Widok

GINEKOLOG MICHAL SZAFRAN - OPINIE I CENY

Witam, czy ktoras z Was odwiedzila juz gabinet Pana dr Michala? Jakie sa Wasze opinie i jakie sa ceny za badanie, za usg i podstawowe inne badania?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy możesz podać namiary na tę panią ginekolog?
dr Szafran to bardzo dobry lekarz .Pozdrawiam pana doktora .
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Początkowo miałam bardzo dobre zdanie o tym lekarzu.Dodatkowym plusem było sposób obchodzenia się z pacjentką. Z czasem zaczęło mi przeszkadzać,że każda wizyta bez względu na problematykę trwa max 10 minut. Dr zalecił standardowe badania, które nie dały odpowiedzi na przyczynę choroby. Gdy przyszłam z dodatkowymi badaniami ginekologicznymi zleconymi przez innego specjalistę nie potrafił zinterpretować nawet wyniku i odesłał mnie do innego ginekologa by pozbyć sę problemu.Uważam,iż stwierdzenia " na chłopski rozum" sądzę,że .. to i ja mogę interpretować wyniki.Udałam się do innego lekarza i się zdziwiłam.Wizyta w zależności pd problematyki od 10 minut do godziny, tańsza cena i konkretna wiedza.
Dr.Szafran jest dobrym lekarzem , gdy nie masz żadnych problemów ze zdrowiem,Szkoda,że musiałam się o tym dowiedzieć po 2 latach wizyt u niego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 16
a czy zdradzisz nam nazwisko Twojego nowego lekarza?
pozdrawiam!
Ja tez bym prosila o namiar na Pania doktor, kontak i cene. Pozdrawiam
Ja również nie polecam Szafrana. Jest typowym Lanserem.Co z tego,że założy garnitur i jest szarmancki jak nie potrafi leczyć.
Wizyty bardzo krótkie, badanie niedokładne.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 24
Holy sihnizt, this is so cool thank you.
Good to see a tnlaet at work. I can't match that.
Super ecxtied to see more of this kind of stuff online.
So true. Honesty and eevrything recognized.
dr Szafran również prowadził moją ciąże i z czystym sumieniem moge go polecic trafiłam do niego dopiero w 5 miesiecu moge jedynie zalowac ze tak pozno.
Zdecydowanie kompetenty lekarz
swoj gabinet ma na Górnej Orunii na Platynowej a pracuje w szpitalu wojewódzkim
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nigdy nie odczułam żeby się śpieszył a nawet czasami wizyta trwała po 30-40 min aż sama się zastanawiałam czy oby nie za długo. A jak 120 zł to dla kogoś za dużo za prywatną opiekę i komfort psychiczny, że można zadzwonić o każdej porze dnia i nocy a lekarz nigdy nie odmówi pomocy - chociaż to jego prywatny czas - to zawsze zostaje nasz wspaniale funkcjonujący NFZ i przepychnie się z emerytkami w przychodniach - DARMOWO
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
miałam styczność z panem doktorem w szpitalu wojewódzkim w moim odczuciu bardzo miły i rzeczowy lekarz,dziewczyna która ze mną leżała na sali była jego pacjentką w czasie ciąży bardzo go chwaliła a gdy miał obchód zawsze z nią pogadał ,ogólnie sympatyczny.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
ile sie u niego czeka na wizytę?
kompetencji nie było okazji za bardzo sprawdzić, bo ciąża przebiegała ok, dmucha na zimne, nie daje dojść do słowa i nie potrafi słuchać, poza tym dużo bardziej przedsiębiorca niż lekarz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 19
czy ktoś wie ile kosztuje teraz wizyta z usg?
Wizyta z usg i cytologią kosztuje 150,00. Polecam Pana doktora, który wykonał operację usunięcia macicy mięśniakowatej - blizna prawie niewidoczna a ja po miesiącu wróciłam do pracy! W szpitalu kilkakrotnie mnie odwiedził a potem dzwonił i pytał o samopoczucie. Zawsze miły, konkretny i pomocny. Odbiera tel. prywatny lub oddzwania i nawet nie jest zniecierpliwiony. W gabinecie jak i w szpitalu czułam się komfortowo, bo wiedziałam, że mogę na Niego liczyć. Wszystkie formalności dot. operacji załatwił za mnie, nie musiałam się fatygować. A zazdrość koleżanek z sali w szpitalu - nie do opisania! a powiem szczerze, że byłam tylko 2 razy na prywatnej wizycie (do tego mnie pamiętał:-) Dziękuję Panu doktorowi zwłaszcza za to, że ta operacja odbyła się szybko (bo ja chciałam jeszcze czekać) a ja jestem zdrowa
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wizyta z usg kosztuje 130 zł .
Dr. prowadzi moją ciąże i jestem naprawdę zadowolona. - polecam
czy możecie podać numer telefonu do gabinetu doktora?
602 356 187
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Kobieta

Ulubione perfumy (9 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (43 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry