mogę z czystym sumieniem polecić Pana doktora :-) bardzo delikatny, sympatyczny i chętny do wysłuchania. Mimo wizyty na sorze, gdzie przyjmują po długim oczekiwaniu i z wielką łaska Pan doktor okazał się nader wyrozumiały, cierpliwy i przede wszystkim kompetentny. Ciąża zagrożona ale czuję się bardzo "zaopiekowana" przez dr. Szafrana :-) z całego serca pozdrawiam i życzę sobie więcej takich lekarzy!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja nie polecam!!! Wizyta wyglądała jak w fabryce - niecały kwadrans i do widzenia! Rozumiem, że można mieć duże obłożenie pacjentkami, ale jednak choć odrobina zainteresowania by nie zaszkodziła.
Teraz korzystam z pomocy dr Jerzego Kubika z Gdyni i bardzo go sobie chwalę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 38
A ja polecam dr Szafrana
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie polecam!!!!!! Bardzo niemiły, nieuprzejmy
ceny sam sobie ustala w zależności od jego humoru i od tego jak pacjentka wygląda!!!
nie polecam!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 35
602 356 187
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy możecie podać numer telefonu do gabinetu doktora?
Wizyta z usg kosztuje 130 zł .
Dr. prowadzi moją ciąże i jestem naprawdę zadowolona. - polecam
Wizyta z usg i cytologią kosztuje 150,00. Polecam Pana doktora, który wykonał operację usunięcia macicy mięśniakowatej - blizna prawie niewidoczna a ja po miesiącu wróciłam do pracy! W szpitalu kilkakrotnie mnie odwiedził a potem dzwonił i pytał o samopoczucie. Zawsze miły, konkretny i pomocny. Odbiera tel. prywatny lub oddzwania i nawet nie jest zniecierpliwiony. W gabinecie jak i w szpitalu czułam się komfortowo, bo wiedziałam, że mogę na Niego liczyć. Wszystkie formalności dot. operacji załatwił za mnie, nie musiałam się fatygować. A zazdrość koleżanek z sali w szpitalu - nie do opisania! a powiem szczerze, że byłam tylko 2 razy na prywatnej wizycie (do tego mnie pamiętał:-) Dziękuję Panu doktorowi zwłaszcza za to, że ta operacja odbyła się szybko (bo ja chciałam jeszcze czekać) a ja jestem zdrowa
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy ktoś wie ile kosztuje teraz wizyta z usg?
kompetencji nie było okazji za bardzo sprawdzić, bo ciąża przebiegała ok, dmucha na zimne, nie daje dojść do słowa i nie potrafi słuchać, poza tym dużo bardziej przedsiębiorca niż lekarz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 19
ile sie u niego czeka na wizytę?
miałam styczność z panem doktorem w szpitalu wojewódzkim w moim odczuciu bardzo miły i rzeczowy lekarz,dziewczyna która ze mną leżała na sali była jego pacjentką w czasie ciąży bardzo go chwaliła a gdy miał obchód zawsze z nią pogadał ,ogólnie sympatyczny.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nigdy nie odczułam żeby się śpieszył a nawet czasami wizyta trwała po 30-40 min aż sama się zastanawiałam czy oby nie za długo. A jak 120 zł to dla kogoś za dużo za prywatną opiekę i komfort psychiczny, że można zadzwonić o każdej porze dnia i nocy a lekarz nigdy nie odmówi pomocy - chociaż to jego prywatny czas - to zawsze zostaje nasz wspaniale funkcjonujący NFZ i przepychnie się z emerytkami w przychodniach - DARMOWO
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
dr Szafran również prowadził moją ciąże i z czystym sumieniem moge go polecic trafiłam do niego dopiero w 5 miesiecu moge jedynie zalowac ze tak pozno.
Zdecydowanie kompetenty lekarz
swoj gabinet ma na Górnej Orunii na Platynowej a pracuje w szpitalu wojewódzkim
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
So true. Honesty and eevrything recognized.

Inne tematy z forum Kobieta

Rozwod dobry adwokat (406 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

do góry